UEFA EURO 2012

Arhivirane teme...

Re: Kvalifikacije za Euro

PostPostao/la cruz » 08 ruj 2011, 14:15

FCB_general napisao:
cruz napisao:Decembarski

:lol: :lol: :zivio:

Tragikomedija je da Hrvatska se u ovakvoj skupini totalno muči i strepi za odlazak na Euro.

:D to mi je uvijek bila najdraža 'izvedenica' ... Decembarski :yeee:

Hrvatska nije jaka koliko je mi želimo/smatramo, zato se ja ne opterećujem time što ne rasturamo ovu skupinu.. nije ovo sad svjetska generacija ko ona od 95. do 98. godine, ni zubli..

ali uz malo bolje vodstvo, i ova generacija može doći do 1/4 finala EP-a!! :mudrac:

kad imaš jednog Modrića u ekipi, pa jebote mozak napravi ekipu oko njega, nisu Redknapp i Vilas Boas glupi ljudi... ;)

e da sam ja bar za jednu tekmu izbornik :smile30: :lol:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 08 ruj 2011, 14:35

Vidim da je Cico dobio pedalu u Crnoj Gori...
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 08 ruj 2011, 15:33

cruz napisao:Hrvatska nije jaka koliko je mi želimo/smatramo, zato se ja ne opterećujem time što ne rasturamo ovu skupinu.. nije ovo sad svjetska generacija ko ona od 95. do 98. godine, ni zubli..

To nitko nije ni rekao, osim eventualno medija i eforične mase koja si svašta umisli.

Gdje su oni od onih iz 98'... :doh: Razlika je nebo i zemlja. Tada nam nisu trebali nekakvi Dammiri i sl. likovi da nam igraju, kao što je danas slučaj. No kvalificirati se u ovoj skupini ovakva ekipa mora, kao i daleko bolje igre pokazati.

CroCHEF napisao:Vidim da je Cico dobio pedalu u Crnoj Gori...

Mora da je opet pio gemišt. :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lizarazu » 08 ruj 2011, 21:14

O 'ercegovci moji :) ima li kakvih simpatija prema BH-repki? Naravno da nije provokacija, tako da iste odgovore ne želim da vidim. :nono:
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Red passion » 08 ruj 2011, 21:43

Bit će BiH gusto da ode na prvenstvo... Jesu odmah iza Francuske, ali to je BiH. Ko zna što će od te repke biti... Za nju biti prognozer... samo ti pada na pamet out of bounds, tj. Eura 12'. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 09 ruj 2011, 10:52

Ma za našu bh. repku kažem samo: MNOGO SMO JAKI :D :D :D Ne nadam se puno prvom mjestu, to će francuzi uzet (osim ako im Džekson ne pomuti računa) zbog kvaliteta (iako ne briljiraju) ali i ugleda i daj Bože da nam ne uvale gol kao Ircima, a nadam se da čemo u baražu dobiti povoljnog protivnika i onda nekako otići na Euro. Ali bh. repka napreduje i to je bitno, veliko će takmičenje doći svakako.

Da , vidim Cico dobio pedalu, navodno je bio u nekom sukobu sa Savičevićem.

Inače i ovde vidim da je svugdje na Balkanu ista priča, uvijek se očekuje da su naše selekcije najjače da grupu razvaljuju i slično, jer vidim da se govori o tome kako je Hrvatska lako trebala biti prva, ma danas ljudi nema lakih protivnika, ni jedan Izrael nije slab, Grčka je uvijek neugodna. Hrvatska ima dobre šanse za prvo mjesto, ali ne trebaju uvijek očekivanja biti prevelika. Malo treba pogledat kako se druge reprezentacije, gigantski država muče u kvalifikacijama...Pa kada to pogledamo, zar onda treba očekivat od selekcija s naših prostora da sve melju pred sobom i ne treba ni u Hrvatskoj sve mjerit po uspjehu iz 98 i onoj bronzi, ono je bila fantastična generacija...Ja vidim da svi mi ovde na ovim prostorima često izgubimo pojam o realnosti. ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Miki » 09 ruj 2011, 11:27

effe__sa napisao:Ma za našu bh. repku kažem samo: MNOGO SMO JAKI :D :D :D Ne nadam se puno prvom mjestu, to će francuzi uzet (osim ako im Džekson ne pomuti računa) zbog kvaliteta (iako ne briljiraju) ali i ugleda i daj Bože da nam ne uvale gol kao Ircima, a nadam se da čemo u baražu dobiti povoljnog protivnika i onda nekako otići na Euro. Ali bh. repka napreduje i to je bitno, veliko će takmičenje doći svakako.

Da , vidim Cico dobio pedalu, navodno je bio u nekom sukobu sa Savičevićem.

Inače i ovde vidim da je svugdje na Balkanu ista priča, uvijek se očekuje da su naše selekcije najjače da grupu razvaljuju i slično, jer vidim da se govori o tome kako je Hrvatska lako trebala biti prva, ma danas ljudi nema lakih protivnika, ni jedan Izrael nije slab, Grčka je uvijek neugodna. Hrvatska ima dobre šanse za prvo mjesto, ali ne trebaju uvijek očekivanja biti prevelika. Malo treba pogledat kako se druge reprezentacije, gigantski država muče u kvalifikacijama...Pa kada to pogledamo, zar onda treba očekivat od selekcija s naših prostora da sve melju pred sobom i ne treba ni u Hrvatskoj sve mjerit po uspjehu iz 98 i onoj bronzi, ono je bila fantastična generacija...Ja vidim da svi mi ovde na ovim prostorima često izgubimo pojam o realnosti. ;)

Rekoh ja - JE*E NAS MENTALITET! Dzaba sve, kad smo u sustini svi maniti Balkanci. Savicevic dao otkaz Cicu koji ga je skoro doveo do baraza za EP. :x Ne mogu da vjerujem koji debilizam. Sta je ocekivao? Da bude ispred Engleske? O,Bozeee.Sad ce izgubiti i od Svajcarske i od Engleske,pa nece ni vidjeti baraza. Ali,neka.Tako im i treba. Pa ce Dejo tek onda da se zapita kako to da Crna Gora nije ispred Engleske. :cool:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la anton 1983 » 07 lis 2011, 22:39

Jel to meni sam izgledalo tak il je Bilić igrao na nulu?

E to se ja pitam, ali isto tako se pitam jel to igrao Bilić ili ekipa? Neki puta treba trenera popljuvat, kao i ovaj puta, ali naši igrači!?!?! :neee: Smrad do smrada danas i nikako nakon ovih kvala nebi htio da na kraju samo Bilić ispadne krivac za ovaj kriminal a da se ovi gadovi od naših igrača izvuku i da niko ne snosi krivicu!

Kad sam vidio postavu, prvu stvar kaj sam reko TOTALNA OFENZIVA USA NAPADA! Jer po mojem to je jedino kaj je Biliću bilo na umu sa ovakvom postavom. 3 "špice" i još na to Kranjčar i Modrić i samo Vukojević kao neko ko je defanzivno orijentiran...Kad neko igra na nulu, onda mu i postava treba izgledati "betonski", a danas je izgledala sve, samo ne tako!

Nekaj se tu slično dogodilo kad je Klinsi bio trener pa sam si ja brijao, nije moguće da je on njima reko da budu tak glupi na terenu...

Ja sam želim da se ova sramota podjeli i na naše igrače koji sa ovakvom igrom jednostavno NEMAJU PRAVO DA SE SAKRIVAJU IZA IZBORNIKA!!!!

PS:

jedini koji od danas more dobiti pohvalu je Čorluka!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 07 lis 2011, 23:20

Večeras sam baš najviše pratio reprezentaciju BiH, bacao pogled dosta na utakmicu Turska - Njemačka, a po malo gledao i Hrvatsku. Prvo moram izrazit zadovoljstvo igrom reprezentacije BiH, jer večeras su naši momci sjajno odigrali iako su bili apsolutni favoriti, ali kada se uporedi da su francuzi luksemburžanima uvalili u 2 utakmice 4 gola a večeras im BiH uvali 5 komada onda se to mora pohvalit, a i sviđa mi se pristup naših reprezentativaca, malo se nadam čudu u Francuskoj, ali mislim da kroz baraž možemo izborit plasman ak se ne desi slučajno čudo u Parizu.
Što se Njemačke tiče , pokazuje i dalje da dominira i zaista je sjajna u ovim kvalifikacijama i zaista impresivno šta elf pruža.
Što se Hrvatske tiče moram reći da je imala za protivnika reprezentaciju protiv koje je tako nezgodno igrat, pa ja kad sam god prebacivao na tu utakmicu djelovalo je kao uspavanka al onda ti grci iznenada zabiju gol i sve okrenu u svoju korist. U hrvatskoj repki se u ovim kvalifikacijama osjeti pad, nekako je prije Hrvatska djelovala moćnije i igrala je dobar fudbal.
Nevjerovatna stvar u kvalifikacijama su mi odlični nastupi Estonije i Armenije koje eto i do zadnjeg kola imaju šansu da odu na Euro.
A u zadnjem kolu će biti zanimljiv i duel Slovenije i Srbije, Slovenci nemaju više šansi za prolaz,a Srbi moraju pobijedit u Mariboru da bi otišli u baraž.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 08 lis 2011, 09:30

A jeste vidli mutavog Rooneya jučer? Pobro baš kvalitetan crveni u svojoj maniri. Al za to je kriv capello koji je brijo da uhićenje njegovo oca neće imati utjecaja na Rooneya...

još mi frend ćeka sam englesku za 500kn i onda u 92 hladan tuš! :lol:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 08 lis 2011, 09:55

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7OwS2LpIn14[/youtube]

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 08 lis 2011, 11:38

Neću ništa komentirati jer svi sve vide, a i ionako ne bih ništa pomogao.

Bilić će, koliko čitam, dobiti otkaz. Samo se nadam da će savez probati dovesti jedno pravo ime ako Biliću daju otkaz. Hiddink bi mogao dobiti otkaz u Turskoj, dok je Don Carlo već pokazivao privrženost hrvatskom nogometu. Jednu od te dvije opcije treba iskoristiti. Ima savez dovoljno para da plaća obojicu istovremeno, a kako da ne samo jednog. ;)

Druga opcija s kojom bih bio jednako sretan su Kranjčara/Katalinića jer volim 3-5-2. Neću neke "šminkerske, moderne taktike", nego onu koja najviše paše profilu naših igrača, a to je upravo hrvatskih 3-5-2 iliti 3-4-1-2. Zašto pored svih naših 3-5-2 trenera ovu dvojicu? Već sam par puta rekao da bi Cico mogao biti trener svjetske klase, samo da ne pije. To sam govorio i prije ove njegove epizode u CG, a to i dalje mislim. A "Ivan Grozni" me oduševljava svojim čitanjem igre protivnika. Mislim da bi on isto tako mogao puno dati hrvatskoj reprezentaciji.
Uostalom, po meni je 3-5-2 najbolja taktika za zaustavljanje ovih novih popularnih taktika, 4-2-3-1 i 4-3-3.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la CroCHEF » 09 lis 2011, 11:16

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qiobC9TgiWE&feature=feedu[/youtube]
:hehe: :hehe:

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 10 lis 2011, 10:51

Znate kaj bi bilo bolesno? Da nam Kranjčar bude novi izbornik i da izbaci Crnu Goru u dodatnim kvalama. :smile10:

Grozno bi bilo da izbornik bude "razbojnik". Ali i to bi sadržavalo određenu dozu hrvatske nogometne perverzije. :mrgreen:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 11 lis 2011, 11:18

Hrvatska-Latvija,Gruzija-Grci,Danci-Portugal,Švedi-Nizozemci

Sjeban malo naslov, ali kaj je tu je. Mi danas igramo protiv latvije, ali moramo imati na oku i ove preostale 3 tekme iz naslova, iz jednostavnog razloga kaj te tekme su bitne za naš eventualni plasman na EP 2012!

Da znam, sve nas više zaboli kurac za repku i neda nam se više sa njom zamarati. No pazite kad vam kažem da će nam to faliti i pogotovo onda kad se opet (nadam se da ne), dogodi ista stvar kao na SP 2010, pa nas tamo ne bude! Mi Hrvati jednostavno imamo tu potrebu i ŽIVOTNU NAVIKU da nam repka sudjeluje na velikom natjecanju. Kad toga nema onda je u lipnju puno manje ljudi na bolovanju i preveč se radi, a mi smo ljena nacija :mrgreen:

Teško je ovo za reći, ali tako mora biti: Navijajte za Hrvatsku i protiv bilića - sukob interesa, al nema druge! Sada vam je svejeno, ali vjerujte mi da ćete poskočiti u onom trenutku kada se naša repka kvalificira na Euro (nadam se).

Isto tako izbivanje sa ovog natjecanja bio bi OGROMAN udarac za naš nogomet. "Dionice" bi nam strašno pale, reputacija ošla u kurac, a da negovorim o tome da bi cijena naših igrača pala. Ljudi bi izgubili i onu posljednju želju da gledaju našu repku i tako bi naša repka malo pomalo otišla u zaborav ili bolje rečeno u bananu.

Jel mi to želimo? NE!!! Jednostavno danas i eventualno još one dvije tekme stisnut zube, "progutat ponos" i support the team!!!
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva