melodyne napisao:Dobar je Coman, nemoj pogresno da me razumes. Samo sto nije Weltklasse igrac postao.
A to nije. S tim se nezamaram. Jako malo je toga sada weltklasse. A cuj sad kao idu najbolje godine.
melodyne napisao:Dobar je Coman, nemoj pogresno da me razumes. Samo sto nije Weltklasse igrac postao.

effe__sa napisao:Drag mi je, jer je čovjek nerijetko strijelac bitnih golova, tu je svakako taj iz finala LP 2020., ali treba se sjetiti i onda golčine bitne protiv Juvea, mislim 2015. u produžecima kada smo okretali rezultat. Strijelac je još određenog broja bitnih golova kako u LP , tako u BuLi. Pa hajd malo ako ćemo i bezobrazno: Više je Coman onih pravo bitnih golova zabio nego Lewa koji je sveukupno zabio hrpu i hrpu golova....Jednostavno fakt...
![]()

ivan napisao:Nije mi vrag dao mira pa sam bacio oko na transfermarkt... S obzirom koliko golova daje po sezoni svaki drugi treći gol bi mu morao biti "bitan" da je to što ti kažeš istina. Osim finala 2020 sam našao taj protiv Juventusa (ali za 4-2, ne za 2-2 ili 3-2) i u kupu protiv Herthe u produžecima prije više godina. u BuLi ništ posebno nisam našao. E sad kak se kaže, velike tekme su samo one koje izgubiš, ali primijenit ćemo isti kriterij kao za Lewu i dečko nije ni 10% napravio

melodyne napisao:Znaci svi se slazemo da sledece sezone mora jos jedno bomba krilo da dodje. Mozda onda tek svi postanu konstantni.

cruz napisao:Krilo Mane? Ma nee! Dogodine će bit prestar da se trsi na krilu![]()
Ne odustajem još od Comana, imat ćemo šnjin još radosti

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost