Transferi - ljeto 2016.

Arhivirane teme...

Re: Transferi - ljeto 2016.

PostPostao/la doro » 01 lip 2016, 12:47

Znači bvb po mladim strancima a wolfsburg po švabina bez obzira na godine :lol:

Btw htio bi da se vrati u buli....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 02 lip 2016, 21:13

Navodno CA reko da više nema kupovine...sad se treba riješit benatie i thiaga jer su višak..gotze bu valjda mjenjo mullera i lewu.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Gerd Muller » 02 lip 2016, 22:54

Kakav visak,Thiago prva postava,Benatia prva zamjena za stopere.
“Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen.”
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 03 lip 2016, 07:46

ja sam ajmo reći Thiago-fan još od njegove prve sezone u Barci, mislim da je lik brutalan, ali u zadnjoj sezoni nije odigrao na onoj razini na kojoj ga svi "JEDNOG DANA" vidimo. Ozljede su i njegov razvoj kočile,
i sad mogu slobodno reći da je kod većine navijača došao do točke da mora BRINGEN, mora se raspištoljiti!
inače je i on lila-prop poput götze-a

meni prvom nije drago kada se njega kritizira ali objektivno je to zaslužio. Mora se popraviti.

i da, nemojte ga još otpisivati 8-)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 03 lip 2016, 11:14

Prvi veliki potez "novog Schalkea" trebala bi biti prodaja Huntelaara što bi dovelo do toga da se Di Santa gurne u vatru.

Možda je i vrijeme da se rastanu od ovog starosjedioca jer više mu 7 milja godišnje se stvarno neisplati davati....

doro napisao:Navodno CA reko da više nema kupovine...sad se treba riješit benatie i thiaga jer su višak..gotze bu valjda mjenjo mullera i lewu.

Čudno mi je da si forso ostanak Gotzea i da mu se da nova šansa a kod Thiaga nemaš isto razmišljanje. Ja sigurno nebi rekao da je Thiago višak i nadam se da će ga CA osposobiti jer nam je takav igrač prijeko potreban. Što se tiće Benatije teško je reči da je on višak, možda prije da sa njim nismo zadovoljni. Ako Kimmich nije štoper, ako Martinez nebu bio štoper i ako nam ostane samo još Badstuber teško je benatiu svrstavati pod višak.

E sad da li se sa Kimmichom može računati kao štoperom stvarno ne znam, no činjenica je da će prije izboriti mjesto štopera nego veznjaka. Mi u biti ako prodamo Benatiu imamo samo dva prava štopera u ekipi + invalida, dok su Alaba, Kimmich i Martinez NOT rješenja...

Jest da je Kimmich visok kako Cannavaro i da postoji Macherano, ali za razliku od njih dvojice Kimmich je fizički slab igrač. E sad ak on može postići dovoljno kritičnu masu da to odradi, onda možda moguće on i može biti dugoročno rješenje - za mene je on zasad još uvijek igrač za kojeg "ne znaš kam bi ga stavio".

"Viškova" mi baš i neamo trenutačno u ekipi, no isto tako ne znamo niti potencijalno okvirnu formaciju koja se planira igrati.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 03 lip 2016, 11:19

Bingo! Sve ovisi koju ćemo formaciju igrati. Nekako mi se najviše čini da će to biti 4-2-3-1.

Možda je ona izjava o tome da su gotovi transferi pritisak na Real da smanji iznos koji traži za Džejmsa.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 03 lip 2016, 11:27

A možda se i zato pizdi na Gotzea, jer njih dva ziher nebumo imali. Isto tak Jamesa imati i igrati sa krilima dok je Muller u ekipi nije mi to baš...U tom slučaju ja bi rađe onaj moj prijedlog :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 03 lip 2016, 11:43

koliko god cijenio jamesa ali dok mi imamo i müllera i götzea nema smisla pričat o još jednoj lažnoj špici/fake ass desetKi

Bayern ima sexističan kadar koji može igrati "sve moguće" formacije.. Jedino me jebe taj götze

znam da trebamo čekat da EP prođe, ali neću lagati da mi ide na курац
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 03 lip 2016, 11:44

Embolo neš POOP da bi stvarno mogao doči u BUDNESLIGU. Veli kaj bum sad u MUPL-u, onda sa 25-26 let nebum imo kam za otić.

Navodno je najveći favorit Lajpcig, makar meni to izgleda samo forsanje od starne medija.

Poanta je da bi tam imao zagarantiran Štam plac!

Isto tak Draxler je spomenuo da se već bio dogovorio sa Juveom ali se Schalke i Juve nisu uspjeli dogovoriti, naravno onda je prosro kako je prelazak u Wolfsburg bila prava odluka :lol:

Kostić bu na kraju otišo u Valenciju a ne u Schalke kak se bilo nagađalo...

Kad sam već spomenuo Wolfsburg nikako da neko ponudi neku cifru za Dosta i Krusea...Dosta prvenstveno!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 03 lip 2016, 11:46

anton 1983 napisao:Embolo neš POOP da bi stvarno mogao doči u BUDNESLIGU. Veli kaj bum sad u MUPL-u, onda sa 25-26 let nebum imo kam za otić.

Ako Auba ode onda možda schrottmund. Gladbach i Kusen su također odlični kandidati. schalke da, ali nekako mi se čini da su zadovoljni sa svojin špican. WOB također ako Krusa ode
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 03 lip 2016, 11:48

Ja sam očekivao da ćemo uzeti mladog i brzog desnog beka koji bi sam mogao pokriti stranu, pa igrati neku verziju romba, kao 4-3-2-1, ali s Lahmom u ovim godinama je to neozbiljno očekivati.
Pogotovo mi se ta vizija iskristalizirala kad je došao Sanches, on je taman dinamični srednji vezni koji ne bi usporavao igru s jedne od strana.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 03 lip 2016, 11:49

Mah, ja mislim da BUNDESLIGA treba bježat od takvih igrača. Jednostavno ti imalo kvalitetniji talenti neće preči u BUNDESLIGU a da im se ne umetne neka klauzula u ugovor.

Mislim jebote Embolo ak ga platiš 20, pa mu za dve do 3 sezone počne vrijediti neka klauzula od 30 za koju more napustiti klub!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 03 lip 2016, 12:29

Kaj got da halamo thiago je višak..po meni nije ni trebao doč u klub..imao je dost šansi pa nije on 1g. u klubu(s njim mamo 5 centralnih veznih) ...dalje gotze može igrat na više pozicija i po meni je bolji te zahvalniji igrač od thiaga a i još je njemac a bayern odavno nema ovoliko stranaca kao dosad....ako bi gotze otišo a mi nikog nebi kupili nema ko mjenjat mullera i lewu..thiago to nemre!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 03 lip 2016, 13:34

https://twitter.com/LCFC/status/738679187620368384

Evo još jednog golmana u Engleskoj.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 03 lip 2016, 13:38

doro napisao:Kaj got da halamo thiago je višak..po meni nije ni trebao doč u klub..imao je dost šansi pa nije on 1g. u klubu(s njim mamo 5 centralnih veznih) ...dalje gotze može igrat na više pozicija i po meni je bolji te zahvalniji igrač od thiaga a i još je njemac a bayern odavno nema ovoliko stranaca kao dosad....ako bi gotze otišo a mi nikog nebi kupili nema ko mjenjat mullera i lewu..thiago to nemre!

Jebote kak nevolim kad tak ko pravi floskulator prosereš nekaj...

Tvoje pizdarije kao da se temelje na nekim činjenica. Pa kaj nisam već rekao i Murta potvrdio, a mislim da bi takvo kod svih trebalo biti opće znanje, da sad trenutačno samo možemo nagađati o taktici tj postavi sa kojom CA želi igrati. To kaj si ti sebi ili neko drugi zamislio da bu to tak, to neznači kurca.

Drugo je što neko neš preferiria kao što sam ja napravio onu ideju sa halanjem bez krila, no to je samo ideja.

Thiago kao takav nije višak, može se jedino reč da si sa njim nezadovoljan, no ako on ide opet treba centralnog dofurat jer pitaj Boga koja si ti 5 igrača pod vezne mislio. Thiago kao takav recimo može igrati u sredini kao 3. vezni bez beda ili ti drugim riječima more zamjeniti, ako se to tak more reči, Mullera. Nemre mjenjat špicu, al to može recimo Coman, No isto tako ja recimo ne vidim razloga zašto iko od vas spominje dovođenje špice sve dok su Muller i Lewa u ekipi. Ako igramo sa jednom tom špicom, onda su si oni uvijek zamjena sami sebi s tim da mogu igrati skupa. I opet ovo je sve nebitno ako neznam na ćemu da temeljim priču o kadru, mogu sam okvirno nagađati.

No kako god mora imati 3 potencijalno kvalitetna vezna igrača a to su trenutačno samo Thiago, Vidal i Sanches. Deda je previše upitan, za Kimmicha ne znam nit kaj bu igro nit sam se spreman imalo na njega osloniti i isto tako kod Martineza je smeće, s tim da je Martinez "neorganizator". Treba misliti kakve igrač trebaš u veznom redu...

Gotze me nezanima dok neproduži ugovor i užasTno je porazno pratiti nogomet i Thiaga smatrati viškom dok Gotzea ne.
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva