UltrasMentalita napisao:jbte šta će uprava ako i Javi Martinez bude htio veću plaću šta ćemo onda da organiziramo kakvu akciju da prikupimo štogod sredstava da pomognemo treba to već počet brzo će izletit godina ???
I ja se pitam za to. Šta li će tek biti ako uprava popusti i da Krosu veću platu, a pobuni se Miler? Bajern jedva spaja kraj sa krajem, valja to isfinansirati. Jedva su skupili 12 miliona za Geceovu platu, plus Švajniju i Lamu po 10. Kako se samo pojedinci usuđuju da traže veće pare od ponuđenih kad Bajern jedva gura?

Šalu na stranu. Kako pojedinci ne shvataju da je sa dolaskom Gecea već poremećena ta neka ravnoteža sa platama?

Sada ne možeš ići ispod, već samo iznad što se tiče troškova sa te strane. Na stranu to što ja smatram da Kros traži previše i da je običan plaćenik, ali nemojte da kukate kako će Bajern da izdrži taj trend porasta plata. Ogromne pare su zarađene brojnim uspjesima i na sportskom i na marketinškom planu. Pa kad nam trener zarađuje 17 miliona (ne znam da li je bruto/neto), ne razumijem što kukate kad fudbaleri traže dosta love? Svakome je dupe zinulo i svi žele da se ogrebu. Nije Kros ni prvi ni zadnji koji tako postupa, tako da nema mjesta čuđenju i kukanju.