panda napisao:Kalle pretpostavlja da nijedan igrač ovo ljeto ne odlazi
Još samo fali da ostanu Van Bujten, Kontento, Šaćiri...
panda napisao:Kalle pretpostavlja da nijedan igrač ovo ljeto ne odlazi
Miki napisao:panda napisao:Kalle pretpostavlja da nijedan igrač ovo ljeto ne odlazi

Lennon napisao:Miki napisao:panda napisao:Kalle pretpostavlja da nijedan igrač ovo ljeto ne odlazi
Ak mi uspiješ pronaći bolje i zadovoljnije statusom rezerviste od Contenta i Shaqua ja plačam pivu.
Ajde okej Van Buyten je stari i loš, al ionak će odigrat svega 5 tekmi u kupu i prvenstvu sljedeće sezone kad mu i ističe ugovor, pa ni ne vidim problem.
Slažem se da nisu oni stožerni playeri, al kao što rekoh treba i reverve kvalitetne i zadovoljne statusom pronać.
Na kraju krajeva zato bumo i prodali Mandžu.

panda napisao:Joj Miki ajde, znamo zašto nećeš Shaqa u Bayernu, a to sigurno nije njegov doprinos.
Miki napisao:I jedno i drugo. Ako ćemo pošteno, šta je on korisno napravio u Bajernu za 2 godine? Nije se pomjerio sa mrtve tačke.
anton 1983 napisao:Miki napisao:I jedno i drugo. Ako ćemo pošteno, šta je on korisno napravio u Bajernu za 2 godine? Nije se pomjerio sa mrtve tačke.
Nije Šaq konkurencija Riberyu već Gotze i Muller. Kvaliteta u momčadi se mora dozirati, jer ako nemaš hijerarhiju u kurcu si. Igrač tipa Ribery nema konkurenciju, on poput Messija i Ronalda igra uvijek, a ne zato kaj će ga neko natjerat da zgubi mjesto u prvih 11. Takav kad ne igra ide proč il je propo....
Samo i ja bi Šaqa prodo, a kad dođe vrijeme objasnit ću zašto
Miki napisao:panda napisao:Joj Miki ajde, znamo zašto nećeš Shaqa u Bayernu, a to sigurno nije njegov doprinos.
I jedno i drugo. Ako ćemo pošteno, šta je on korisno napravio u Bajernu za 2 godine? Nije se pomjerio sa mrtve tačke.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost