The Scarface napisao:Oćemo lockat temu ili je samo preimenovat?
Ni slucajno jos lockat. Pa trebaju antuan i bavarac bacati "drkicu" na tu vijest!
The Scarface napisao:Oćemo lockat temu ili je samo preimenovat?

Haris napisao:
Ribery piše lijevom rukom?
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.

doro napisao:na kraju pametan potez malog žabara i uprave ipak da nam ne zgiba za badava a valjda bude sljedeču sezonu počeo i igrat to se nadamo svi
anton 1983 napisao:doro napisao:na kraju pametan potez malog žabara i uprave ipak da nam ne zgiba za badava a valjda bude sljedeču sezonu počeo i igrat to se nadamo svi
E sad da te ja pitam, kaj nije izabro pravi trenutak?

doro napisao:
Nije on izbarao pravi trenutak već zadnji trenutak
anton 1983 napisao:doro napisao:
Nije on izbarao pravi trenutak već zadnji trenutak
Pravi je bio. Za mene je to bio još jedan šus adrenalina za ekipu. bar je trebo bit. A sada ispada - ne gubite nadu , JA SAM TU! I tu mora bit. Ako je ON meni vratio nadu da mi možemo, onda jebem mu mater dok je on u Bayernu mi i hoćemo!

CroCHEF napisao:haha ribery pokusava pricat njemacki

CroCHEF napisao:BR
Bayerischen Fernsehen

doro napisao:
Reko sam s pravim Riberyem ,Kroosom na playu,pravim Gomezom,novim stoperskim duom i bekom mi smo još 30% jači a svi znamo kaj to znači![]()
jebemu mater kaj je tak problem dofurat špek stopera i 1 beka za klub kao što je Bayern....pa svi nam se smiju našoj obrani i to s pravom
Za to čak i netrebamo novu lovu trošit za ta 2 igrača u obrani jer jedno 7-9 igrača je na prodaju naših(rensing,lell,gorlitz,micho,tymo,braafheid,ottl,toni i klose

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost