Momčad i sve vezano za ekipu 2023/24

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano za ekipu 2023/24

PostPostao/la cruz » 27 srp 2023, 07:24

doro napisao:Citam da Laimer loše odigrao 6cu ok ovo mu prva tekma al tek toliko.

Ja sam pročitao da je bio solidan. Ali cijela ekipa je bila letargična, što je logično nakon tolikog putovanja i velike vremenske razlike.
Plus, Laimer će trebat uigravanja, tek je stigao i nije odigrao još tekmu od 90 minuta.

Čitam da je mali Tel spreman za 120 minuta, vratio se s odmora u najboljoj kondiciji u ekipi...
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 27 srp 2023, 09:03

Ma sve 5 prva mu tekma prijateljska itd ali rupamecano je potpuno isti nivo od 2 tekme sa cityem.Teško se budem sjebali ako se ne riješimo tog panja i za te iste novce uzmemo jednog solidnog 3 stopera.

Isto vredi za sanea lik je nemoguc i doslovno svaka opcija je bolja odnjega i Tel na krilu npr.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 27 srp 2023, 10:26

Ma mene Upamecano užasno nervira. Ispadi pretprošle sezone, pa onda dugo stabilan ove, a onda veliki kiksevi protiv Cityja. I onda i jučer ko lopata protiv Cityja. Njega bi fakat volio da se riješimo.

Ove pripremne nešto obično i ne gledam previše, usput nešto onako pogledam nekad, a jučer ovu jesam cijelu i Laimer je npr bio nabrijan i prilično dobar. Dosta se fulalo u prvom poluvremenu. Iako je pripremna, opet se nekako ponavlja ono iz prošle sezone gdje nam nekako fali taj kiler instinkt. Drugo poluvrijeme su se timovi i previše izmiješali izmjenama, a ovi naši mladi i nisu tako loš utisak ostavili.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 27 srp 2023, 13:14

effe__sa napisao:Ma mene Upamecano užasno nervira. Ispadi pretprošle sezone, pa onda dugo stabilan ove, a onda veliki kiksevi protiv Cityja. I onda i jučer ko lopata protiv Cityja. Njega bi fakat volio da se riješimo.

Ove pripremne nešto obično i ne gledam previše, usput nešto onako pogledam nekad, a jučer ovu jesam cijelu i Laimer je npr bio nabrijan i prilično dobar. Dosta se fulalo u prvom poluvremenu. Iako je pripremna, opet se nekako ponavlja ono iz prošle sezone gdje nam nekako fali taj kiler instinkt. Drugo poluvrijeme su se timovi i previše izmiješali izmjenama, a ovi naši mladi i nisu tako loš utisak ostavili.

Rupamecano i Sane moraju proc i uzet nova 2 igraca bilo koja na njihova mjesta al trebamo sad riješit Kane i Pavarda pa onda ove 2 štetocine!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 27 srp 2023, 14:04

Pricate kao da se Upamecana mos rijesit.. mislim ja bi sada rade uzeo 50 milka za Upu i ostavip Pavarda i nedovodio Walkera. Al jebiga to nisu opcije...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 27 srp 2023, 20:58

anton 1983 napisao:Pricate kao da se Upamecana mos rijesit.. mislim ja bi sada rade uzeo 50 milka za Upu i ostavip Pavarda i nedovodio Walkera. Al jebiga to nisu opcije...

Pavard se sam sjebo al u razgovorima sa upravom može se ispricat i ispravit,dobit nešto vecu placu i garanciju da bude bio prvi bek,teško jako al moguce sk hoce bit samo stoper tu je popušio start poziciju.
Walker je samo istant rešenje na Pavarda i jel se Mazri ne vjeruje dovoljno.

Rupamecano ima pazi 60 milja tržišnu vrijednost tak da ga se može bez beda frknut za 35-45 miilja jer je mlad i francuz.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 30 srp 2023, 14:00

Upamecana bih baš za tu cijenu koju ima i prodao. Jednostavno on nikad neće biti igrač kakav nama treba jer nije on taj nivo. 4 sezone u nizu se blamira s amaterskim greškama koje su u ozbiljnom nogometu brutalne i katastrofalne. Od Leipziga ja njega na nišanu držim jer ona utakmica s Manchester Unitedom je bila neviđen kriminal, a tada ga se hvalilo.

Sanéa se riješiti, a ovo s golmanima je teška tragikomedija, čovječe... Mi imamo 4 golmana koja su bila u raznim klubovima 1-ice i kapetani prijašnjih klubova, a sada ne znamo što bismo s Neuerom, što bismo s ostalom trojicom iako Sommer ima ponudu za Inter. :lol: :lol: :lol: Cirkus koji ovo ljeto treba razjasniti dobrano.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 31 srp 2023, 08:58

Dosta je nejasnoća idalje.
Kane je blizu ali svjesni smo svi da može u trenutku sve propasti...
Sommer je možda jednako blizu ostanku kao odlasku.
Pavard možda potpiše novi ugovor na sveopće iznenađenje.
Možda Goretzku pukne da 20.8. uruči transfer request.

Naravno da je izglednije kontra ovom što sam napisao, ali želim reć da je doslovno svaka krajnost moguća. Idalje.

---

Šta je pak dobro?
Offloadali smo dosta pametno, doveli pametno i imamo momčad koja je (po meni) dobro pokrivena, barem duplo na svakoj poziciji. Ne samo kvantitetom nego i kvalitetom u smislu tipa igrača.

------------------Neuer-----------------
-Pavard---Minjae-----de Ligt---Davies
----------Kimmich----Laimer-----------
--Coman--------Musiala------Gnabry--
-------------------Kane------------------

-----------------Ulreich-----------------
--Mazra---Stanišić---Upa---Guerreiro-
----------Goretzka---Gravenberg------
-----Sane--------Müller--------Tel-----
-----------------Choupo----------------

_____

A može i ovako ako zatreba

------------------Neuer-----------------
------Pavard----Minjae---de Ligt------
Coman---Kimmich---Laimer---Davies
------------Musiala----Gnabry---------
-------------------Kane-----------------
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 31 srp 2023, 09:19

Pavarda ostavit a rupamecana i sanea prodat te dofurat jednog dobrog stopera i ofenzivca za tocno novaca dobivenih od ova 2 panja.

Tek onda je dobar job do kraja.
Konacno i riješit problem golmana kojeg je tuchel klempavi zajebo do bola.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 31 srp 2023, 09:57

Teško je baš sve u jednom prijelaznom roku počistit. To si valjda svjestan.

Ako Sane i Upa nastave kao do sada, lete iduće ljeto uvjeren sam.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 31 srp 2023, 12:58

Iduće ljeto idu nove prodaje. Pavard da barem produlji pa dosta dobro, a iduće Upamecana i Sanéa izbaciti.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 31 srp 2023, 14:56

cruz napisao:Teško je baš sve u jednom prijelaznom roku počistit. To si valjda svjestan.

Ako Sane i Upa nastave kao do sada, lete iduće ljeto uvjeren sam.

Da se hoce prodalo bi se al netko im drži leđa tim panjevima.

Sve je teško ako si tako zamisliš u glavi,naslo bi de kupca za njih vrlo lako vjeruj mi.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 31 srp 2023, 15:05

Ja ih ne bi prodavo. Mislim da oni nisu problem za Bayern, vec samo opcije. Jebiga Upa je treci štoper i nije on kriv kaj se Lucas strgo pa je moro igrat. Mi u samom timu imamo opcije umjesto ta dva igraca tak da u njima ne vidim problem a i oni nemaju neki status u ekipi da bi mogli raditi probleme.

Koda bi se moglo naci nes bolje... Tak i onak bi to sve bili mački u vreći za brdo para. Ta dva igrača me neopterečuju...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 31 srp 2023, 15:09

anton 1983 napisao:Ja ih ne bi prodavo. Mislim da oni nisu problem za Bayern, vec samo opcije. Jebiga Upa je treci štoper i nije on kriv kaj se Lucas strgo pa je moro igrat. Mi u samom timu imamo opcije umjesto ta dva igraca tak da u njima ne vidim problem a i oni nemaju neki status u ekipi da bi mogli raditi probleme.

Koda bi se moglo naci nes bolje... Tak i onak bi to sve bili mački u vreći za brdo para. Ta dva igrača me neopterečuju...

Pogledaj ponovno obje tekme sa Cityem i hrpu prije njih i poslje njih gdje ova 2 tulipana briljiraju tj glavni su krivci za gubitak utakmica.Oni nisu dobra 3 opcija pi meni nisu ni 4ta a imaju vrijednost veliku zakaj ih se koristi i sane preveliku placu.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 31 srp 2023, 15:10

Im Zuge des Kane-Deals hat Tottenham Interesse am Bayern-Talent Tel :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva