mladjo_dj napisao:cek ljudi jel ovo sad stvarnost nisam mogo pratit vjesti, jel to konacno to sto se tice Martineza?

mladjo_dj napisao:cek ljudi jel ovo sad stvarnost nisam mogo pratit vjesti, jel to konacno to sto se tice Martineza?
nele-BHF napisao:mladjo_dj napisao:cek ljudi jel ovo sad stvarnost nisam mogo pratit vjesti, jel to konacno to sto se tice Martineza?
Jeste...A ja odo sad opet učit...

nele-BHF napisao:Izgleda da je moguće. Samo nemojte previše vjerovati u cijelu ovu priču i dramu, ovako su i htjeli da se desi. Kao transfer se "koprca", žele ga zadržati pod svaku cijenu i to, a transfer dogovoren ima mjesec dana. :/

The Scarface napisao:nele-BHF napisao:Izgleda da je moguće. Samo nemojte previše vjerovati u cijelu ovu priču i dramu, ovako su i htjeli da se desi. Kao transfer se "koprca", žele ga zadržati pod svaku cijenu i to, a transfer dogovoren ima mjesec dana. :/
To nema nikakvog smisla, Bilbao ga je htio zadržati i do zadnjeg trenutka su se borili. Tek kad su vidjeli da ništa ne mogu popustili su.
Ne bi Bayern bezze odugovlačio transfer i ostavljao Martineza da sam trenira u Bilbaou umjesto da se pridruži momčadi.

The Scarface napisao:Bilbao je na svojoj službenoj stranici napisao da nisu dopustili Martinezu da otputuje u Munchen.
Baš me zanima hoće li pokušati neku kaznu uvalit.
Lahm napisao:The Scarface napisao:Bilbao je na svojoj službenoj stranici napisao da nisu dopustili Martinezu da otputuje u Munchen.
Baš me zanima hoće li pokušati neku kaznu uvalit.
Ne znam samo koju bi mogli ?
Možda samo novčanu.... možda.

nele-BHF napisao:Ja njega hoću da vidim protiv Švaba od prve minute. Što se mene tiče, može se i tad predstaviti, ali na terenu hoću da ga vidim!

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 3 gostiju