Braafheid
Pranjić
Badstuber
Buyten
Micho
Lahm
Hamit
Ottl
Tymo
Bommel
Schweini
"MULLER"
Baumjohann
Ribery
Olić
Gomez
Klose
Robben
A sad si zamislite da još maknemo Hamita i Baumjohann - u tom slučaju naš kadar više nije loš nego mi neamo kadar!

doro napisao:
Kad bi bar na zimu još otišli lell i toni a na ljeto gorlitz ili turčin i bommel ja super zadovoljan
anton 1983 napisao:INAČE OVOJE TMA ZA ZIMSKI PRELAZNI ROK I MOLIM VAS DA IMATE NA UMU KADA OVDJE PIŠETE POST! IMATE TEMU IDEALAN KADAR PA TAMO NASTAVITE RASPRAVU O VAŠEM KADRU KAKO BI ON POSLIJE OVE SEZONE TREBAO IZGLEDATI!
ZNAČI OVA TEMA SE SAMO ODNOSI NA ONO ŠTO BI SE TRABALO NAPARAVITI NA ZIMU ILI BOLJE REČENO KO BI NAS TREBAO NAPUSTITI NA ZIMU!!!
Effenberg23 napisao:vidit ćeš da će na zimu doći rafinha....

anton 1983 napisao:Breno i njegov menađer uskoro će održati sastanak sa klubom. 7.12 bi se trebo znat klub u koji će biti posuđen. ŠPEKulira se da su to Sao Paulo i Corinthias. Ak to bude tak, jebiga! Njegov razvoj u brazilskoj ligi nam neće biti od velike pomoči, jer tamo se ziher neće prilagoditi na bundesligu.
bavarac napisao:al recimo jednom bratskom Koelnu ili Hannoveru smo ga mogli utrapit....
anton 1983 napisao:Sad me baš zanima kaj znači ova zamjena i ulazak Brene - dal je to možda znak da će on možda ostat il da će Breno zaigrati protiv Herthe? Ako Breno ostane mi nećemo onda ziher nikog dovodit. Ja bi čak dao Breni prednost pred Demichelisom protiv Herthe jer me Micho počeo nervirat sa svojim glupim greškama, ne znam zakaj to radi. Sam je problem Demichelis koji se neće pomiriti sa sjedenjem na klupi. U biti kaj mene sad jebe - Micho nije nikakva zvjezda niti se uspio nametnut kao neophodan igrač i glupo mi je sad se bojat takvog igrača stavit na klupu da mi slučajno nenapravi sranje - a on bi ga ziher napravio - nije on Gomez il tako neko...

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost