UEFA EURO 2012

Arhivirane teme...

Re: UEFA EURO 2012

PostPostao/la nele-BHF » 10 lip 2012, 17:45

Barceal ti se jednostavno mora gaditi toliko da čak navijaš za Italijane.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Murta » 10 lip 2012, 18:14

Ja sam u ovoj tekmi za Talijane jer ne vjerujem da oni mogu zgubit dvije zaredom pa nek to odrade protiv nas.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la nele-BHF » 10 lip 2012, 18:18

Di Natale !!
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la doro » 10 lip 2012, 19:12

Murta napisao:Španjolci su KONAČNO USPJELI! 6 veznih igrača, BEZ NAPADAČA. Radost bespotrebnog pimplanja s loptom. :mrgreen:

Ovom brkatom dedi se mora objasnit da je ovo prvenstvo velikog nogometa a ne malog a drugo jebeš momčad koja igra bez ijednog napadača....cigići su imali sreće kaj su odmah izjednačili inače bi digići postavili bunker i dobili tekmu...btw digići ugodno iznenadili...

Sad su na redu naši papundeki kojima bude bilo jebeno u ovoj skupini.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 10 lip 2012, 19:54

Odem da ispratim goste na 2 minuta i propustim gol. :(
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Miki » 10 lip 2012, 20:06

Bravo Irska. :)
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Red passion » 10 lip 2012, 20:46

Stvarno, danas što sam imao vidjeti je uništavanje nogometa od strane Španjolske. Na mjesu Llorentea bi odmah napustio Euro i otišao kući u Baskiju. Sramota da pored njega, Negreda, Torresa i Mate igra čobančina sredine terena.

Inače, za Talijane sam navijao jer ni sam nisam mogao vjerovati da su oni igrali nogomet. I da... Svi ti vaši neki tzv. 'stari' sustavi igre danas drmaju nogometom. Italija s 3-5-2 u stilu Napolija mljela Španjolsku prvih 45 minuta. Sve može igrati ako se hoće.

Ovo je za ubit se... Atmosfera ludnica, vodimo 2:1, ma potrgan sam. Be i Ha svaki po jedan gol. :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lizarazu » 10 lip 2012, 21:13

3-5-2 otmarova formacija, kao i cirina dok je vodio bih.
jako me italija iznenadila, ostaje da se vidi je li ovo samo nadahnuce (protiv svojih omiljenih protivnika) ili ce i dalje igrati ovako disciplinovano i ofanzivno.
nije spanija bila losiji protivnik, koliko su digici iznenadili. ovi treneri ce torkea totalno unistiti. lik je totalno izgubio samopouzdanje.

vatreni melju trapovu cetu. valja tako. :D
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la nele-BHF » 10 lip 2012, 21:17

Idemooo :music: :music: Cro :bravo:

Liza stari moj, gdje si bio? Kad se vidimo?
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Murta » 10 lip 2012, 22:06

FCB_general napisao:Inače, za Talijane sam navijao jer ni sam nisam mogao vjerovati da su oni igrali nogomet. I da... Svi ti vaši neki tzv. 'stari' sustavi igre danas drmaju nogometom. Italija s 3-5-2 u stilu Napolija mljela Španjolsku prvih 45 minuta. Sve može igrati ako se hoće.

To je ono o čemu sam ja govorio prije utakmice s Napolijem, 3-5-2 je antisustav za 4-2-3-1. ;)

Hrvatska je odigrala baš onakako kako je trebala i više nego zasluženo pobijedila Irsku. Sad dolaze Talijani. Ako odigramo kao danas, najmanje bod bi trebao biti u džepu.
Nije mi se ssvidio jedino Schildenfeldov skok. To mora biti bolje kod čovjeka od 1.91.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 10 lip 2012, 22:12

FCB_general napisao:Stvarno, danas što sam imao vidjeti je uništavanje nogometa od strane Španjolske. Na mjesu Llorentea bi odmah napustio Euro i otišao kući u Baskiju. Sramota da pored njega, Negreda, Torresa i Mate igra čobančina sredine terena.

Inače, za Talijane sam navijao jer ni sam nisam mogao vjerovati da su oni igrali nogomet. I da... Svi ti vaši neki tzv. 'stari' sustavi igre danas drmaju nogometom. Italija s 3-5-2 u stilu Napolija mljela Španjolsku prvih 45 minuta. Sve može igrati ako se hoće.

Ovo je za ubit se... Atmosfera ludnica, vodimo 2:1, ma potrgan sam. Be i Ha svaki po jedan gol. :mrgreen:

Ma ti pojam nemaš čekaj da se mali scar javi on bolje zna od tebe i MENE kaj valja ono kaj je moderno trenutno :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lizarazu » 10 lip 2012, 22:13

Dobro je. Ocekivana pobjeda ili vec upisana, a tak nesto uvijek predstavlja opasnost.
Istakao bih Mandzukicevu snalazljivost (pogotovo kod prvog gola) kao i Modricevu komandu na sredini terena.
Sada dolaze vasi omiljeni protivnici :D protiv kojih imate pozitivan skor. Ne mogu vam opisati koliko cu biti na vasoj strani, a vjerujem da ce ova utakmica rijesiti drugog putnika u sljedeci krug.

@Nele, tu sam jos. Uskoro idem pa se vidimo koncem sedmog mjeseca. :)
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la doro » 10 lip 2012, 22:15

Irci loši a nam je išlo sve ko po loju na vreme golovi itd. bilo bu gusto u toj skupini al nama leže digići a i španjolci sa 10 veznih igrača bi mogli kružit oko nas a da im manđa utrpa neki krumpirić ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 10 lip 2012, 22:20

Zaslužena pobjeda Hrvatske , puno bolja igra i kakav samo angažman u startu utakmice, pa baš su vam igrači bili rastrčani. A Madžo opasan, dobar, Jelavić isto bitan gol ubode. A sudija nije vidio jedan čist penal za Irce, ali ionako je Hrvatska sasvim zasluženo pobijedila. Vatreni su bili bolji definitivno i dobro odigrali.

Italija se danas prezentovala u dobrom svjetlu, bio sam od početka za njih u ovoj utakmici jer su mi uvijek od Španaca bili draži (doduše nisu mi nikad toliko Talijani mrski, al nekad mrzim njihove ciganluke i naravno protiv sam kad igraju protiv Nijemaca :lol: ). A mogli bi i vi digiće mlatnut, jer su vam često bili zahvalan protivnik. A bit će to paklena utakmica, utakmica koja dosta i odlučuje. Hrvatska možda i pobijedi i eto onda četvrtfinala, a ko zna dalje.... :) Samo lagano neće biti protiv Talijana, bit će žestoko i tijesno.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 11 lip 2012, 09:36

dobra predstava i zaslužena pobjeda !
ali ne treba preuveličavati, Irci mi ne izgledaju ko da su sposobni osvojiti bodove protiv italije i španjolske

ja ne znam koji je kurac onim hrt-ovcim pa ističu kako je neriješeno ita-špa za nas dobar rezultat... baš i nije

bolje da su španjolci pobjedili... (koji su me btw. punim razočarali)

Hrvatskoj će biti jako teško išta izvući protiv ove dvije ekipe, ali budemo li ginuli i koncentrirani kao protiv irske (uz naravno dozu sreće) reko bi da je moguć prolazak dalje...
ali ali ;)
treba biti oprezan, a ne poletiti nakon pobjede nad jednom irskom!

evo slike sa utakmice
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva