BUYTEN - ODLAZAK ILI OSTANAK!

Arhivirane teme...

Da li treba Buytenu produžiti ugovor?

DA
12
86%
NE
2
14%

Ukupno glasova : 14

Re: BUYTEN - ODLAZAK ILI OSTANAK!

PostPostao/la The Scarface » 27 pro 2009, 20:10

Speedy napisao:
Haris napisao:Nerlinger je rekao da preko 30 godina stari igrači dobijaju samo jednogodišnji ugovor.

Tako ce na kraju i biti, Buyten i Bommel ce dobiti jednogodisnje ugovore a na njima ce biti da li ce htjeti produziti ili ne...

Što je po meni i najbolja opcija.

Takva su pravila i traba se držat toga, kad smo već zbog te politike spušili Ze Roberta.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la bavarac » 29 pro 2009, 21:05

The Scarface napisao:
Speedy napisao:
Haris napisao:Nerlinger je rekao da preko 30 godina stari igrači dobijaju samo jednogodišnji ugovor.

Tako ce na kraju i biti, Buyten i Bommel ce dobiti jednogodisnje ugovore a na njima ce biti da li ce htjeti produziti ili ne...

Što je po meni i najbolja opcija.

Takva su pravila i traba se držat toga, kad smo već zbog te politike spušili Ze Roberta

men se te ne sviđa....jer je jako teško odredit vrijednost tog igrača u početku sezone...a na pola on nagodinu ode free i mi pušimo....treba to dvije lupit ,pa kud puklo....primjer....dovedemo carvalha i kaj sad s njim....jednogodišnji ugovor.... :roll:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la The Scarface » 30 pro 2009, 01:45

bavarac napisao:
men se te ne sviđa....jer je jako teško odredit vrijednost tog igrača u početku sezone...a na pola on nagodinu ode free i mi pušimo....treba to dvije lupit ,pa kud puklo....primjer....dovedemo carvalha i kaj sad s njim....jednogodišnji ugovor.... :roll:

Jedno je Carvalho i kad prvi put potpisujemo ugovor, a drugo Buyten i Bommel kad produžujemo. 8-)
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la bavarac » 30 pro 2009, 14:58

The Scarface napisao:
bavarac napisao:

Jedno je Carvalho i kad prvi put potpisujemo ugovor, a drugo Buyten i Bommel kad produžujemo. 8-)

ček nemre tako ili za sve jednako ili nikak...to su rupe u pravilniku i to potiče nezadovoljstvo unutar ekipe.... :mrgreen:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la bavarac » 02 sij 2010, 13:55

Eto sad Brenno je riješen...Micho treba podignut svoju igru....a Badstuber može uskočit kad zatreba....e sad nameće se pitanje kaj sad s Buytenom....produžit mu ugovor za 2godine...pod boljim financijskim uvjetima...neznam meni on nikad nije bio nešto posebno....pretrom mi je za braniča Bayerna za osvajanje LP-a.....treba tu neki špek....a backup da plaćamo previše i ne vjerujem previše.....
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la ankujund » 02 sij 2010, 21:52

neznam kako mu je stanje sada,al treba mu dat isti ugovor kao i sada.samo je problem sta mu se sad malo nos digao sa ovim boljim igrama u zadnje vrime pa ce trazit bolje uvjete a mi mu ih necemo dat i mislim da ce se ponovit slucaj Ze-a
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la bavarac » 03 sij 2010, 08:37

ankujund napisao:neznam kako mu je stanje sada,al treba mu dat isti ugovor kao i sada.samo je problem sta mu se sad malo nos digao sa ovim boljim igrama u zadnje vrime pa ce trazit bolje uvjete a mi mu ih necemo dat i mislim da ce se ponovit slucaj Ze-a

malo digao nos...ta ti je dobra...jesi vidio kak lik slavi golove...naćuli uši i kaže da vas sad čujem pičke..... :mrgreen: ...taj bu tražio ugovor da se skrasi kod nas i financijski objezbedi za još jedan život.... :!:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 03 sij 2010, 09:22

Ne znam zakaj vi mislite da će Buyten dobiti bolji ugovor? Možda mu se posreči pa produžimo na 2-3 godine, ali da će mu plača biti znantno bolja i da će on zbog ovih igara moči izvuči više para s tim se nemojte zamarati. Buyten tako i onako ima jako veliku plaču, tako da može biti presretan da ako dobije istu jer i ta je u njegovim godinama "prevelika". Uli je jedanput rekao, novi ugovor nemora značiti automatski više novaca. Sve ovisi o tome ko će nam ga htjet maznut jer nisam baš ziher da će se neki veliki klub za njega potrgat a druga opcija su mu bezobrazno bogati englezi ali i za njih baš nisam ziher da oni u njemu vide ŠPEK. Bayern ima jednu prevagu kod produživanja ugovora sa njim a to je ime i prezime kluba - FC BAYERN MUNCHEN! 8-)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 03 sij 2010, 09:25

Breno na posudbi , Micho u banani , Badstuber zelen !
Zasto ne bi malo "provocirao" Bayern i trazio novi ,poboljsan ugovor ? zanemari godine , zanemari sve ,trenutno igra dobro i vjerovatno je najbolji stoper Bayerna , ne kazem opcenito vec u formi .
Čeki Fabregnoj

PostPostao/la anton 1983 » 03 sij 2010, 09:29

Čeki Fabregnoj napisao:Breno na posudbi , Micho u banani , Badstuber zelen !
Zasto ne bi malo "provocirao" Bayern i trazio novi ,poboljsan ugovor ? zanemari godine , zanemari sve ,trenutno igra dobro i vjerovatno je najbolji stoper Bayerna , ne kazem opcenito vec u formi .

Ko je reko da on nesmije tražiti bolji ugovor? Ja ti velim da ga neće dobiti tj. da mu ga Bayern neće dat jer on i sad ima predobar ugovor. Njegov problem je u tome što mu klub na razini Bayerna neće dat takav ugovor. Neki ljudi ovo ne znaju ali Buyten baš voli Bayerna i prije će se odlučiti za nas nego za nekog drugog za iste uvjete pa morti i malo gore - druga je stvar da uleti nekakav Juve ili Tottenham pa mu ponudi duplo veću plaču od Bayerna...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 03 sij 2010, 09:39

A ja ti velim da mu Bayern moze izaci u susret jer su trenutno u oskudici sa defenderima :bravo:
Nije rijec da li on smije/ne smije traziti novi,bolji ugovor vec da nije nemoguce kako ti navodis da se to i desi jer NEMATE stopera ! Zasto riskirati i testiratu njegovu ljubav prema Bayernu i izgubiti ga ?
A isto tak je tu Buyten-Ribery relationship :mrgreen:
Čeki Fabregnoj

PostPostao/la anton 1983 » 03 sij 2010, 09:48

A ja ti velim da mi njih sa Buytenom imamo 5 komada, s tim da imamo para da nam odlazak Buytena ne bi zadao previše glavobolje te da najvjerojatnije odnos sa Riberyem tu neće biti ključan jer će Ribery napustiti klub. Mi sad gledamo u budučnost za koju nemremo predvidjeti kakva će bit i zato ti to ne daje za pravo da ti veliš Breno , Badstuber, Demichelis i Niedermeier ĆE BITI SMEĆA dok će Buyten i dalje razarati po kvartu. Jer kolko god on sada dobro igrao on nije bolji igrač od Demichelisa samo to neko Demichelisu mora objasniti ;) Nije problem da mi NEMAMO ŠTOPERA kako ti to želiš prikazati, "problem" je što mi imamo 3 jako mlada štopera ;)

Buytenov problem ti je identičan Buttovom ali ti sebi uopće ne razbijaš glavu jer si si već Neurea ili Adlera zacrto u Bayernu - e ako tu teoriju preneseš na Buytena onda će ti biti malo jasTnije zašto Buyten sa Bayernom, neće i ne može manipulirati.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 03 sij 2010, 09:59

Opet ti mene ne kuzis , nije rijec o tome da li je on igrama zaradio uopce da sada moze tak nadobudno nastupit i reci , GIVE ME MORE MONEY ;) , to se moze i drugacije/drugarski rijesiti i to je ono u sto ja vjerujem a to je da ce Bayern isposlovati to i da ukoliko i zatrazi novi ugovor da ce mu ga i dati . Kuzis razmisljanje ?
Ne radi se o nekom basloslovnom ugovoru vec samo malom "upgrade-u" .
Čeki Fabregnoj

PostPostao/la anton 1983 » 03 sij 2010, 10:02

:lol:

Kužim ja kaj ti oćeš reč, al ja ti velim da se to neće dogoditi jer Buyten tako i onako ima PREVELIKU plaću tako da potreba za upgradeom nepostoji - čitaj ovako, ako on dobi istu plaču može bit presretan i smatrati to upgradeom. Ja sam ti reko da će Bayern možda jedino njemu izać u susret da mu da duži ugovor a to je već nešto, reklo bi se presedan ako uzmemo u obzir prošlu sezonu, imajući na umu Ze Roberta i Bommela...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 03 sij 2010, 10:06

sta se smijes majmune debeli ? :lol:

aaaaaa pa TOTOTOTOTOTOTOT mi reci . Da on vec ima ŠPEK platu :bravo:
ja sam si mislio da on igra za mizeriju neku :mrgreen:
Čeki Fabregnoj

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva