Guardiola će se odlučiti prije za Italiju i Englesku, nego Njemačku i to možda najviše zbog jezika. Teško mi je uopće zamisliti da će ovaj učiti njemački jezik. Sigurno mu to nije uopće u planu, a inače je kao igrač nastupao u Bresci i Romi, a talijanski je sličan jezik španjolskome, dok engleski možda poznaje sve ovo vrijeme, a da ne zna, lakše će mu to biti naučiti.
Jupp bi mogao ostati do 2014. vrlo lako. Za Bayern, onaj nogomet koji igra Barcelona, bio bi zločin prema cijeloj Njemačkoj, a najviše Bayernu. Bolje Löwu dati 20 mil. eura godišnje, pa neka tjera onaj svoj daleko bolji nogomet, nego zabijanje golova iz 16m.
Ja bi najviše volio Hiddinka u Bayernu vidjeti. Taj čovjek je toliki majstor nogometa gdje bi vjerovatno germanski mentalitet podigao u nebesa i olakašao mu posao.
Španjolac mi nije nekako realan u Bayernu. Čak bi se odlučio opet za Talijana u Bayernu, trenutnog izbornika Prandellija koji je protiv nas pokazao zube, a i bio vidna prevaga u Firenzi nakon čega je taj klub potonuo njegovim odlaskom.