cruz napisao:ma ne mora ancelotti osvojiti treble, pep mora
Lennon napisao:Da vam baš budem iskren, ne sviđaju mi se te promjene nakon svake 3 godine s trenerima, pogotovo promjena trenera nakon 3 godine Guardiole.
Razlog je vrlo jednostavan, Pep je doveo neke svoje igrače, prodao igrače koji mi se nisu uklapali i odlazi nakon samo 3 godine. Znači novi trener sigurno neće nastavit načion Guardiole jer on je jedinstven, pa će to opet zahtjevat određene promjene u ekipi, stoga i adaptaciju. Koliko će ona (opet) trajat? Nakon Guardiole, po meni boljeg imena od Carla nema, al opet, sve u svemu nisam bio za (ponovnu) promjenu trenera.
Carlo je veliko ime, osvajao je ligu prvaka s Milanon, Realom. Čovjek je baš pravi gospodin i džentelmen, i on se uklapa u džentelmenski i gospodski klub Bayern. Mala mrlja karijere mu je ta da baš i nije nacionalna prvenstva osvajao, al opet, bundesliga je muss - ovako il onako.
Što se može, novi trener je tu od ljeta. Bilo nam drago il ne, sad dal je Pep htio/nije htio ostat to neznamo, al nadam se da će ko i Jupp osvojit sve živo, a mi ćemo kao i za Juppom plakat opet što odlazi.

Murta napisao:Brijem da bi Kovačić bio prva Ancelottijeva želja da je ostao u Interu.
A desnog beka treba kupiti čim nađemo pravu priliku. Bekovi su problematična skupina za kupovati jer ima masa iznadprosječnih, a rijetki su vrhunski. Uopće ne znam tko bi nam tu bio kandidat osim Darmiana, padaju mi na pamet samo Carvajal, Vrsaljko i Bellerin. Lahm ide u penziju 2018.

Murta napisao:Brijem da bi Kovačić bio prva Ancelottijeva želja da je ostao u Interu.
A desnog beka treba kupiti čim nađemo pravu priliku. Bekovi su problematična skupina za kupovati jer ima masa iznadprosječnih, a rijetki su vrhunski. Uopće ne znam tko bi nam tu bio kandidat osim Darmiana, padaju mi na pamet samo Carvajal, Vrsaljko i Bellerin. Lahm ide u penziju 2018.

Murta napisao:Kad su igrali Real i City, razmišljao sam o opciji Džejmsa u Bayernu budući da ga Zidane ne voli, a ne bi trebalo doći do promjene trenera u Realu. Pitanje je samo koja bi mu bila cijena.

CA - JUST DO IT!

Lahm napisao:
A sta to ? Da Schrottmund postane prvakom ?![]()
e antone antone, budes si kosu cupao sa ovim kretenom.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost