Momčad i sve vezano uz ekipu - 2013/2014

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano uz ekipu - 2013/2014

PostPostao/la Miki » 14 svi 2014, 08:21

panda napisao:Kalle pretpostavlja da nijedan igrač ovo ljeto ne odlazi 8-)

Još samo fali da ostanu Van Bujten, Kontento, Šaćiri... :roll:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Lennon » 14 svi 2014, 09:56

Miki napisao:

Ak mi uspiješ pronaći bolje i zadovoljnije statusom rezerviste od Contenta i Shaqua ja plačam pivu.

Ajde okej Van Buyten je stari i loš, al ionak će odigrat svega 5 tekmi u kupu i prvenstvu sljedeće sezone kad mu i ističe ugovor, pa ni ne vidim problem.

Slažem se da nisu oni stožerni playeri, al kao što rekoh treba i rezerve kvalitetne i zadovoljne statusom pronać.

Na kraju krajeva zato bumo i prodali Mandžu.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 14 svi 2014, 09:58

Lennon napisao:
Miki napisao:

Ak mi uspiješ pronaći bolje i zadovoljnije statusom rezerviste od Contenta i Shaqua ja plačam pivu.

Ajde okej Van Buyten je stari i loš, al ionak će odigrat svega 5 tekmi u kupu i prvenstvu sljedeće sezone kad mu i ističe ugovor, pa ni ne vidim problem.

Slažem se da nisu oni stožerni playeri, al kao što rekoh treba i reverve kvalitetne i zadovoljne statusom pronać.

Na kraju krajeva zato bumo i prodali Mandžu.

Jebeš ti takve rezerve ako se onaj koji igra prvu postavu osjeća 100% sigurnim za svoje mjesto. Konkretno, Alaba i Riberi. Dobro, Alaba je dosta dobru sezonu odigrao, dok je Riberi već odavno u teškom kanalu, ali ni u takvim okolnostima Šipac nije mogao do prve postave. Koji će nam moj neupotrebljive rezerve koje nemaju apsolutno nikakav doprinos u Bajernu?
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Lennon » 14 svi 2014, 10:00

Pa Šipac bil je dosta i ozlijeđen. A kad je godi igrao nekaj bi napravil, il asistiral il zabil. :bravo:
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 14 svi 2014, 10:01

Joj Miki ajde, znamo zašto nećeš Shaqa u Bayernu, a to sigurno nije njegov doprinos.
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Miki » 14 svi 2014, 10:03

panda napisao:Joj Miki ajde, znamo zašto nećeš Shaqa u Bayernu, a to sigurno nije njegov doprinos.

I jedno i drugo. Ako ćemo pošteno, šta je on korisno napravio u Bajernu za 2 godine? Nije se pomjerio sa mrtve tačke.
Miki
Don Quijote

PostPostao/la anton 1983 » 14 svi 2014, 10:15

Miki napisao:I jedno i drugo. Ako ćemo pošteno, šta je on korisno napravio u Bajernu za 2 godine? Nije se pomjerio sa mrtve tačke.

Nije Šaq konkurencija Riberyu već Gotze i Muller. Kvaliteta u momčadi se mora dozirati, jer ako nemaš hijerarhiju u kurcu si. Igrač tipa Ribery nema konkurenciju, on poput Messija i Ronalda igra uvijek, a ne zato kaj će ga neko natjerat da zgubi mjesto u prvih 11. Takav kad ne igra ide proč il je propo....

Samo i ja bi Šaqa prodo, a kad dođe vrijeme objasnit ću zašto :)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Miki » 14 svi 2014, 10:21

anton 1983 napisao:
Miki napisao:I jedno i drugo. Ako ćemo pošteno, šta je on korisno napravio u Bajernu za 2 godine? Nije se pomjerio sa mrtve tačke.

Nije Šaq konkurencija Riberyu već Gotze i Muller. Kvaliteta u momčadi se mora dozirati, jer ako nemaš hijerarhiju u kurcu si. Igrač tipa Ribery nema konkurenciju, on poput Messija i Ronalda igra uvijek, a ne zato kaj će ga neko natjerat da zgubi mjesto u prvih 11. Takav kad ne igra ide proč il je propo....

Samo i ja bi Šaqa prodo, a kad dođe vrijeme objasnit ću zašto :)

Riberi nije Mesiju i Ronaldu ni do koljena ako ćemo po igračkom kvalitetu. ;) Roben je već duže vrijeme najbolji Bajernov igrač i po mom mišljenju je mnogo više on taj koji ne bi smio izostati, jer je Roben igrač koji ne ganja formu. On je uvijek u formi taman da igra 30 mečeva u kontinuitetu ili igra nakon pauze od 2 mjeseca. :bravo: Kome je onda konkurencija Šaćiri? :? Miler je konkurencija Riberiju iako u 99% slučajeva igra desno krilo kad je na krilnoj poziciji? :lol:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la marac » 14 svi 2014, 10:53

Miki napisao:
panda napisao:Joj Miki ajde, znamo zašto nećeš Shaqa u Bayernu, a to sigurno nije njegov doprinos.

I jedno i drugo. Ako ćemo pošteno, šta je on korisno napravio u Bajernu za 2 godine? Nije se pomjerio sa mrtve tačke.

1. Covjek suti, trenira, igra i daje sve od sebe za klub. Iz toga se iscitava da je zadovoljan, pa makar bio i zamjena.

2. Ove godine, iako je bio ozlijeden dosta, dao je 6 golova u BLu - nas je 7. strijelac u BLu (iza njega su Schweini i Kroos recimo).

3. Ove godine, dao je gol u 1-1 tekmi protiv Freiburga, dao je gol u 3-3 tekmi protiv Hoffenheima. Ako cemo se pravit glupi, mozemo reci da bi izgubili obje tekme da on nije dao oba gola.

Uglavnom, prestani bit neobjektivan i kenjat samo zato jer igra za koga igra i jer je roden tamo di je roden, a zivi negdje drugdje.
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 14 svi 2014, 11:04

Kamo sreće da je Jupp ostao trener Bayerna, Shaq bi gazio ove sezone. Prošle sezone se kroz sezonu jako prilagodio i dosta toga obećavajućeg pokazao, a kod Guardiole se morao uglavnom zadovoljiti klupom uz još neke igrače.

Guardiola ga je morao više koristiti i pametnije rotirati pošto se potpuno naviknuo na Bayern. No dobro... Tu su i ozljede bile, all in all odigrao je opet dobru, zahvalnu ulogu ove sezone s obzirom na poteškoće koje su ga pratile. Od iduće sezone puno veću minutažu i ulogu bi morao imati.

Contento bi trebao napustiti Bayern i potpisati za Hoffenheim, Napoli i nekoga trećeg. To je valjda naglašavao kako želi konačno igrati u svojoj karijeri. Razumljivo, jer ima 24 godine i nakon 4-5 godina rezerviste i amatera, došlo je vrijeme za nešto više.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la TiLe » 15 svi 2014, 16:13

TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la dbriseva » 16 svi 2014, 06:30

http://www.bild.de/bild-plus/sport/fuss ... .bild.html
jel ima netko tekst
pise da je pep vs muller wohlfahrt zbog thiaga
Fiat iustitia et pereat mundus!
dbriseva
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Murta » 16 svi 2014, 18:46

Mandžukićev odlazak je već trebao biti dogovoren. Deranje "PIČKOOOO!" na prijateljskoj utakmici je za mene bio alarm nakon kojeg sam bio spreman na njegov što raniji odlazak. Mandžukić je to što je, očito nije "kliknuo" s Pepom i rezultat je jasan. Drag mi je, ali bio sam spreman riješiti ga se još prošlo ljeto.

Što se tiće Pepa, sve sam bliže tome da dobije palac dolje. Pep je govnar. Nemam problema s tim što je on govnar, ali smeta mi što probleme ne rješava sam. Bacio je vrući krumpir Sammeru i Rummeniggeu. Kao i s Thiagom. Dojam je da on donosi odluke sam i mimo protokola, a drugi moraju rješavati njegove probleme. LvG je također bio govnar, ali on je svoje probleme rješavao sam (dapače, previše sam).
Sve mi se više čini da u Bayernu prolaze samo oni mirni kao Hitzfeld i Heynckes. Favre i Weinzierl su takvi.

Iskreno, da ja osobno moram rješavati takav problem, vjerojatno bi obojica otišli. Jedini razlog zašto nisam rekao da Pep treba otići je to što je on u jako dobrim odnosima s upravom.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 16 svi 2014, 19:37

Divno... :roll:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 16 svi 2014, 20:02

Ja Gomeza nikad neću prežalit, od svih napadača koje smo škartavali zadnjih godina on mi je bio najveći gospodin.

Uvijek se korektno ponašao na terenu i izvan njega.

:smile10:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva