Postao/la anton 1983 » 19 pro 2011, 11:29
Čuj pitanje bi ti i držalo vodu kad bi mi imali pravo izbora..a ovak tak svejeno kaj mi velimo kad smo unutra. Sad dal je to bolje il nije ja stvarno za to nisam kompetentan. Mislim da će to na svakog građanina utjecati individualno s obzirom na to kakav ima status i sa čim se bavi. No ja sam samo primjetio samo jednu jako smiječni, rekao bih ironičnu stvar. Naime onaj dan ili bolje rečeno tih para dana uoči i na sam dan našeg potpisivanja ugovora u našim medijima ta stvar se predstavlja kao nekakav praznik, uspjeh koji bi trebali slaviti, a meni jednsotavno nije jasTno zašto je to tako i zar ti političari i mediji misle da je hrvatski narod toliko glup? Zašto to kaže?. Čim se prestalo recimo u dnevniku (svakom) pričati o tom našem potpisivanju ugovora, slijedeća tema u dnevniku je bila PROPAST EURA, Eurozone, bankroti Italije, grčke , španjolske. I sad kad čovjek to dvoje pogleda jedno za drugim, nemre a da se nezapita, pa ko je tu lud? Živjela Europa, TOOOO ULAZIMO U EUROPU, NOVA STRANICA HRVATSKE POVIJESTI, ITALIJA BANKROTIRALA; NJEMAČKA ŠALJE SPAS ALI GRAĐANI NEZADOVOLJNI; PRIJETI RECESIJA; PADA I RASPADA SE EURO? Kaj je to samo meni čudno kad je to u istoj rečenici ili?
Eto ljudi zato sam vam ja odlučio da nogomet bude jedna jedina stvar u životu koja će me zanimati, a od drugih sam se distancirao koliko god sam mogao...
KVDM!!!!