anton 1983 napisao:I tako Marmuš u City.... bojim se da smo propustili nes kroz prste...
Znači dogovoreno 100%? Znam da se šuška ali nisam znao da je fix.
Pošto je zimski transfer i pošto Cityu hitno treba, mogu mislit kakvu će odštetu Frankfurt postić...
Propustili smo, ali sam sad pročitao da je pri dolasku u Frankfurt tražio da mu ne stvaraju probleme ako stigne ponuda iz Engleske. To bi moglo objasniti zašto svog najvažnijeg igrača puštaju da ide u sri sezone... A to meni govori da bismo izvisili i na ljeto i sad na zimu, da smo nekim slučajem sad željeli njega. Možda nisam u pravu ali baca mi na to.
Jer ko bi očekivao da će Bayern SADA platiti tipa 70 milijuna (koliko očekujem da će City platit) i izboriti se protiv konkurenta iz Engleske, kamo igrač želi ići?
Naravno da bi preferirao da ga dovedemo, poslati Tela na posudbu i na ljeto prodati nekog od sadašnjih krila... Ali jedno je želja a drugo realnost.
___
Da su naši njega 100% željeli, dogovorili bi prije mjesec-dva ovaj transfer (ako bi postojala uopće šansa). Ali je Eberl (ili Dreesen) rekao da neće biti dolazećih transfera na zimu. Tako da...