BUNDESLIGAŠKI klubovi u europskim natjecanjima

Arhivirane teme...

Re: BUNDESLIGAŠKI klubovi u europskim natjecanjima

PostPostao/la panda » 19 vel 2013, 10:35

Huntelaar putuje u Istanbul, samo nisam skužio dal' je spreman za igru ili nije ?
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la anton 1983 » 19 vel 2013, 10:35

panda napisao:Huntelaar putuje u Istanbul, samo nisam skužio dal' je spreman za igru ili nije ?

Niko nije, još je pod upitnikom...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la panda » 19 vel 2013, 10:44

anton 1983 napisao:
panda napisao:Huntelaar putuje u Istanbul, samo nisam skužio dal' je spreman za igru ili nije ?

Niko nije, još je pod upitnikom...

No mislim, piše u bildu da ide i on s njima za istanbul :mrgreen: :mrgreen:

sad valjda sam previdel' to da piše za spremnost za tekmu

nadam se da bude, bilo bi dobro za njih
panda
Admin
Admin

PostPostao/la anton 1983 » 20 vel 2013, 11:22

Huntelaar kaže da je današnja tekma "šansa" za Schalke. Slažem se sa njime. Uspije li ovdje Schalke ostvariti povoljan rezultat i tu nemislim na poraz od 2:1 ili 3:2 već nerješeno ili pobjedu, postoji nada da bi se Schalke mogao konsolidirati i krenuti na bolje.

Ipak je LP jako bitna s tim da s eond aigra doma protiv DiselGhnoja i ako se u te dvije tekem ostvare dobri rezultati, što nije nemoguće, vratiti će se malo mir među njihove redove. Mislim da bi Schalke sad i Farfana dao za 5 pobjeda u slijedećih 5 mečeva :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la panda » 20 vel 2013, 11:42

Drogba će danas igrat, znači da Sneijder neće moći!

I jel je spreman Hunter na kraju ?
panda
Admin
Admin

PostPostao/la anton 1983 » 20 vel 2013, 11:44

panda napisao:Drogba će danas igrat, znači da Sneijder neće moći!

I jel je spreman Hunter na kraju ?

Nerazmem, zaš nebi mogao Šnajder? :?

Navodno je spreman.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 20 vel 2013, 11:50

Slika
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 20 vel 2013, 18:34

Jebeš ti mene ako ova tekma neće biti bolja od ove Milan-Uefalona. 8-)
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 21 vel 2013, 11:26

nele-BHF napisao:Jebeš ti mene ako ova tekma neće biti bolja od ove Milan-Uefalona. 8-)

Pa zar si sumnjo? Ljudi više nisu svjesTni što trebaju gledati, zabrijali su totalno. Ja sam nažalost bio primoran gledati govno od Barce i jedva sam čeko sažetke!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 21 vel 2013, 11:43

anton 1983 napisao:
nele-BHF napisao:Jebeš ti mene ako ova tekma neće biti bolja od ove Milan-Uefalona. 8-)

Pa zar si sumnjo? Ljudi više nisu svjesTni što trebaju gledati, zabrijali su totalno. Ja sam nažalost bio primoran gledati govno od Barce i jedva sam čeko sažetke!

Naravno da nisam sumnjao. Bio sam siguran kako će biti bolje u Turskoj.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la panda » 21 vel 2013, 17:43

http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... 75619.html

Baš me zanima šta će i od ovoga bit :)
panda
Admin
Admin

PostPostao/la The Scarface » 21 vel 2013, 23:16

1 pobjeda iz 8 utakmica u EL, ispali svi klubovi osim Stuttgarta koji će ispasti u sljedećem krugu.

Malo su prerano Švabe poletjele.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 21 vel 2013, 23:40

Ma hajd ako budu sva 3 tima u četvrtfinalu Lige prvaka, odmah je sve sjajno.... :)

Samo pogotovo su bili očajni Gladbach (kojeg sam malo gledao, uglavnom amaterska greška Domingueza je bila uvod u poraz), Leverkusen mlitav, amaterski, primaju golove. Stuttgart je odradio ono što se od njih očekivalo, jer bili su favoriti protiv Genka. Švabe su kilava, ali srećkovićka ekipa, zato ih ne otpisujem protiv Lazija.

Za Hannover mi je najviše žao, jer tako su bili blizu tom drugom golu i onda u toj silnoj ofanzivi prime gol i kraj priče. Malo je falilo tu do prolaza, a pružili su dobru igru, borili se, njima se nema šta puno zamjerit. Hannover solidno igra drugu sezonu zaredom.

Jedan Leverkusen koji ima format za Lige prvaka, ovako kilavo igra ovo takmičenje, a prošle sezone pobjeđuju u grupi jednog Chelsea, jednu Valenciju. A ove ih rastura ko amatere jedna Benfica (uz sav respekt prema ovoj solidnoj ekipi).
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 22 vel 2013, 09:23

The Scarface napisao:1 pobjeda iz 8 utakmica u EL, ispali svi klubovi osim Stuttgarta koji će ispasti u sljedećem krugu.

Malo su prerano Švabe poletjele.

Znaš što ču ti ja reći, letjelo se na vrijeme.

Uhvatili su priliku i iz "osvojenog" zdrkali i promovirali BUNDESLIGU kolko se moglo. Jedno vrime se pričalo samo o tome kak je svih 7 prošlo bla, bla, bla. Rijetko ko da je realno sagledao situaciju je mogao pretpostaviti da će neko od Njemaca mogao osvojit EL. Eto sad aimaš talijane koji drkaju na Milan. Rade to dok mogu i tako treba bez obzira što Mičan još nije prošao.

Što se tiće zadovoljstva i nezadovoljstva Njemačkim nastupima, treba to sve sjupa realno pogledati. PROĐU LI svi 3 u LP, koga više BK za EL. No to treba sačekati. Sve do ove godine non stop "smo" prolazili u EL i tim se zadovoljavali. Ako se može birati neka uvijek ispadaju oni u EL, a neka oni u LP prolaze.

Što se tiće moga zadovoljstva, to bum tek rekao nakon što završe uzvratne utakmice 1/8 finala LP-a.

Hannover - bilo je lijepo dok je trajalo. Dvije sezone su se pujali u EL, ali ipak je to Hannover, klub sa ne baš previše potencijala. Vrijeme je da štafetu prepuste nekom drugom. Ispasti od Anžija, ne d anije sramota nego je to oćekivano. Samo mi je žao što je bilo na knap, jer je HANNOVER dosta dugo vodio 1:0, no snijeg je sve sjebo i u toj ludosti da zabe gol, primili su jedan. Za mene je hannover kada je prošao skupinu ispunio zadaću, pogotovo kad vidim ko im je bio protivnik u ovom djelu natjecanja.

Gladbach - Li la. Normalno da mi je žao što su ispali prvenstveno jer su igrali protiv talijana. Još kad znam da je od 20 000 navijača na stadionu bilo 10 000 iz Njemačke, srce mi pukne! No što reči? ipak su ispali od kluba koji je realno od Gladbacha jači. Oni da ga jebeš nemaju tim za dva fronta, a i bio im je sejban i težak raspored. Nisam mislio da će past bez ispaljenog metka, no previše s etoga poklopilo i pogotovo kad znamo kako je prva utakmica na ghnoj završila. Ispali su od boljeg i nakon prve dvije tekem u skupini kako im zamjeriti?

Stuttgart - ko bi rekao da ćemo na kraju svega "drkati" na Stuttgart i da će on biit taj koji će braniti švapske boje? Svaka im čast na ovom podvigu jer ja sam bih bio otpisao, no onda su se od nigdje uzdigli i sad već dobili dve tekme zaredom! Kapa dole i sad neka krepaju protiv Lazi i izbace to talijansko govno VANKA!

Kusen - e njima zamjeram i totalnu su me razočarali. Jest da su ispali od Benfice, ali to se moglo proči. Nije Benfica sad nešto Bog zna kaj. Još kad znam da Kusen pretendira za LP, odigr au A sastavu, daju sve od sebe i još stoje ovako visoko u BUNDESLIGI, e onda je to ljudi moji bruka za BUNDESLIGU (makar će to rijetko ko priznati), kada Kusen ispadne od Benfice! Razočarali su me kao i Schalke protiv Bilbaa prošle sezone. Taman kad misliš da se nešto lepo u BUDNELSIGi rađa, oni te poklope!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 22 vel 2013, 10:46

Antone u svemu se slažem i stvarno jeste Leverkusen najveća bruka, baš su nekako sramotno ispali. A već sam gore i napisao da je to bila naivna, dječija igra.....
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva