Rekonstrukcija obrane!

Arhivirane teme...

Re: Rekonstrukcija obrane!

PostPostao/la anton 1983 » 23 svi 2010, 16:46

Vidim da niko ne reagira! :D problem je prodaja našeg najboljeg obrambenog igrača Demichelisa...Mi moramo slijedće sezone uči u sezonu sa 4 štopera, jebiga. Jedan MORA biti Micho a drugog moramo dopeljat, jel tak? E sad dolazimo do problema Badstubera koji u tom slučaju ne bi igrao nego bi moro grijati klupu i ne razvijati se dalje, a to je van Gaalov igrač. Onda imamo Buytena koji je produžio ugovor i moro bi se sjest na klupu kao 4. obrambeni! zamislivo? Meni ne - i sad još nisam spomenuo BRENU. I na kraju ja dolazim do zaključka da ćemo mi nažalost prodati Michu i dopeljati igrača i sa tim nećemo napraviti previše!

dajem podršku Harisu i slažem se sa njim u potpunosti za Demichelisa...Ne može naš obrambeni tako igrat ko onaj u Interu kad on oko sebe ima 7 pomagača dok je naš igrač sam! 1. gol jučer nije bila greška Miche nego greška bommel i Buytena jer Sneijder kao prvo ne smije onako biti sam, a već kad je Micho ispo kod Milita, Buyten je to moro zatvoriti i tu je obrana zakazala, CIJELA A NE SAMO MICHO....
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Zapatista » 23 svi 2010, 18:30

vidim vecina vas cijeni demichelisa a meni je on najcrnja tacka bayerna u zadnjih 4-5 godina
ne znam zasto tako mislim ali eto tako je
taj covjek konstantno pravi greske koje ne zavise ni od koga drugog, kao sto ti antone kazes, nego iskljucivo od njega
recimo ono sinoc, pustio je igraca koji je brzi od njega da bude blize golu a cak i nakon toga ga je mogao zatvoriti jer milito nij dobio loptu u noge nego u prostor
znam da je imao zuti ali ako je vec vidio da mu bjezi BEZ LOPTE morao je rizikovati sa rusenjem u nekom naguravanju, i cak mislim da mu ne bi sudac pokazao drugi zuti
a da ne govorim o onom klizanju kada je rooney zabio gol u minhenu

po meni bi ga trebalo prodati i dovesti nekog iskusnog stopera i ukombinovati ga sa badstuberom, kojem bi ulijevao sigurnost i od kojeg bi ovaj ucio
Zapatista

PostPostao/la doro » 23 svi 2010, 19:08

Zapatista napisao:vidim vecina vas cijeni demichelisa a meni je on najcrnja tacka bayerna u zadnjih 4-5 godina
ne znam zasto tako mislim ali eto tako je
taj covjek konstantno pravi greske koje ne zavise ni od koga drugog, kao sto ti antone kazes, nego iskljucivo od njega
recimo ono sinoc, pustio je igraca koji je brzi od njega da bude blize golu a cak i nakon toga ga je mogao zatvoriti jer milito nij dobio loptu u noge nego u prostor
znam da je imao zuti ali ako je vec vidio da mu bjezi BEZ LOPTE morao je rizikovati sa rusenjem u nekom naguravanju, i cak mislim da mu ne bi sudac pokazao drugi zuti
a da ne govorim o onom klizanju kada je rooney zabio gol u minhenu

po meni bi ga trebalo prodati i dovesti nekog iskusnog stopera i ukombinovati ga sa badstuberom, kojem bi ulijevao sigurnost i od kojeg bi ovaj ucio

Ovo što si napisao je definitivno činjenica a ne samo tvoje mišljenje ;)

MIcho prodaja,buyten i breno 3 i 4 stoper a brzo u kupvinu po špek stopera i d.beka..zaboli me racku kaj gaal misli za Lahma al on mora igrat lijevo sa Ribery-em da imamo opet opaku lijevu stranu a desno kupit evo nudi nam se Srna za nevelike pare da razara po desnoj strani sa Robbenom,u sredini još više zgusnut Gujdu i Bommela a ispred njih instalirat Kroosa kao playa..napred se zna trojac :bravo:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 23 svi 2010, 19:57

dal ste spremni čekati razvitak Badsubera? PS. doro je recimo napiso Alexa - za moj pojam naša obrana sa njim i BadGnjilim bi bila prespora a nama treba malo drugačija i pokretnija obrana zbog sustava u kojem igramo...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la marac » 23 svi 2010, 20:05

anton 1983 napisao:dal ste spremni čekati razvitak Badsubera?

da, al ne na nacin da on igra nesto sto jucer nije trebao igrati :neee:
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 23 svi 2010, 20:07

eto ovak, ajmo napraviti temicu koja glasi Badstuber / Demichelis + neko.

Vidim da je to nekako glavna podjela, pa da vidimo ko bi htio Badstubera u prvih 11 slijedeće godine a ko Demichelisa...jel more? Ima zainterseiranih da otvori temu?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la UltrasMentalita » 23 svi 2010, 20:21

FCB_general napisao:Vratiti Bracu Salihamidžića iz Juventusa koji može igrati gotovo sve pozicije i strane. :lol:
Kad je Lizerazu bio out zbog kazni ili ozljeda, Lahm u Stuttgartu i mlađim kategorijama, tamo je on uskakao pa igrao. :mrgreen:
A ozbiljno, baš mi fali... Što je, je... 9 godina je igrao i stvarno je dubok trag ostavio u momčadi.

Aj generale s.... Ja bi se prije riješio Buytena nego Miche.........jer se njihove greške ne mogu više tolerisat još u finalu ej....Batstuibera stavit na centralnog braniča i dopeljat još jednog klasnog stopera Buytena prodat a Michu ostavit kao zamjenu ...lijevi bek novi ili desni s tim da bi Lahm išao lijevo ako bi se desni bek doveo .....sredina vraća se Kroos ostalo manje više dobro ....napad pitanje je još vremena do kada će Olić pružati dobre partije i Klose u godinama Gomez je malo pokazao po meni da je se riješit Klosea a dovest nekog napadača tipa Diego Milito :D
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la Zapatista » 23 svi 2010, 20:23

@anton

evo otvorena je tema
Zapatista

PostPostao/la anton 1983 » 23 svi 2010, 20:23

UltrasMentalita napisao:Ja bi se prije riješio Buytena nego Miche......... Buytena prodat a Michu ostavit kao zamjenu ..

tebi je valjda jasTno da se to neće dogoditi. Pa sad smo mu produžili ugovor....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 23 svi 2010, 20:30

Meni je od svih igrača uvijek želja bio Mertesacker. Njega smatram izuzetno kvalitetnim i inteligentnim nogometašem kojem njegova sporost ne predstavlja problem. Breno bi uz njega postao welt-class spieler. Uzeo bi i Arnea Friedricha koji ne bi koštao više od 5 milja. Još se na desni bok kupi jedan pravi bek poput Rafinhe i imaš super obranu za 30 milja.

------------Friedrich---Mertesacker-------------
Rafinha--------------------------------------Lahm

Ovo je jeftino, a kvaliitetno riješenje.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la The Scarface » 23 svi 2010, 20:35

Murta napisao:Meni je od svih igrača uvijek želja bio Mertesacker. Njega smatram izuzetno kvalitetnim i inteligentnim nogometašem kojem njegova sporost ne predstavlja problem. Breno bi uz njega postao welt-class spieler. Uzeo bi i Arnea Friedricha koji ne bi koštao više od 5 milja. Još se na desni bok kupi jedan pravi bek poput Rafinhe i imaš super obranu za 30 milja.

Tebe isto pucaju neki posebni filmovi.

Pa ne idem u rekonstrukciju obrane da je učinim lošijom nego što je.

Lako ćemo mi sredit obranu ako dođu špek stoper i bek.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 23 svi 2010, 21:03

Murta napisao:Meni je od svih igrača uvijek želja bio Mertesacker. Njega smatram izuzetno kvalitetnim i inteligentnim nogometašem kojem njegova sporost ne predstavlja problem. Breno bi uz njega postao welt-class spieler. Uzeo bi i Arnea Friedricha koji ne bi koštao više od 5 milja. Još se na desni bok kupi jedan pravi bek poput Rafinhe i imaš super obranu za 30 milja.

Friedrich može samo kao rezerva a Merte je prespor trebamo brzog i tehnički jakog stopera...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 23 svi 2010, 21:31

http://www.transfermarkt.co.uk/en/suche ... suche.html
samo stavit centralback i potrazit ima par zanimljivih a jeftinih
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la UltrasMentalita » 23 svi 2010, 21:53

anton 1983 napisao:
UltrasMentalita napisao:Ja bi se prije riješio Buytena nego Miche......... Buytena prodat a Michu ostavit kao zamjenu ..

tebi je valjda jasTno da se to neće dogoditi. Pa sad smo mu produžili ugovor....

a jest brate al gledaj jednu stvar ako je mogao onako Lucio otjerat koji je bolji i od jednog i od drugog zašto nebi mogao Buytena pa nije on Bog i svima je jasno da nije klasa neznam u čemu je problem .....znam da je Gaal tvrdoglav čovjek al brate pa valjda može vidjeti da ga mu braniči kaskaju u ekipi pogotovo kad sam sinoć vidio kako ga Milito okrenu jao jao :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la marac » 23 svi 2010, 23:15

kaj mislite, koliko bi Bordeaux trazio da se Bayern isprsi za Michaele Ciani-a?

ima ugovor do 2013. godine :D
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva