Murta napisao:Po meni Kimmić mora igrat beka da utrpaju što više najboljih igrača u rotaciju.

cruz napisao:Murta napisao:Po meni Kimmić mora igrat beka da utrpaju što više najboljih igrača u rotaciju.
itekako logično. Bez obzira što je Kimmich najbolji veznjak. S njim na beku dobivaju kompletnu i izbalansiranu momčad.
-------------------Neuer-------------------
Kimmich---Rüdiger--Hummels--Goosens
------------Kroos-----Gündošpek---------
----Sane---------Müller---------Gicbry----
------------------Werner-------------------
Goretzka svakako ne bi trebao igrat prvih par utakmica, a ko zna kolko će bit spreman i tada.
Havertz je tajno oružje koje bi moglo Gicbry-u ili Werneru uzet mjesto. Müllera ćeš ili postavit u prvi sastav ili ne zvat ga nikako. Zato, ali i zbog iskustva i kvalitete - mislim da ima prednost nad Havertzom na 10-ki.

cruz napisao:Murta napisao:Po meni Kimmić mora igrat beka da utrpaju što više najboljih igrača u rotaciju.
itekako logično. Bez obzira što je Kimmich najbolji veznjak. S njim na beku dobivaju kompletnu i izbalansiranu momčad.
-------------------Neuer-------------------
Kimmich---Rüdiger--Hummels--Goosens
------------Kroos-----Gündošpek---------
----Sane---------Müller---------Gicbry----
------------------Werner-------------------
Goretzka svakako ne bi trebao igrat prvih par utakmica, a ko zna kolko će bit spreman i tada.
Havertz je tajno oružje koje bi moglo Gicbry-u ili Werneru uzet mjesto. Müllera ćeš ili postavit u prvi sastav ili ne zvat ga nikako. Zato, ali i zbog iskustva i kvalitete - mislim da ima prednost nad Havertzom na 10-ki.

Murta napisao:Low ima totalno disbalansiranu ekipu koja "visi prema sredini", najbolji igrači su mu srednji/ofenzivni vezni i krila, a bekovi i napadači nisu na prikladnoj razini. Umjesto da pokuša složiti taktiku u kojoj mu igra najviše vrhunskih igrača, pa makar i malo izvan pozicija, on suludo srlja sa trojicom odnosno petoricom u obrani koja ne samo da smanjuje broj srednjih veznih, nego i vrhunska krila gura prema sredini.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost