doro napisao:Kaj got da halamo thiago je višak..po meni nije ni trebao doč u klub..imao je dost šansi pa nije on 1g. u klubu(s njim mamo 5 centralnih veznih) ...dalje gotze može igrat na više pozicija i po meni je bolji te zahvalniji igrač od thiaga a i još je njemac a bayern odavno nema ovoliko stranaca kao dosad....ako bi gotze otišo a mi nikog nebi kupili nema ko mjenjat mullera i lewu..thiago to nemre!
Jebote kak nevolim kad tak ko pravi floskulator prosereš nekaj...
Tvoje pizdarije kao da se temelje na nekim činjenica. Pa kaj nisam već rekao i Murta potvrdio, a mislim da bi takvo kod svih trebalo biti opće znanje, da sad trenutačno samo možemo nagađati o taktici tj postavi sa kojom CA želi igrati. To kaj si ti sebi ili neko drugi zamislio da bu to tak, to neznači kurca.
Drugo je što neko neš preferiria kao što sam ja napravio onu ideju sa halanjem bez krila, no to je samo ideja.
Thiago kao takav nije višak, može se jedino reč da si sa njim nezadovoljan, no ako on ide opet treba centralnog dofurat jer pitaj Boga koja si ti 5 igrača pod vezne mislio. Thiago kao takav recimo može igrati u sredini kao 3. vezni bez beda ili ti drugim riječima more zamjeniti, ako se to tak more reči, Mullera. Nemre mjenjat špicu, al to može recimo Coman, No isto tako ja recimo ne vidim razloga zašto iko od vas spominje dovođenje špice sve dok su Muller i Lewa u ekipi. Ako igramo sa jednom tom špicom, onda su si oni uvijek zamjena sami sebi s tim da mogu igrati skupa. I opet ovo je sve nebitno ako neznam na ćemu da temeljim priču o kadru, mogu sam okvirno nagađati.
No kako god mora imati 3 potencijalno kvalitetna vezna igrača a to su trenutačno samo Thiago, Vidal i Sanches. Deda je previše upitan, za Kimmicha ne znam nit kaj bu igro nit sam se spreman imalo na njega osloniti i isto tako kod Martineza je smeće, s tim da je Martinez "neorganizator". Treba misliti kakve igrač trebaš u veznom redu...
Gotze me nezanima dok neproduži ugovor i užasTno je porazno pratiti nogomet i Thiaga smatrati viškom dok Gotzea ne.