Bundesliga Saison 2013./2014.

Arhivirane teme...

Re: Bundesliga Saison 2013./2014.

PostPostao/la panda » 05 tra 2014, 10:34

Miki napisao:Zato što sam siguran da su spreminiji pljunuti mnogo veće pare za pojačanja od Luzerkuzena kada bi se plasirali u LŠ. :bravo:

Pa neće ni oni pljunuti pola milijarde € na pojačanja. A treba im dosta toga da bi bili recimo u razini Leverkusena. A i to da bi uložili je isto pretpostavka, pogotovo kad je na čelu svega toga Allofs.
Do sad su u prosjeku trošili 50 mil. € na sezonu, to ti je dvostruko više od Leverkusenova prosjeka, pa opet Leverkusen ima bolje rezultate kad se sve pogleda :a045:

The Scarface napisao:Bayer je investirao početkom 2000. možda isto VW učini sada. :D

Bayer bi po defaultu dobio lakšu skupinu jer bi bili smješteni u 2. pot, s druge pak strane ne bi bilo loše da VFL opet uhvati LP jer bi to moglo biti opravdanje za VW da malo više uloži i u BL dovede novih igrača.

Ako nisu tamo poslije osvajanja titule, sumnjam da će sada :D
A i mislim da bi Leverkusen sa boljim trenerom sigurno imao i bolji uspjeh na terenu. Eto kad bi Weinzierl došao na kraju sezone da zamjeni Samija, mislim da bi to iduće sezone puno bolje izgledalo :bravo:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la The Scarface » 05 tra 2014, 10:40

Leverkusen jednostavno nema financijskih sredstava da se nosi s najboljima. Mogu oni odigrati iznad svojih mogućnosti, ali dugoročno gledano bi bilo bolje da neki drugi klub zauzme njihovu poziciju. Sad na kraju sezone im opet odlazi Sam za neku smiješnu cifru.

Wolfsburg bez LP-a izdvaja više love na plaće nego Leverkusen s LP-a.

Hamburg i Stuttgart dijele 6. i 7. mjesto po plaćama a trenutačno se bore za ostanak u ligi. :?
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 05 tra 2014, 10:55

The Scarface napisao:Leverkusen jednostavno nema financijskih sredstava da se nosi s najboljima. Mogu oni odigrati iznad svojih mogućnosti, ali dugoročno gledano bi bilo bolje da neki drugi klub zauzme njihovu poziciju. Sad na kraju sezone im opet odlazi Sam za neku smiješnu cifru.

Svakak, samo što sam mišljenja da je Wolfsburg još miljama daleko od toga da bude posložena ekipa. Hecking i Allofs su to dobro sve istesali, riješili se nepotrebne bagre i krenuli u izgradnju na novo, ali fali tu još puno stvari da bi zapravo mogli konkurirati Dortmundu / Schalkeu ili u LP iz 4. pota napraviti neko iznenađenje

The Scarface napisao:Wolfsburg bez LP-a izdvaja više love na plaće nego Leverkusen s LP-a.
Hamburg i Stuttgart dijele 6. i 7. mjesto po plaćama a trenutačno se bore za ostanak u ligi. :?

To je tek prikaz koliko je vodstvo Leverkusena (usprkos svim kritikama) bolje od vodstva Wolfsburga / HSVa / VfBa. Dobro, Wolfsburg je još i u napretku, ali HSV i VfB su živa katastrofa. Tu bi se cijela vodeća garnitura trebala maknuti sa svojih pozicija i doći netko kompetentniji da se to sve popravi. Prvenstveno Kreuzer i Bobić
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Murta » 05 tra 2014, 11:46

Hypia dobio otkaz, Lewandowski preuzima B04.
:lol:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la effe__sa » 05 tra 2014, 11:48

Kod Leverkusena je problem što je Bayer zavrnuo ventil što se para tiče, oni ne daju više para za pojačanja toliko ko prije. Šta je pravi razlog, nešto i ne znam ili mogu samo naslučivat. Da Bayer kao sponzor opet odriješi kesu, siguran sam da bi ovaj klub mogao po sezoni bar 50 miliona eura potrošit.

Kod Wolfsburga samo treba razlog da se iskeširaju pravo pare. Oni mogu uz Bayern najviše potrošiti, imaju zato mogućnosti. Samo im treba prava podloga, pravi razlog. A LP bi bila pravi razlog. Sada imaju i pravo vodstvo da im dobro posloži ekipu. Dugoročno ih vidim kao top tim u BuLi i glavnog konkurenta za najviši plasman (uz Borussiju). I mislim da bi i u LP uskoro mogli postati konkurentni. Vidjet ćemo samo koliko će to sve brzo ići...
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 05 tra 2014, 16:41

Ma kakav ljudi Leverkusen, tj. Neverkusen... Manite se ćorava posla. Toliko su se obrukali da je vrijeme da se netko drugi obruka barem JEDNOM! :D To neka bude Wolfsburg onda, a i može trošiti lovu, a igrači poput De Bruynea i Gustava bi opet na veliku pozornicu, mladi igrači isto tako. Svima je to u interesu.

M'Gladbach je zaribao stvari zadnjih 4-5 kola jer su sada mogli biti na toj 4. poziciji, ovako još ništa nije gotovo i treba pričekati kraj. No Wolfsburg za ovo ljeto onda opet dobiva mogućnost trošenja, tj. MORA trošiti.

Hypia je prije utakmice znao kako mora dobiti, nije dobio i aus. :| Sve u svemu, za njega jedno vrlo dobro iskustvo na visokom nivou kao samostalni trener.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la UltrasMentalita » 05 tra 2014, 17:58

što se mene tiče volio bi da ovaj Bayer ispadne iz lige isto tako i Stuttgart jer su sami šrot bez ama baš ikakva kvaliteta ...Bayer ja ne znam kako su oni uopće prošli skupine stvarno mi nije jasno ....Stuttgart pa ja ne mogu vjerovati da onakve tarabe igraju nogomet uopće BOŽE SAČUVAJ
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la marac » 05 tra 2014, 19:09

nista od Wolfsburga :lol:
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 05 tra 2014, 19:17

Meni je Wolfsburg jedna od najfascinantnijskih momčadi koje sam vidio. Kad gledam njihove utakmice svakome naprave 5-6 čistih prilika. Ako pratim samo rezultate uvijek izgleda kao da su prokockali bodove. I onda pogledam na tablicu i vidim da su bolji od 70% lige. Ako proučavam njihove trasnfer uvijek mi se čini da imaju previše igrača, a kad pokušavam složit kadar od 15, zapnem prije 11.

Ne daju da se stvori ikakvo ozbiljno mišljenje o njima.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la The Scarface » 05 tra 2014, 19:21

Lewy grize kao lud. :bravo:

VFL je danas sam sebe pobijedio, golman im je 2 gola BVB-u poklonio.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 05 tra 2014, 20:11

Max Grün. :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 06 tra 2014, 19:19

FCB_general napisao:

Max Grün. :mrgreen:

5 utakmica odigral za amatere, ako i toliko :biggrin:

Inače, situacija u "podrumu" se i dalje zahuktava. Današnjom pobjedom si je Braunschweig otvorio vrata k'a ostanku. Šansa za to je minimalna, ali u igri su svakak.
Uh kako bi me veselilo kad bi Stuttgart ispal :awyeah:
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Miki » 06 tra 2014, 19:49

panda napisao:Uh kako bi me veselilo kad bi Stuttgart ispal :awyeah:

Ti nikad nećeš naučiti da se ne valja radovati tuđoj nesreći. :roll:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la panda » 06 tra 2014, 19:53

Miki napisao:Ti nikad nećeš naučiti da se ne valja radovati tuđoj nesreći. :roll:

A odakle tebi da se ja tuđoj nesreći radujem? :haha:
Stuttgart mi je jedan od dražih klubova, tak da se ja njihovoj "nesreći" (a to se zapravo nesrećom nemože niti nazvati) ne radujem.
panda
Admin
Admin

PostPostao/la melodyne » 06 tra 2014, 20:36

Zasto bi onda hteo da ispadnu? :bigeyes:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva