Postao/la Miki » 09 svi 2015, 19:29
1. Apsolutno DA!
2. Većinu svojih misli nije uspio sprovesti u djelo, a sve sam ubjeđeniji da je pogriješio mjesto na kome je pokušavao da ih sprovede. Rekao je da će se prilagoditi ekipi, a u stvari je ekipu prilagođavao sebi. Odmah upada u oči izražen pad forme u ključnom dijelu i prošle i ove sezone. Zna se da Pep sa onolikom platom (spekuliše se oko 17 miliona evra godišnje) nije doveden radi osvajanja BL i Kupa, već da bi Bajern održao na vrhu evropskog fudbala. U nok aut fazama do polufinala prošle i ove sezone je za protivnike imao timove koji su barem za koplje ispod Bajerna (luzerski Arsenal, Mančester koji se raspadao, i u odnosu na Bajern prosječne ekipe poput Šahtjora i Porta). Kada je trebao pokazati svoje znanje u duelu sa timovima istog ranga, on je potpuno podbacio. Tako smo došli do poniženja protiv Reala prošle i Barselone ove godine, a imam osjećaj da nam se u utorak sprema još veća blamaža nego na Nou Kampu. Od kako je on trener, Lam je prebačen na neprirodnu poziciju i njegova učinkovitost u igri je debelo smanjena. Gece, koji je doveden kao "njemački Mesi", je samo na trenutak bljesnuo, Gvardiola mu nije pronašao pravo mjesto u timu. Riberi je proveo većinu vremena van terena, kao i Švajnštajger i Tijago. Eksperimentisao je sa raznoraznim formacijama i pozicijama igrača, i na taj način direktno doprinio neuspjehu u najvažnijim utakmicama u LŠ. Poslije poraza od Porta, kompletan ljekarski tim je otišao iz kluba. Volfhart je tu bio 40 godina i sada odjednom ode... Mislim da o Pepu i Bajernu sasvim dovoljno govori Speedy-eva slika sa avatara. Pep i Bajern jednostavno ne idu zajedno i tu je kraj priče.
3. Moj prijedlog je Šmit iz Leverkuzena.
4. Djeluje mi kao opasan taktičar, a konačno je od luzerske ekipe stvorio tim koga niko nije ponizio. Čak su zamalo i finalistu prošlogodišnje LŠ izbacili iz takmičenja.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere.