Liga Prvaka 2011/12

Arhivirane teme...

Re: Liga Prvaka 2011/12

PostPostao/la FCB m@niac » 15 vel 2012, 19:12

ljudi moji mili oćem vi pričate.....

Dobro zapamtite sto sam vam reko.....era Barce kaj se tiče vladanja primerom je zavrsena....Real je jači. Kolko god se nama gadili klubovi ovi privatni ... oni su prevladali...i kažem vam...u skoroj budučnosti...
...Real će gaziti Barcu... :mudrac:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la effe__sa » 15 vel 2012, 19:23

FCB m@niac napisao:ljudi moji mili oćem vi pričate.....

Dobro zapamtite sto sam vam reko.....era Barce kaj se tiče vladanja primerom je zavrsena....Real je jači. Kolko god se nama gadili klubovi ovi privatni ... oni su prevladali...i kažem vam...u skoroj budučnosti...
...Real će gaziti Barcu... :mudrac:

Real kvalitetom ne zaostaje za Barcom, samo Barca ima trenutno bolji sistem igre i djeluje moćno...A kad igrače uporediš, isto je to skoro....A ljudi često misle ako je Barca ovako lako više puta gazila Real, da je odmah i jača, ma oni su Realu trenutno nabili kompleks, a zato Real ove druge ekipe lakše melje od Barce....
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 15 vel 2012, 19:25

effe__sa napisao:Barca jeste za mene najveći favorit za osvajanje Lige prvaka, ali nekako me skroz čudi kako na svakom mjestu rijetko ko hoće nešto da kaže protiv njih loše. Znači ne treba zaboravit činjenicu da ta "nadmoćna" ekipa zaostaje 10 bodova, znači 10 BODOVA za Realom. Znači svi su zaluđeni igrom Barce i mene često ostave bez daha, ali u nekoj realnoj analizi ne smije se ni ova činjenica bodovnog zaostaka te njihove određene slabosti u odbrani zapostavit. Problem je često što mnoge ekipe ne smiju napasti Barcu, a sinoć kad ih je Lever malo napao , već su plivali pozada, a protiv Osasune su u subotu itekako plivali.
A znam već priču ako ih neko izbaci iz Lige prvaka, tad će svi reći ma Barca podcijenila protivnika, ma to je bio pech za njih, loš dan i slično :)

Barca je vrhunska momčad u tome nema sumnje...međutim guraju ih suci pogotovo u evropi već nekoliko godina....u 2 tekme ih jako teško proći jer imaju onaj usrani teren preširoki koji bi ja zabranio i tu se mnoge momčadi izgube osim španjolskih koji stalno tamo igraju....bayer nije tolko loš kolko ima KOMPLEKS MANJE VRIJEDNOSTI btw to imaju sve momčadi njemačke osim Bayerna i tu je glavni problem....digići nemaju,englezi nemaju niti španjolci njihove manje ekipe....bayer se unaprijed predao i nije istina da kad su se otvorili da su ispadali oni su to radili cjelu tekmu i to radi loše obrane koja im nije za lp to pišemo ja i neki tu već 2g ;) ..npr napoli il valencia nisu niš jače ekipe od kusena po imenima i kvaliteti al bi 10 put više namučili barcu i sl. klubove...to redom pokazuju taj kompleks bvb,stuttgart,hsv,bumen itd. naravno kako i svaka čorav koka nađe zrno kuruze tako nekad i ispliva neka momčad ala schalke prošle sezone....taj kompleks od kada j pratim nogomet osim Bayerna samo na momente nisu imali bvb u najboljim danima i bumen nekolko sezona kada su bilo koju momčad nadigrali do besvjesti al ih pratil strašan peh.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 15 vel 2012, 19:37

Pa najgora je stvar u tome što je taj Leverkusen dobio jednu Valenciju, jednog Chelsea...Odmah je onda jasno da je i sinoć mogao bolje odigrat...Jest da je Barca, Barca i da je to puno teže....Al ne treba sad previše ni njemačke klubove ni spuštat, ja se na Leverkusen ne ljutim, jer oni su često pokazali da znaju napravit rezultat u Ligi prvaka, bili su i u finalu jednom, znali su pobijedit velike, isto tako i Schalke...Mene više nervira kad Dortmund u grupnoj fazi zakaže i to u bezveznoj grupi....A znamo da Dortmund već petnaest godina nešto nije napravio u LP, još od one titule 1997. god. A Bayer me sinoć nervirao u prvom poluvremenu i nervirao me trčanjem Friedrica i Kadleca za Messijevim dresom, već u poluvremenu...Al sve u svemu, u ovoj cijeloj sezoni u LP, nisu oni zakazali...
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 15 vel 2012, 21:26

Nossaaaa, Nossaaa

Ai se eu te pego, ai se eu te pegoo :yeee:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la FCB m@niac » 15 vel 2012, 21:39

Je arsenal tolko loš il je milan tolko dobar?

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la nele-BHF » 15 vel 2012, 21:42

FCB m@niac napisao:Je arsenal tolko loš il je milan tolko dobar?

Arsenal loš, Milan koristi prilike.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Red passion » 15 vel 2012, 23:23

nele-BHF napisao:Nossaaaa, Nossaaa

Nele, šta je tebi pa te spopao Michel Tello :?: :mrgreen: :lol: :lol:

Arsenal lagano gubi korak, a to već godinama je očigledno. Ne daju se još uvijek, no iz godine u godinu ekipa sve više i više slabi. Čak na forumima Arsenala sam vidio neke vrlo pesimistične komentare nakon izvlačenja parova osmine finala gdje je potpisano ispadanje. Sad baš na ovaj način da su izgubili, e to je zbilja nevjerovatno. No očito je ovo godina svih ostalih, samo ne engleske nogometne elite. Što je, je... dominirali su tamo od 2004. do 2011. uvjerljivo u Europi, pokazivali su svoju financijsku moć kroz silne igračine koje su prolazile kroz 4-5 klubova, no poput Talijana i oni su u padu. Od 2008. i recesije sva ta ulaganja se postepeno smanjuju, dok možda je i bilo prijelaznih rokova gdje se to kamufliralo. Isto tako vrijedi spomenuti kako ta silna lova se i nije trošila kao prije 6 godina na vanserijske igrače, nego i na neke igrače čija kvaliteta daleko od onih kakvu su imali neki igrači iz perioda 2002-2008.

Da stvar bude jača, sve ove sezone Arsenal se bavi politikom Bayerna, s iznimkom da Wenger dovodi mlade igrače i formira ih od 2004. do danas. Love se puno ima, ali se štedi, otplaćuje stadion i sl. Wenger je tu godinama griješio jer je mogao svake sezone dobiti 30-40 mil. eura da kupuje vrhunske individualce, no on je nakon 03/04. i sezone bez poraza odabrao novu nogometnu filozofiju, kao i kadrovsku politiku. Morat će dobro promisliti kako dalje, jer iz godine u godinu ugled kluba sve se više i više srozava sa porazima od momčadi koje su prije 10 godina razbijali sa 4-5 razlike, a i rivala koji se bore za naslov.

Milan zbilja van svakih očekivanja osigurao prolaz u četvrtfinale. Milan je jako neugodan, a možda i stvarno je opet moćan. S njima se nikad ne zna, a od njih zbilja imam kompleks kada naš Bayern spominje u istoj rečenici s njima. :roll:
Protiv Barce su onu utakmicu isto igrali jako dobro. Boateng... Pa zbilja se nekad pitam gdje mi uopće gledamo, a jedna mašina poput njega igrala u Portsmouthu. Van Bommel očito se pronašao u Italiji pa opet jako dobro igra.

Što se tiče Leverkusena... Mogli su hrabrije, ali bojali su se katastrofe. Čak su i solidno izgledali spram nekih daleko boljih klubova koji su znali biti kante za napucavanje. Po mom mišljenju dobro su i prošli, ali nije bilo hrabrosti za tjerati remi.

Larsa Bendera želim obavezno u Bayernu vidjeti jednog dana. :logo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 15 vel 2012, 23:34

FCB_general napisao:
nele-BHF napisao:Nossaaaa, Nossaaa

Nele, šta je tebi pa te spopao Michel Tello :?: :mrgreen: :lol: :lol:

Ma u ovim jebenim danima, kad sam nasikiran, dva omražena kluba igraju jedan protiv drugog, pa ovaj malo manje omražen, razvaljuje ovog više omraženog ( :lol: ) pa me malo zanijelo. . .
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la CroCHEF » 15 vel 2012, 23:44

Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la FCB m@niac » 16 vel 2012, 01:26

Gunners silenced by Milan fire power

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Miki » 16 vel 2012, 01:59

Mislim da je ovom rezultatu doprinijela ne toliko dobra igra Milana, koliko losa igra Arsenala. Svaka cast, Milanezima. Uvijek sam govorio kako zelim da njih Bajern izbjegne po svaku cijenu, jer nas tim kao da ima kompleks kada igra protiv ACM. Ne znam zasto, ali je tako, bez obzira u kakvoj formi Milan bio. Ako prodjemo Bazel, ne zelim ni Real, ni Barsu, ni Milan. Ako nas bilo ko zapadne od ova 3 tima, mozemo reci PA - PA, Evropo. Putuj bez nas.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la effe__sa » 16 vel 2012, 09:24

Arsenal je sinoć bio katastrofalan, čak su se pokazali kao najlošija ekipa od svih 16 koje su došle do osmine finala i to se može reći prije nego što se sve prve utakmice osmine finala odigraju. Al to ovako ispadne kad pametni Wenger prodaje Nasrija, Fabregasa, Ebouea, a kupuje polovnjake poput Artete...Milan je iskoristio svoje prilike, odigrao dobro, ali daleko od toga da je ova ekipa sad neki veliki favorit za osvajanje Lige prvaka.

@Miki: Mojne pesimizma....Nikad se ne treba predavat....Kao prvo protiv Milana moramo jednom skinut kompleks, jer smo ga već protiv talijanski ekipa skinuli (primjeri: Juventus, Napoli, Fiorentina, Roma-sve te ekipe dobijali u proteklih 2-3 god)
Barca i Real su druga priča, ali protiv sviju moramo biti u stanju pobijedit ako želimo titulu u ovom takmičenju i znam sigurno da se nama ni Barca ni Real kao protivniku ne bi obradovali. Tako da........
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 16 vel 2012, 11:02

ako prođemo Bas'l, i kad bi mogo birati - vrlo rado bi izabrao milan... Ali najdraže bi mi bilo kad bi ih assanal dobio 5:0 u uzvratnoj :D

ne volim nikako te Spaghettifresser-e i najrađe bi da svi poispadaju!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 16 vel 2012, 11:20

effe__sa napisao:Arsenal je sinoć bio katastrofalan, čak su se pokazali kao najlošija ekipa od svih 16 koje su došle do osmine finala i to se može reći prije nego što se sve prve utakmice osmine finala odigraju. Al to ovako ispadne kad pametni Wenger prodaje Nasrija, Fabregasa, Ebouea, a kupuje polovnjake poput Artete...Milan je iskoristio svoje prilike, odigrao dobro, ali daleko od toga da je ova ekipa sad neki veliki favorit za osvajanje Lige prvaka.

@Miki: Mojne pesimizma....Nikad se ne treba predavat....Kao prvo protiv Milana moramo jednom skinut kompleks, jer smo ga već protiv talijanski ekipa skinuli (primjeri: Juventus, Napoli, Fiorentina, Roma-sve te ekipe dobijali u proteklih 2-3 god)
Barca i Real su druga priča, ali protiv sviju moramo biti u stanju pobijedit ako želimo titulu u ovom takmičenju i znam sigurno da se nama ni Barca ni Real kao protivniku ne bi obradovali. Tako da........

Pa to jeste, ali opet nam Inter i Milan bas nekako ne leze. Taj Milan je toliko nepredvidiv, da bih ga vrlo rado izbjegao, iako sam svjestan da se najbolji moraju pobjedjivati da bi se doslo do titule. Vidio si kako su odigrali protiv Barse 2x, kako su samljeli Arsenal. Mi tek trazimo formu za 2. dio sezone i sve se nekako nadam da ce nam se vratiti forma iz oktobra i novembra, kad nam niko nista nije mogao. Ja vjerujem u ovaj Bajern, ali neke kockice jos moraju da se posloze, da bi to bilo to. Joooj, kad ce vise ta tekma protiv Bazela :?:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva