Zimski prijelazni rok - ČISTKA BAYERNOVOG KADRA!

Arhivirane teme...

Ko ide na zimu PROČ!

Breno posudba
9
6%
Breno prodaja
2
1%
Breno ostaje
10
7%
Lell posudba
1
1%
Lell prodaja
19
13%
Lell ostaje
1
1%
Gorlitz prodaja
10
7%
Gorlitz ostaje
10
7%
Baumjohann posubda
6
4%
Baumjohann prodaja
7
5%
Baumjohann ostaje
8
5%
SOSA posudba
9
6%
SOSA prodaja
8
5%
SOSA ostaje
4
3%
TONI posudba
1
1%
TONI prodaja
12
8%
TONI ostaje
8
5%
Klose prodaja
8
5%
Klose ostaje
14
10%

Ukupno glasova : 147

Re: Zimski prijelazni rok - ČISTKA BAYERNOVOG KADRA!

PostPostao/la anton 1983 » 02 stu 2009, 12:17

Problemi i drastike - ne bu to sam tak išlo. Sad kad malo bolje pogledate nema teoretske šanse da nas ovih 8 igrača napusti (+Altintop) - jer mi onda neamo kadar. Nemožemo pretpostavit da ćemo ikoga kupita a i ako budemo Hamit i baumjohann minimalno sa ovog popisa MORAJU ostati. Sad je u ovom intervjuu Uli rekao da Tymo neide nikam, kaj briju svi, al je napiso da Gorlitz, lell, Baumjohann ako hoće mogu ić. E sad na ta smeća tak i onak neračunamo , ali ako nas samo ta 3 igrača napuste onda smo već na 19 igrača sa previše napadača, Ako ode Toni onda smo već na 18, a još treba posuditi Brenu - onda smo na magičnih 17 i kaj ak još prodamo Altintopa? 16 - ne vjerujem. Ja sam malo pogledo kaj bi bilo "najpametnije" - kolko god to ružno zvučalo Hamit i Baumjohann moraju ostat da bar popune mjesto u ekipi ako ništa drugo - hamit kao zamjena za desnog beka, a Baumjohann tek tolko da imamo dosta veznih.. U slučaju da nas napuste Lell, Gorlitz, Breno, Toni naš bi kadar izgledo ovako:

Braafheid
Pranjić
Badstuber
Buyten
Micho
Lahm
Hamit

Ottl
Tymo
Bommel
Schweini
"MULLER"
Baumjohann

Ribery
Olić
Gomez
Klose
Robben

A sad si zamislite da još maknemo Hamita i Baumjohann - u tom slučaju naš kadar više nije loš nego mi neamo kadar! :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 02 stu 2009, 21:29

Nas trebaju nakon sose napustit (lell,toni,bommel,gorlitz ili turčin) onda bi bio mir i dobro balansirana ekipa koja bi se po potrebi na kraju sezone dozirala uz eventualnu još koju prodaju i zamjenu za istog...

Kad bi bar na zimu još otišli lell i toni a na ljeto gorlitz ili turčin i bommel ja super zadovoljan ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 02 stu 2009, 21:41

doro napisao:
Kad bi bar na zimu još otišli lell i toni a na ljeto gorlitz ili turčin i bommel ja super zadovoljan ;)

Na zimu će ziher još neko otić...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 05 stu 2009, 09:10

INAČE OVOJE TMA ZA ZIMSKI PRELAZNI ROK I MOLIM VAS DA IMATE NA UMU KADA OVDJE PIŠETE POST! IMATE TEMU IDEALAN KADAR PA TAMO NASTAVITE RASPRAVU O VAŠEM KADRU KAKO BI ON POSLIJE OVE SEZONE TREBAO IZGLEDATI!

ZNAČI OVA TEMA SE SAMO ODNOSI NA ONO ŠTO BI SE TRABALO NAPARAVITI NA ZIMU ILI BOLJE REČENO KO BI NAS TREBAO NAPUSTITI NA ZIMU!!!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Effenberg23 » 05 stu 2009, 19:52

anton 1983 napisao:INAČE OVOJE TMA ZA ZIMSKI PRELAZNI ROK I MOLIM VAS DA IMATE NA UMU KADA OVDJE PIŠETE POST! IMATE TEMU IDEALAN KADAR PA TAMO NASTAVITE RASPRAVU O VAŠEM KADRU KAKO BI ON POSLIJE OVE SEZONE TREBAO IZGLEDATI!

ZNAČI OVA TEMA SE SAMO ODNOSI NA ONO ŠTO BI SE TRABALO NAPARAVITI NA ZIMU ILI BOLJE REČENO KO BI NAS TREBAO NAPUSTITI NA ZIMU!!!

vidit ćeš da će na zimu doći rafinha....
Effenberg23
TORero

PostPostao/la anton 1983 » 05 stu 2009, 20:01

Effenberg23 napisao:vidit ćeš da će na zimu doći rafinha....

Ajde i ovo se tolerira, pogotovo ak je istina :D

Sve ti to ovisi ak ćemo igrat u Ligi prvaka ili ligi Uefe.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ankujund » 06 stu 2009, 13:21

ja bi se rjesio toni-a i klosea i pustio da igraju gomez i olic a muller po potrebi u napadu.onda se moze igrat i 4-3-3 i nece bit problema nikakvih....naravno i ove skartove rjesit,al problem je sta ih nece niko kupit :d
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 02 pro 2009, 08:07

Breno i njegov menađer uskoro će održati sastanak sa klubom. 7.12 bi se trebo znat klub u koji će biti posuđen. ŠPEKulira se da su to Sao Paulo i Corinthias. Ak to bude tak, jebiga! Njegov razvoj u brazilskoj ligi nam neće biti od velike pomoči, jer tamo se ziher neće prilagoditi na bundesligu. :(
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 02 pro 2009, 13:48

anton 1983 napisao:Breno i njegov menađer uskoro će održati sastanak sa klubom. 7.12 bi se trebo znat klub u koji će biti posuđen. ŠPEKulira se da su to Sao Paulo i Corinthias. Ak to bude tak, jebiga! Njegov razvoj u brazilskoj ligi nam neće biti od velike pomoči, jer tamo se ziher neće prilagoditi na bundesligu. :(

Užas...platili ga 10milki...da sjedi 2godine na klupi bez i jedne sezone da je dobio 10 tekmi da odigra.....i sad ćemo poslat u Brazil gdje će mu pasti cijena i gdje će postat baš onakav kakav Gaal nevoli stoper..... :lol: :lol: :lol:

Upps.....opet ja....ma neće bit Gaala valjda još dugo u Bayernu....al sve u svemu...glup potez uprave kluba....jasno je meni da ga nismo mogli posudit nekom velikanu....jer bi u tom slučaju morali i dati klubu da ima pravo otkupa njegoivog ugovora.....a isto tako nismo ga mogli dati nekom konkurentu u Bundesligi...al recimo jednom bratskom Koelnu ili Hannoveru smo ga mogli utrapit.....al opet pitanje je koliko bi lik tražio za plaću....
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 02 pro 2009, 13:55

bavarac napisao:al recimo jednom bratskom Koelnu ili Hannoveru smo ga mogli utrapit....

Pitanje je dal si ti upotrijebio pravi glagol ;) To je ono kaj bi bilo bolje i kaj bi se trebalo napravit, al kaj ako ga niko neće..
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 11 pro 2009, 09:52

Evo malo da se prokomentiraju rezultati:

Breno: posudba 9 Breno prodaja 2 Breno ostaje 10

Znači čak je više glasovalo za prodaju al nevjerujem u takav rasplet događaja. Smatram da će on bit posuđen 100% , al nažalost negdje u Brazil. Tam MI nećemo vidjet kak on igra niti kak se razvija a i šta nama znači ak on dobro igra u Brazilu kad su BL i Brazil nebo i zemlja. Šteta što ga nemremo negdje zgurat u BL i što nekom klubu baš ne fali takav jedan štoper.

Lell: 19 vas je glasovalo za prodaju.

Tak će najvjerojatnije i bit, al uopće nema ideju di bi ga mogli prodati i koliko bi novaca za njega mogli dobiti. Žal bi mi bilo da baš sad dobijemo 0 Kn za njega il neku bijedu ispod miljon eura. Znam da će svi reč, glavno je da ide, al tak i onak on nama više nesmeta kad ga ja njega više negledam ko igrača Bayerna, on je za mene ko svaki drugi klinac koji igra za amatere al ima malo veću plaču.

Gorlitz prodaja 10 Gorlitz ostaje 10

Moram priznat da sam iznenađen ovakvim postotkom 50/50. ne znam zašto bi neko htio da ostane. Za mene je on ko Lell - nikakva šansa da ostane niti da se na njega ozbiljno računa.

Baumjohann posubda 6 Baumjohann prodaja 7 Baumjohann ostaje 8

Kod Baumjohanna ste mi najviše podjeljeni i očito da je sve moguće. Tu se slažem i stvarno su moguće sve 3 opcije iako smatram da je najrealnije očekivati posudbu jer ipak kak sad stvari stoje njemu LvG neće dati priliku - ipak treba osloniti se na Pranjića :mrgreen:

Sosa je već posuđen...

Za Tonija znamo kakva je situacija

Klose - 13 vas je glaosvalo da osteje - tak će valja i bit. Nema baš preveč nekakvih ŠPEKulacija. Ima ova jedna da bi on mogo u HSV al u to baš nevjerujem. Ne sviđa mi se ta ideja da mi direkt pojačavamo našu konkurenciju. Ja bi im ga dao al neka plate 10 milja - onda me to nebi smetalo, ali da im ga posudimo to ne...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 12 pro 2009, 21:12

Sad me baš zanima kaj znači ova zamjena i ulazak Brene - dal je to možda znak da će on možda ostat il da će Breno zaigrati protiv Herthe? Ako Breno ostane mi nećemo onda ziher nikog dovodit. Ja bi čak dao Breni prednost pred Demichelisom protiv Herthe jer me Micho počeo nervirat sa svojim glupim greškama, ne znam zakaj to radi. Sam je problem Demichelis koji se neće pomiriti sa sjedenjem na klupi. U biti kaj mene sad jebe - Micho nije nikakva zvjezda niti se uspio nametnut kao neophodan igrač i glupo mi je sad se bojat takvog igrača stavit na klupu da mi slučajno nenapravi sranje - a on bi ga ziher napravio - nije on Gomez il tako neko...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la sch0ll7 » 12 pro 2009, 21:19

anton 1983 napisao:Sad me baš zanima kaj znači ova zamjena i ulazak Brene - dal je to možda znak da će on možda ostat il da će Breno zaigrati protiv Herthe? Ako Breno ostane mi nećemo onda ziher nikog dovodit. Ja bi čak dao Breni prednost pred Demichelisom protiv Herthe jer me Micho počeo nervirat sa svojim glupim greškama, ne znam zakaj to radi. Sam je problem Demichelis koji se neće pomiriti sa sjedenjem na klupi. U biti kaj mene sad jebe - Micho nije nikakva zvjezda niti se uspio nametnut kao neophodan igrač i glupo mi je sad se bojat takvog igrača stavit na klupu da mi slučajno nenapravi sranje - a on bi ga ziher napravio - nije on Gomez il tako neko...

I ja se bojim da nebi poceo pravit sranja...jer na pocetku prije sto je dosao u prvih XI je govorio kako nije dobio sanse kao svi ostali i nesto se bunio...sad ne pamtim utakmicu koju je odigrao bez greske.
Mali Badstuber je bio puno sigurniji sa Van Buytenom.

Nadam se da Demichelis samo treba vremena..jer uvijek je igrao dobro kad se je uklopio i dobio samopouzdanje...nadajmo se da ce biti bolje.

A Breno ja mislim da bih trebao ostati...jer za sad imamo samo njega kao rezervu za CB poziciju...ako ne brojimo Badstubera koji igra u prvih XI na LB poziciji....a na Braafheida i ne racunam.
Volio bih da se Breno razvije u svjetskog stopera negdje na posudi ali nama trenutno treba za slucaj neke tragedije sa Van Buytenom i Demichelisom.
sch0ll7

PostPostao/la Haris » 12 pro 2009, 22:04

Ja nikad ne bih Demichelisa stavio na klupu. Prije bih Buytena maršnuo vani i ubacio Brena. Dva južnoamerikanca = dobro se razumiju, obojica tehnički ekstremno dobro potkovani.

Kad bude bitno, protiv Messija, Rooneya, Ronalda i sl., ja znam da će Demichelis biti taj koji će se borit, uletat i igrat odbranu, a van Buyten taj koji će izbjegavat duele i koji će pokazati puni potencijal svoje tromosti.

No, opet, vjerovatno nisam maksimalno objektivan kada je u pitanju Demichelis.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la TulE » 13 pro 2009, 01:21

Ja glasam da Breno zamijeni Michu. Jednostavno lik puno grijesi.
TulE

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva