Momčad i sve vezano uz ekipu, 2011/2012

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano uz ekipu, 2011/2012

PostPostao/la CroCHEF » 16 ruj 2011, 14:40

Robben je ful trebao bas u ovoj utakmici protiv Villareala, falio je netko ko ce uzetr loptu na 30metara zaletit se i zabit taj gol (bas kako je Rafinha napravio) svi su htjeli usetat u gol (ko Barca). To je isto rekao komentator na Sat1
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 16 ruj 2011, 15:05

To je samo jedno u nizu pustih preseravanja o ovom sadašnjem Bayernu!

ekipa je kriva što će izgledat da nam Robben stvarno ne treba!!! :mrgreen:
zašto?
zato što će ovaj niz kad tad prestati, a ja mislim da će početi otprilike kad se Robben oporavi :neee:

:mrgreen:

šalu na stranu

meni nije jasTno kako ljudi lako zaboravljaju....

sad da imam volje, otišo bi u arhivu i pretražio postove s utakmica kada smo gubili i Robben nas spašavo, bilo to u BL, u LP, u kupu, ona nam je glavu spašavao da se čovjek pita pa jel moguće šta taj čovjek radi, pa on je genijalan...

a i tada su igrali i ribery i gomez i schweinsteiger i müller itd... jesu! ali opet kad ne ide, onda dolazi taj igrač!!!!

imat ćemo mi utakmica gdje neće ništa ići, primati bezvezne golove, fulati 100%-tne, ali baš u TAKVIM utakmicama, nas će opet vaditi ARJEN ROBBEN!!!

problem je što su ljudi to zaboravili, ili nisu svjesni, ili su punim ograničeni, ili imaju druge namjere........

Neka je Robben ozljeđen 30-40% sezone, iz godine u godinu, ali ja sam uvjeren ako Bayern želi taj svemirski uspjeh, onda će nam trebati takav genijalac!!!! ... bez obzira što Bayern igra kao team, bez svemirskih igrača teško da osvojiš išta!

svaka čast Barci, ali bez Messija to je druga momčad
svaka čast realu, ali bez Cristine to ne bi bilo ni blizu tome...
svaka čast ManUnited-u, ali da im nije Rooneya koji trči 100km svaku tekmu i zabija uz to, ne bi to bilo to...
svaka čast dortmundu, ali su puša ove godine, nema onog malog turčina koji je sve to držo na okupu...

nadam se da me kužite ;) 8-)

Bayernu sad ide, igra kao ekipa vrlo dobro, ali neće uvijek biti tako, vapit će neki za Robbenom, ali sad ti isti misle da je Bayern bolji bez njega cool0044 koja ograničenost
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Axe » 16 ruj 2011, 17:57

cruz napisao:imat ćemo mi utakmica gdje neće ništa ići, primati bezvezne golove, fulati 100%-tne, ali baš u TAKVIM utakmicama, nas će opet vaditi ARJEN ROBBEN!!!

:bravo: :bravo: :legendo: :legendo:

To je to, pametnom bi trebalo biti dosta.

Bez Robbena smo karina, trenutno ne, ali nikada se ne zna kad se mozemo vratiti na onaj stari kolosijek, kad smo zavisli od ovog majstora.
Previse nas je zaduzio da bi mu mogli za nesto prigovoriti ili u krajnjem slucaju zahtijevati njegovu prodaju.
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 16 ruj 2011, 18:05

Iz toga razloga možemo mi ovdje ili svi ostali svugdje govoriti što hoćemo, ali Robben je radost donosio ohohoho puta, a to se nikako ne zaboravlja. :nono:

Nismo mi bez Robbena karina, specijalno ove sezone. To je ipak previše kad se uzme u obzir da opet igramo gotovo pola sezone bez njega. No on je jako bitan upravo za takve utakmice kada ništa ne ide, a on svojom vanserijskom klasom i vještinama, razornim i preciznim šutem to može riješiti i riješavao je. Preko noći se to ne može zaboraviti. Ljudi se malo zanesu, ali čim dođe 1-2 loše utakmice i na njima nekakvi apsurdi, promašaji i sl., rekli bi kako bi Robben to fino obavio. :)

Rekao je Beckenbauer, rekao je i Rummenigge, a kažemo i mi. Arjen je zakon :!: Da je čvršći, osvojio bi barem jedanput i Zlatnu loptu, samo da mu je 2 sezone bez ozljeda. :roll:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 16 ruj 2011, 18:30

Jeste vidjeli ovo
Slika
Slika
Slika
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 16 ruj 2011, 18:53

To Truba na biciklu ili :?: Sreća pa je imao kacigu da ne dobije potres mozga. Koji lik... smile12 smile12 smile12 :bravo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 16 ruj 2011, 23:20

Meni se čini da je Rafinha. I on ima taj baby face.

Što se tiće Robbena, tu se ne slažem s ljudima koji bi ga se riješili zbog ozljeda. Mene prvog nerviraju te stalne ozljede i strepnja nakon svakog prekršaja, ali taj Robben isto ne poznaje riječ forma. Dok nekim vrhunskim igračima trebaju tjedni da dođu u pravu formu (Rio Ferdinand kao simbol toga, Ribery, Nesta), ovaj se nakon godinu dana pauze vrati s nekoliko golova ili asistencija. Recite mi osim Messija ime jednog igrača koji to može na ovoj vrhunskoj razini nogometa. :?:

Uopće ne bojim da se Robben neće uklopiti u momčad se. Pod van Gaalom, kad god je imao prostora kombinirati s Riberyjem, on je to učinio. :bravo: Druga je stvar što mi nismo znali stvoriti prostor pa je on često morao ići sam. ;)
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 17 ruj 2011, 08:36

Ja se nadam da je to sranje o Robbenu potaknuto od naše uprave NAMJERNO! 8-)

Fino u medijima se počne sa ovakvom pričom, Robben se stvarno zapita i malo posere u gaće, dolazi uprava sa novim ugovorom koji nije onakav kakav si je Robben prvotno zamislio (nešto tipa Riberyev) i pošto je u banani on na njega pristaje.

Čist račun duga ljubaf! :D

Sad malo ozbiljnije. SUSTAV IGRE - o tom se radi ili bolje rečeno ja to tako nazivam! Pa da vam kažem o ćem se radi.

SUSTAV IGRE je način igre u kojem je INDIVIDUALAC nebitan. To ne znači da inudividualna kvaliteta igrača ne utječe na samu igru ekipe, nego to znači da će se njegov nedostatak moći kompenzirati a da ekipa ne izgubi previše na svojoj kvaliteti nego da se na drugačiji način riješi određeni problem. Tu stvar koju ja sanjam da će Bayern postići, imaju Barca i MUTD! Sad kad sam vam spomenuo ekipe onda znate o ćem se radi. Znači MUTD metne Cleverya, Wllbecka i maltene je isti kurac dal igra Fletcher i Čikarito. Isto tako barca sam štanca svoje klince u prvih 11 bez da rezultat trpi! Recimo MUTD ima parka i Nanija - totalno različiti tipovi igrača. No ovisno o tome ko igra, taktika i pristup tekmi se mjenja i neki drugi igrači tipa rooney igraju na drugačiji način jer se to tako mora. zato recimo MUTD-ova obrana izgleda granitno bez obzira dal je Rio u obrani ili Smalling i kvaliteta obrane neće previše pasti ako se u njoj nalazi Vidić...

Mi smo zbog tog razloga bili doveli van Gaala. Ako se sječate mi smo od njega tražili da on dobije utakmicu betzRiberya i Robbena, ali njemu to nije polazilo za rukom jer on SUSTAV IGRE nije uspio razviti. Sada se to traži od JUPPA i ja ću vam reći da je on na dobrom putu.

zašto je Schuster kreten? E pa Schuster misli da smo to već postigli, ali mi smo miljama daleko od toga. Mi smo sada u formi i ništa više. U onom trenutku kada mi postignemo to da imamo SUSTAV IGRE bitnost Robbena u prvih 11 jako pada. Kada se taj nivo postigne tada individualizam kao takav više nema tako veliki utjecaj, već kolektiva preuzima primat. Tada igrači poput Ribery i Robbena imaju sekundarnu ulogu u ekipi, dok igrači poput Lahma, SEXSTEIGERA i Mullera preuzimaju glavnu ulogu u ekipi. nemojte me sad krivo shvatiti i pomisliti da svako govno more zaigrati za nas i da ćemo mi tekam dobiti. Pojedinačna kvaliteta igrača naravno da će biti bitna no ne u tolikoj mjeri. U SUSTAVU IGRE najbitnija je stvar što se igračima izbija iz glave "dodaj loptu ROBBERYU" jer oni znaju što treba raditi. U SUSTAVU IGRE svaki igrač ima svoju posebnu ulogu i za svaku tekmu se drugačije pripremiš te nedostatke krpaš na drugačiji način....

Mi tome itekako trebamo težiti. težak je i dug put da to postignemo. Da li će do toga doći treba vidjeti. za to potencijal definitivno imamo i na pravom smo putu prema tom uspjehu. Ako to ufatimo nebo je granica ;)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la jozotg » 17 ruj 2011, 10:19

Moram reći da nakon početka ove sezone i gol razlik u BL 16:1 ,te rastavljene žte podmornice u srid Španjolske skidam kapu Juppu.

Jer nije da samo dobro igramo ,nego mi se čini da točno svaki igrač zna šta triba raditi ,kako se postaviti, koje putanje prolaze a,a koje ne...To je ono što Anton zove SUSTAV igre i slažem s s njim,a čini mi se kao da to već imamo.Jer ipak ti igrači igraju većina dosta dugo zajedno,i samo je falila ta automatiziranost izvedbe i moć ponavljanja.Kvaliteta nije upitna .

Male promjene koje je Jupp unio :

1. Lahm igra livo s Frenkom strašno
2. Truba igra ko nikad
3. Boateng je pravo pojačanje bez obzira igra beka ili stopera
4. Neuer čudo(ona obrana Vilarealu jajima je doslovno strašna)
5. Ribery napokon uživa u balunu
6. Kroos svakim danom sve bolji
7. njegove rotacije koje se nam .čine glupe ,daju rezultate
8. ........
Ako ovako nastavimo i poštedu nas velike ozljede možemo uzeti LP.

Ne vidim nikakvu slabu točku ,osim eventualno potrebe za dostojnom zamjenom za Robbena ,jer iako Muller igra dobro tu ,ipak ga je šteta koristiti kad ja na poziciji povučenog špica punooo bolji.

Ja bi doveo isključivo Reusa ,jer je Nijemac,vuče svoju ekipu, nije sklon ozljedama,pozanje BL....

Kad bi se moga dovesti za 15 milja odmah bi ga doveo na zimu,jer može igrati LP.

Svi ostali mi se ne čine dobra rješanja..

Osim toga ako prodamo Pranjića i Buytena ,kao i Brena ,dovoljno je na ljeto dovesti jednog dobrog stopera kome ističe ugovor za 0 kn i da bude zamjena.jer mi se čini da od Brena nema ništa.

Zamjenu za Frenka ne tribamo jer i Kroos i Alaba mogu pokriti njegovu poziciju.

Ako Olić ode,a vjerojatno oće ostajemo na Špekmezu i Petersonu i event. Mulleru. Pitanje je da li nam uopće triba 4 napadač i ko je taj da tko bi pristao biti zamjena ,a da je dobar igrač????

Znači na ljeto pod muss:
1. Reus
2. zamjenski stoper ili odličan stoper?
3. rješiti se Buytena ,Pranjica i Olića,pa i Tymoščuka

PS. bit će i koja utakmica di ćemo se isfalivati ,a protivnik će iz 1 udraca dati 2 gola ,ali to je prošle godine bilo pravilo ,a sad će biti iznimka

Dajte nam tog Milana u 1/8 Lp da ih sjebemo s 7 razlike

Nemojte mi zamjeriti što sam euforičan:imam pravo nakon prošle godine tuge i jada!!! :smile30:
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 17 ruj 2011, 10:48

Ev jedne zanimljivosti: Ribery je po treći put postao otac, nakon dvije kčerke sada je dobio sina. Žena mu se porodila jučer.ČESTITAM!!!! ;) :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la mladjo_dj » 17 ruj 2011, 13:29

effe__sa napisao:Ev jedne zanimljivosti: Ribery je po treći put postao otac, nakon dvije kčerke sada je dobio sina. Žena mu se porodila jučer.ČESTITAM!!!! ;) :)

Pa ljudi nije ni cudno onda kako Ribery igra i u kakvoj je formi.
i ako se ne varam dvoje njegove djece rodeno je u Munchenu :bravo:
Zadnja izmjena: mladjo_dj; 17 ruj 2011, 13:30; ukupno mijenjano 1 put/a.
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 17 ruj 2011, 13:30

Ja sam se po Juppovom dolasku veselio da će Low doći nakon njega, ali Jupp je bolji Low od Lowa. :mrgreen:

Bayern djeluje kao mješavina Španjolske i Njemačke s prošlog SP-a. Uz španjolsku rutiniranost (4 puta po 1:0 pobjede u KO fazi) posjeduje i njemačku kreativnost i kombinatornost. :smajl007:

Za sad izgleda odlično, a sad još treba dobiti Schalke, Bayer i City da malo počnu klecati koljena sljedećim protivnicima. 8-)
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 17 ruj 2011, 13:43

Murta napisao:Ja sam se po Juppovom dolasku veselio da će Low doći nakon njega, ali Jupp je bolji Low od Lowa. :mrgreen:

Bayern djeluje kao mješavina Španjolske i Njemačke s prošlog SP-a. Uz španjolsku rutiniranost (4 puta po 1:0 pobjede u KO fazi) posjeduje i njemačku kreativnost i kombinatornost. :smajl007:

Za sad izgleda odlično, a sad još treba dobiti Schalke, Bayer i City da malo počnu klecati koljena sljedećim protivnicima. 8-)

:bravo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 17 ruj 2011, 14:14

Ja sam vjerovao da ce s Juppom doći bolji rezultati, prije svega sam bio uvjeren da će on stabilizovat našu defanzivu i to je zaista i uspio. Međutim da ćemo mi ovako atraktivno igrat , to nisam očekivao, očekivao sam dosta utakmica u kojima će biti 1-0 ili 2-0, kompaktnost i slično ali ovoliko atraktivne igre i to već u ovom dijelu sezone nisam očekivao. Tako da ako Jupp ovako nastavi nek mu odmah dalje produže ugovor i nek ovo bude uspješna era kao Hitzfeldova. Jedne prilike je Hoeness rekao da mu je največa greška bila otkaz Juppu u onoj njegovoj prvoj epizodi na Bayernovoj klupi..Ev sad prilike da sva priča poprimi novu dimenziju, u toj prvoj epizodi Jupp je osvojio prvenstvo a evo mu sad šanse da osvoji par trofeja pa možda i LP. ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la mladjo_dj » 17 ruj 2011, 14:20

samo sto je Jupp izjavio da nakon dvije godine vodstva Bayerna ide u pneziju al kolko znam on je to dosta puta govorio pa eto jos je uvijek tu
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva