Speedy napisao:Imate na site-u novu anketu "Izaberite Bayernovog igrača sezone" pa nemojte biti lijeni kliknuti koji puta!
njega. 
Lizarazu napisao:Speedy napisao:Imate na site-u novu anketu "Izaberite Bayernovog igrača sezone" pa nemojte biti lijeni kliknuti koji puta!
E baš ću da budem lijen. Da ne bi možda na tvog Go_vnjeza klikn'o.![]()
![]()
Nemam nekog izboraosim
njega.

Lizarazu napisao:Speedy napisao:Imate na site-u novu anketu "Izaberite Bayernovog igrača sezone" pa nemojte biti lijeni kliknuti koji puta!
E baš ću da budem lijen. Da ne bi možda na tvog Go_vnjeza klikn'o.![]()
![]()
Nemam nekog izboraosim
njega.

Speedy napisao:Nemoj biti previse kritican, morao sam maknuti onu anketu jer smo osigurali trece mjesto, nije bilo smisla je vise drzati u pogonu!
Lizarazu napisao:Speedy napisao:Nemoj biti previse kritican, morao sam maknuti onu anketu jer smo osigurali trece mjesto, nije bilo smisla je vise drzati u pogonu!
Sve udure.![]()
Ali ne mogu se oteti utisku da nam je Mario najbolji igrač u ovoj, ne baš, uspješnoj sezoni.
Nisam, niti ću ikada biti veliki pristalica Gomeza (i sličnih igrača), ali isto tako neću biti debil pa ovakvog golgetera (cifre i statistika sve govore) kritikovati i pri postizanju golova (pogotovo hat-tricka). Vjeruj mi da ima i takvih, koji se smiju načinu postizanja golova ili upropaštenih/nerealizovanih šansi.
Toliko daleko neću ići i sve dok je ovako uspješan, mogu reći kapa dolje.
ps:da,da, nele. tomi mila je king.

Speedy napisao:Imate na site-u novu anketu "Izaberite Bayernovog igrača sezone" pa nemojte biti lijeni kliknuti koji puta!

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost