Dalje on računa na stoperski par Badtruba-Breno jer su micho i buyten jako kritizirani
svašta...stvarno genije taj gaal

anton 1983 napisao:Al dobro reko je da oće Beka...Al me jebe kaj je to reko u kontekstu, pošto nas napuštaju Gorlitz i Lell treba nam bek!
Pa nemoj onda takvo smeće uzimat... i ono kaj on oće je kadar od 24 igrača, a ne 22 kak ga je imo ove godine, znači golmani + 21 s tim da će najvjerojatnije minimalno dvojica od tih 21 bit deca ko contento i Ekici da popune švapsku kvotu...

doro napisao:A kaj si ti sad reko nego ponovio moje....lijepo ti je gaal reko da traži rezervu za Lahma

CroCHEF napisao:Louis van Gaal soll vorzeitig verlängern, Mario Gomez bleibt, und ein neuer Millionentransfer a la Arjen Robben ist möglich - beim Doublegewinner FC Bayern München begannen am Dienstag die Planungen für den nächsten Angriff auf Europas Fußball-Krone.
http://www.spox.com/de/sport/fussball/b ... -ottl.html
bavarac napisao:nije ni čudo što ga Gaal želi natrag........jučer Edson odigrao prvih 45min...za tulipane vs Mexico....odigrao dosta dobro...ima nade za njega očito....

mire napisao:Izgleda da Srna karijeru nastavlja u Chelseau...Eto sad prilike da se dovese Bosingwa i Lahm ponovo vrati na lijevu stranu...![]()
JOŠ uvijek nisam ništa potpisao i nikada nisam pregovarao s Chelseajem", kaže Darijo Srna za službene stranice svog Šahtara koje tvrde da natpisi u medijima nemaju veze sa stvarnošću. Navodno je sam Srna nazvao press ured svog kluba da bi dao sljedeću izjavu i demantirao natpise koji su danas preplavili svjetske medije. Hrvatski reprezentativac očito ne ide u Chelsea.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost