), ovaj put im je poništen čist gol (zbog navodnog aktivnog offsidea).

anton 1983 napisao:Ja sam brio da će to biti X jer su oboje u kurcu. Da je Hoff igrao doma ovaj rezultat me nebi iznenadio, al ovak sam malo iznenađen jer se Nurnberg nakon odlaska 3 ŠPEK igrača jednostavo bruka u BUNDESLIGI. Kak moreš imat takvu povijest, bit iz bavarske, imati ŠPEKASTI stadion koji je navek pun i bit tak trul? Mora da je do one atletske staze...Vidio sam mnogo puta da je ona sjebale velike ekipe. Eto i Juve bio u drugoj ligi, pa prošle sezone nije opće došo do europe i sad mam čim su se preselili na stadion bez atletske staze razaraju po kvartu....Proć sa stazom!

Spox.com napisao:Hlousek nach Nürnberg?
Und auch beim 1. FC Nürnberg wird sich ob der Abstiegsangst auf dem Transfermarkt umgesehen. Wie der "Kicker" berichtet, hat der Club die Fühler nach dem tschechischen Offensivspieler Adam Hlousek ausgestreckt.
Angeblich ist er für unter eine Million Euro zu haben. Sportchef Martin Bader bestätigt das Interesse: "Wir denken über ihn nach, weil er die Bundesliga kennt, deutsch spricht und vielseitig ist."

Lizarazu napisao:Club je doveo Balitscha iz L´kusena, koji je nakon Omara Gonzaleza (posudba povremenog reprezentativca USA) drugo pojacanje Nürnberga.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost