TulE napisao:Antone ajd mi samo reci ko bi po tebi mogao biti bolji od LvG ???
Ko je taj cojek koji je krojen po tvojoj mjeri???
Sve izmjene u tekmi protiv Bochuma su bile perfektne. Breno je dobio sansu, tymo je dobio sansu kao i robben.
Od kada su oni usli u teren mi smo stagnirali. Odmah nesh nije stimalo u igri Bayern-a. To se dobro osjetilo.
Kao sto rece LvG: "Nogomet nije igra pojedinaca vec citave ekipe"
anton 1983 napisao:I kaj je sad pisac sa tim htio reč. Ove sezone odigrali smo 25 tekmi, od tih 25 tekmi 2 tekme i to samo dvije tekme su nas spasile od propadanja i one ostale 23 odlaze odjedanput u zaborav. Zašto?
On sad treba platiti za ono što je napravio i trebat će vremena da se njemu ove 23 utakmice oproste te da on stekne povjerenje kod onih koje je svoji debilnim potezima uništavo.
Svako nogomet gelda na svoj način. večina pristalica Gaal dok nam je išlo jako loše slijepo su vjerovali u njegove metode iako za to nije bilo razloga i argumenata. Ja nisam jedan od tih, meni trebaju argumenti da bi ja u nešto vjerovo, a LvG ih meni nikako nije davao. TI MORAŠ SEBE DOKAZATI DA BI TI JA VJEROVO. Za mene su rezultati najbitnija stvar, za neke nisu bitni uopće, a neki ne žele priznati da su im rezultati bitni i bježe od te činjenice.
MI KRITIČARI još uvijek zamjeramo Gaalu za one 23 tekme i imamo pravo na to i trebat će vremena, dobrih igri i rezultata prije nego mi oprostimo Gaalu,

Effenberg23 napisao:evo izdvojio sam par zanimljivosti...
stalno spominješ očajnih 23 utakmice, evo par da nabrojim i mislim da nisu uopće katastrofalne-kao prvo tkme audi cupa-ajd dobro opet audi cup nije neko mjerilo, dalje bayern-wolfsburg 3-0 dortmund-bayern 1-5(ovdje je samo poluvrijeme bilo odlično - drugo ali opet rezultat je fenomenalan, i ne može se osporiti) macabi-bayern 0-3 frankfurt - bayern 0-4
dalje, ti si protiv gaala jer nije ispunio neke rezultate, a tebi je rezultat najbitinija stvar, pa onda mi molim te objasni onda kako se usuđuješ braniti klinsmana a blatiti gaala a rezultat ti je najbitiniji, pobijaš sam sebe
Premalo ih je za ovo kaj si ti napiso!I_Love_Bayern napisao:I ja NE OCEKUJEM od Bayerna ove sezone NISTA jer je covjek rekao da ne ocekujemo nista
anton 1983 napisao:Effenberg23 napisao:evo izdvojio sam par zanimljivosti...
stalno spominješ očajnih 23 utakmice, evo par da nabrojim i mislim da nisu uopće katastrofalne-kao prvo tkme audi cupa-ajd dobro opet audi cup nije neko mjerilo, dalje bayern-wolfsburg 3-0 dortmund-bayern 1-5(ovdje je samo poluvrijeme bilo odlično - drugo ali opet rezultat je fenomenalan, i ne može se osporiti) macabi-bayern 0-3 frankfurt - bayern 0-4
Gle prije ove dve bilo je jako malo nade i nogometa više individualna kvaliteta sa tu i tam kojim bljeskom al nadasve i prvenstveno loša igra - nije sad to ŠTURO 23, al zbog situacije koja je bila prije Torina sve prije toga spada u propadanje!
dalje, ti si protiv gaala jer nije ispunio neke rezultate, a tebi je rezultat najbitinija stvar, pa onda mi molim te objasni onda kako se usuđuješ braniti klinsmana a blatiti gaala a rezultat ti je najbitiniji, pobijaš sam sebe
Ček da nađem sve ove smajliće za glava brejk!![]()
![]()
![]()
Premalo ih je za ovo kaj si ti napiso!
Klinsmann je IMO te rezultate da ostane - van Gaal ih nije imo do Torina - tebe očito jebe ta riječ i ti nemaš pojma na kaj ja mislim.
Klinsi je na kraju 1. djela sezone imo 1. mjesto u LP, KUP i isti broj bodova kao i Hoffenheim - u experiment sezoni -fenomenalno.
LvG - sad ima 2. mjesto u skupini LP, zaostaje zasad 2 boda za prvim i KUP - PROLAZNO (jedino smeta LP) i on sad može ostat jer REZULTATI MU dopuštaju to u EXPERIMENT sezoni.
A kad LvG neostaje - mi spušimo u Torinu idemo u Ligu Uefe, Ribery odlazi 100%, mi gubimo reputaciju i oko 30 miljona eura , momčad je u kurcu, totalni raspad, moral na 0 , zaostajemo 6-7 bodova za 1. mjestom - Tada LvG ide u 3 PM, svejedno mu je dal ga ja koljem il on da otkaz
anton 1983 napisao:I_Love_Bayern napisao:I ja NE OCEKUJEM od Bayerna ove sezone NISTA jer je covjek rekao da ne ocekujemo nista
Ti meni nađi di je on ovo reko. Znaš kolko je Bayernovom treneru potrebno da dobije otkaz ako ovo izgovori? 2.3 sekunde
Effenberg23 napisao:klinsman je imao prošle sezone sreće da to nije istina-imao je ribery-a, dok npr.LvG nema sreće nikako a opet se drži koliko toliko....
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost