Momčad i sve vezano uz ekipu - 2013/2014

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano uz ekipu - 2013/2014

PostPostao/la marac » 16 svi 2014, 20:08

The Scarface napisao:Ja Gomeza nikad neću prežalit, od svih napadača koje smo škartavali zadnjih godina on mi je bio najveći gospodin.

Uvijek se korektno ponašao na terenu i izvan njega.

:smile10:

Definitivno.

Još mi i danas ona "gumb" melodija (Mario Gomeeez, Mario Gomeeeeez, Mario Gomeeeeeeeeeez) svira na mobu za pozive ..
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 16 svi 2014, 20:13

marac napisao:Definitivno.

Još mi i danas ona "gumb" melodija (Mario Gomeeez, Mario Gomeeeeez, Mario Gomeeeeeeeeeez) svira na mobu za pozive ..

Ja sam si to nedavno za melodiju stavio :D

http://www.tomnash.eu/gomez-button.html
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Red passion » 16 svi 2014, 20:15

Zamisli do kojeg smo stadija došli kad prodajemo odličnog, ako ne odličnog onda vrlo dobrog napadača koji 'ladno zabija 30-ak golova po sezoni, a ispadne žrtva današnjeg nogometnog sustava. Uz to je maksimalan profesionalac, ODAN igrač određenom klubu i svjestan svojih mogućnosti.

Hebote... Na kraju je još katastrofalno prošao odlaskom, niti je igrao pola godine a niti je dobio poziv za SP. Sve mu se prosulo odlaskom iz Bayerna. :roll:

Prvi igrač uz Gustava koji je prodan zbog bilo čega, samo ne zbog neispunjenih očekivanja. Od prodaje Elbera se nisam tako loše osjećao kad je netko odlazio.

Elber napisao:"Bio sam najbolji strijelac Bundeslige 2003. godine i osvojio dvostruku krunu. Mjesec dana kasnije klub je doveo Roya Makaaya. Mislio sam da ćemo igrati zajedno, ali morao sam otići i pronaći novi klub. Otišao sam jer nisam želio uništiti lijepe uspomene na vrijeme provedeno u Bayernu", zaključio je Elber.

Nije bilo suđeno Elberu i Makaayju, dok sam u igricama s obojicom rasturao u napadu, a onaj Santa Cruz nikad nije napravio karijeru.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 16 svi 2014, 20:35

FCB_general napisao:Zamisli do kojeg smo stadija došli kad prodajemo odličnog, ako ne odličnog onda vrlo dobrog napadača koji 'ladno zabija 30-ak golova po sezoni, a ispadne žrtva današnjeg nogometnog sustava. Uz to je maksimalan profesionalac, ODAN igrač određenom klubu i svjestan svojih mogućnosti.

Hebote... Na kraju je još katastrofalno prošao odlaskom, niti je igrao pola godine a niti je dobio poziv za SP. Sve mu se prosulo odlaskom iz Bayerna. :roll:

Prvi igrač uz Gustava koji je prodan zbog bilo čega, samo ne zbog neispunjenih očekivanja. Od prodaje Elbera se nisam tako loše osjećao kad je netko odlazio.

Elber napisao:"Bio sam najbolji strijelac Bundeslige 2003. godine i osvojio dvostruku krunu. Mjesec dana kasnije klub je doveo Roya Makaaya. Mislio sam da ćemo igrati zajedno, ali morao sam otići i pronaći novi klub. Otišao sam jer nisam želio uništiti lijepe uspomene na vrijeme provedeno u Bayernu", zaključio je Elber.

Nije bilo suđeno Elberu i Makaayju, dok sam u igricama s obojicom rasturao u napadu, a onaj Santa Cruz nikad nije napravio karijeru.

Elber out --> Makaay in
Makaay out --> Luca Toni in
Luca Toni out --> Gomez in
Gomez out -->Mandzo in
Mandzo out --> Lewy in

Već desetak godina se napadači mijenjaju kao na traci a ja mislio da je samo Guardiola kriv zbog njegove averzije prema napadačima. :roll:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 16 svi 2014, 20:46

The Scarface napisao:Elber out --> Makaay in
Gomez out -->Mandzo in
Mandzo out --> Lewy in

Već desetak godina se napadači mijenjaju kao na traci a ja mislio da je samo Guardiola kriv zbog njegove averzije prema napadačima. :roll:

Hmmmm... Izostavio si nešto...

Elber out :arrow: Makaay in, Pizarro in, Santa Cruz in, Guerrero in, even Hashemian in.

Hashemian, Santa Cruz out, Guerrero out :arrow: Podolski in, Schlaudraff in, Makaay in, Pizarro in.

Makaay out, Pizarro out, Schlaudraff out :arrow: Klose in, Toni in, Podolski in, Donovan in.

Podolski out :arrow: Gomez in, Olić in, Toni in, Klose in.

Toni out :arrow: Gomez, Olić, Klose - all in

Klose out :arrow: Petersen in, Gomez, Olić - all in.

Olić, Petersen out :arrow: Mandžukić, Pizarro, Gomez :arrow: all in

Svaki puta bilo 4 ili bilo 3 napadača. Od ove sezone samo 2. :?
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 16 svi 2014, 21:05

FCB_general napisao:
The Scarface napisao:Elber out --> Makaay in
Gomez out -->Mandzo in
Mandzo out --> Lewy in

Hmmmm... Izostavio si nešto...

Elber out :arrow: Makaay in, Pizarro in, Santa Cruz in, Guerrero in, even Hashemian in.

Hashemian, Santa Cruz out, Guerrero out :arrow: Podolski in, Schlaudraff in, Makaay in, Pizarro in.

Makaay out, Pizarro out, Schlaudraff out :arrow: Klose in, Toni in, Podolski in, Donovan in.

Podolski out :arrow: Gomez in, Olić in, Toni in, Klose in.

Toni out :arrow: Gomez, Olić, Klose - all in

Klose out :arrow: Petersen in, Gomez, Olić - all in.

Olić, Petersen out :arrow: Mandžukić, Pizarro, Gomez :arrow: all in

Svaki puta bilo 4 ili bilo 3 napadača. Od ove sezone samo 2. :?

A ti si zaboravio da se nogomet mijenja i da više nismo u 2000-ima.

Nepotrebno je imati 3 kvalitetna napadača kad može samo 1 igrati, eventualno čak ni taj 1 nije potreban ako se u obzir uzmu Muller ili Gotze.

Zar Mandzo out i Lewy in ne znači da imamo isti broj napadača kao i ove sezone?

Najbolje bi bilo da se i igrački vratimo u onaj period kad smo u kadru istodobno imali Tonija,Klosea,Gomeza i Olića.

p.s.
Mislim da je također bilo očito da sam o glavnim napadačima pričao.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 16 svi 2014, 21:21

The Scarface napisao:A ti si zaboravio da se nogomet mijenja i da više nismo u 2000-ima.

Istina, zato su Schmidt i Simeone tamo. :smile10: No opet, znaju se prilagoditi potrebama.

The Scarface napisao:Nepotrebno je imati 3 kvalitetna napadača kad može samo 1 igrati, eventualno čak ni taj 1 nije potreban ako se u obzir uzmu Muller ili Gotze.

Obojica su mrtva za mene, a za Götzea sam rekao kako bih ga radije bacio s krova berlinskog stadiona nego ga gledao kao nakazu na napadaču.

The Scarface napisao:Zar Mandzo out i Lewy in ne znači da imamo isti broj napadača kao i ove sezone?

Najbolje bi bilo da se i igrački vratimo u onaj period kad smo u kadru istodobno imali Tonija,Klosea,Gomeza i Olića.

p.s.
Mislim da je također bilo očito da sam o glavnim napadačima pričao.

Pa ono... Može! Imamo jednog u vrhu a 3 kao zamjene. Baš nikad neće doći do situacije kako će netko izostati osim ako nekim čudom sva četvorica ispadnu. :mrgreen: ;) 3 pod obavezno, a sad hoće li taj treći biti Schweinijev brat, Weihrauch ili netko deseti, nebitno. Treći MORA igrati kad ova dvojica ne igraju ili onda četvrti. Sve ostalo ne dolazi u obzir.

Ne moramo se mi nigdje vraćati, samo moramo biti fleksibilniji i polivalentniji. Mislim kako je to zadaća Joze, a ne glavom kroz 5 metara debel armiranobetonski zid 2009., 2010. i 2012. protiv Intera i Chelseaja.

Treba znati igrati "Rizik" sa igračima poput Hiddinka(Chelsea), Mourinha(Inter) i Ancelottija(Real), nešto kao Jupp s Barcelonom i Dortmundom prošle sezone, ako ništa drugo onda naučiti.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 16 svi 2014, 23:11

Tko je dao otkaz van Gaalu? Uli.

Možete li si zamisliti situaciju u kojoj Rummenigge i Sammer daju otkaz Guardioli? Kakvo bi bilo stanje na tablici? Zato je jedina opcija da tiki-taka profunkcionira.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la dbriseva » 17 svi 2014, 07:31

http://sportbild.bild.de/bundesliga/ver ... sport.html
kritizira schweinija i kroosa da je prespor i da se mnogih igraca treba rijesiti
Fiat iustitia et pereat mundus!
dbriseva
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 17 svi 2014, 09:23

dbriseva napisao:http://sportbild.bild.de/bundesliga/vereine/bundesliga/das-ende-des-fussballgotts-35820674.sport.html
kritizira schweinija i kroosa da je prespor i da se mnogih igraca treba rijesiti

puno puta su ga pokopali, a on se vratio jos jaci...
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la vintage » 17 svi 2014, 10:19

Murta napisao:Zato je jedina opcija da tiki-taka profunkcionira.

Ne mogu povezati tu tiki-taku sa njemackim mentalitetom da ga hebes...
vintage
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 17 svi 2014, 10:42

Murta napisao:Tko je dao otkaz van Gaalu? Uli.

Možete li si zamisliti situaciju u kojoj Rummenigge i Sammer daju otkaz Guardioli? Kakvo bi bilo stanje na tablici? Zato je jedina opcija da tiki-taka profunkcionira.

Ma mogu sve zamislit. Opasan je Kalle kada mu pukne film. Samo što će on staloženije i sve više živaca pratit situaciju nego Uli.
Danas i ne želim tim scenarijom da se opterećujem. Želim pobjedu večeras.
A vidjet ćemo kako će se u budućnosti ponašat Kalle i Sammer. Bitno je da oni nađu zajedničku konekciju, jer nekako se čini da je Sammer pao, kako je Uli nestao sa scene zbog ove presude.

Stvari su se malo poremetile, ali nadam se da će se u skorije vrijeme sve ispeglat.

Isto tako želim da sve profunkcioniše, ali se Pep mora prilagodit ekipi, uslovima u Njemačkoj, jer ako bude išlo samo prilagođavanje Pepu, onda nam poslije ostaje ekipa koja je samo dobra bila za Pepov stil...Sposoban trener mora znati praviti prilagodbe i varijacije svog stila. Ne može se uvijek furat 100 % isti stil.
Evo kako se Carlo super prilagodio Realu... ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 17 svi 2014, 11:51

Sammer je pokisnuo miš zbog veličine trenera, a ja sam baš na njega i trenera rigao vatru nakon 0:3 protiv Dortmunda.

Uli nije u Guantanamu ili gulagu. Ima pravo na telefonski poziv, znači mogu se stvari i tako riješiti kao što je to recimo radio Gigi Becali.

Rummenigge je čovjek naoružan strpljenjem, s obzirom kako nema Ulija njegovo pravo lice bi tek trebali vidjeti.

Bayern mora rasprodati pola šampionske ekipe kako bi eventualno proigrao u iduće 2 sezone po nečijem ukusu.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 17 svi 2014, 11:58

Čuvajte ove gluposti oko otpuštanja trenera kad za to bude vrijeme, kad pojedinci poput Riberyja ili Bastiana budu pred eventualnim odlaskom. ;)
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 17 svi 2014, 12:55

Dakle sad vlada mišljenje da Schweini nije dovoljno dobar za ekipu i da ga treba prodat??
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva