Hrvatska-Latvija,Gruzija-Grci,Danci-Portugal,Švedi-NizozemciSjeban malo naslov, ali kaj je tu je. Mi danas igramo protiv latvije, ali moramo imati na oku i ove preostale 3 tekme iz naslova, iz jednostavnog razloga kaj te tekme su bitne za naš eventualni plasman na EP 2012!
Da znam, sve nas više zaboli kurac za repku i neda nam se više sa njom zamarati. No pazite kad vam kažem da će nam to faliti i pogotovo onda kad se opet (nadam se da ne), dogodi ista stvar kao na SP 2010, pa nas tamo ne bude! Mi Hrvati jednostavno imamo tu potrebu i ŽIVOTNU NAVIKU da nam repka sudjeluje na velikom natjecanju. Kad toga nema onda je u lipnju puno manje ljudi na bolovanju i preveč se radi, a mi smo ljena nacija

Teško je ovo za reći, ali tako mora biti: Navijajte za Hrvatsku i protiv bilića - sukob interesa, al nema druge! Sada vam je svejeno, ali vjerujte mi da ćete poskočiti u onom trenutku kada se naša repka kvalificira na Euro (nadam se).
Isto tako izbivanje sa ovog natjecanja bio bi OGROMAN udarac za naš nogomet. "Dionice" bi nam strašno pale, reputacija ošla u kurac, a da negovorim o tome da bi cijena naših igrača pala. Ljudi bi izgubili i onu posljednju želju da gledaju našu repku i tako bi naša repka malo pomalo otišla u zaborav ili bolje rečeno u bananu.
Jel mi to želimo? NE!!! Jednostavno danas i eventualno još one dvije tekme stisnut zube, "progutat ponos" i support the team!!!