Je li Louis van Gaal pravi izbor za Bayern?

Arhivirane teme...

Je li Louis van Gaal pravi izbor za Bayern?

Je, Bayern će osvojiti Meisterschaft
9
50%
Može bolje, može gore
4
22%
Nije, Bayern će ponovno ostati bez ijednog naslova, a možda neće ni u LP
5
28%

Ukupno glasova : 18

Re: Je li Louis van Gaal pravi izbor za Bayern?

PostPostao/la I_Love_Bayern » 20 pro 2009, 10:51

anton 1983 napisao:
I_Love_Bayern napisao:
OK, nema frke, al onda ces staviti avatar koji ti mi ostali forumasi napravimo.......A ako kojim cudom ne prodjemo Fiorentinu, onda ja stavljam R.I.P.......Dogovoreno? :mrgreen:

Nije dogovoreno, jer ispadanje od Fiorentine za mene nije opcija i mene to kaj ćemo mi ispast iz LP neće zadovoljit - jer meni je Bayern prije nekog mojeg dokazivanja nekakvih gluposti. Da Bog da mi osvojimo LP, pa da ja doživotno moro govoriti da je LvG najbolji trener u povjesti Bayerna, a Bommel najbolji kaptean kojeg smo mi ikad imali.
8-)

Bice, bice...samo treba vjerovati, a ne biti pesimista.....
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 20 pro 2009, 10:53

I_Love_Bayern napisao:
Bice, bice...samo treba vjerovati, a ne biti pesimista.....

Ja sam samo uvijek realan, meni su argumenti bitni i ne vjerujem u mitove i teorije i to je to. Nema to veze sa pesimozmom ;)

NPR:

Kao navijač ja ću navijat za Bayern protiv Chelsea i nadat se prolazu dalje, ali da sam nepristrani promatrač ja bi bio primoran reč da je Chelsi jači od Bayerna i da će Chelsea ići dalje....
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la TulE » 20 pro 2009, 17:16

Lahm je sve rekao kakav je LvG trener. 8-)
TulE

PostPostao/la sch0ll7 » 21 pro 2009, 14:54

Ja imam zaista neki cudan feeling da smo na dobrom putu prema Finalu, ne znam zasto, jednostavno imam taj osjecaj....kao nikad do sad.

A tako sam se osjecao i pred tekmu sa Juventusom, jednostavno sam bio miran, jer sam NEKAKO znao da mi to 100% prolazimo, i uopste nije bilo one treme i one zabrinutosti, nekako .....ne znam to objasniti....

I ja imam takav osjecaj...neznam zasto...ne kazem da smo toliko jaki ali imam neki osjecaj da imamo srece ove sezone i da ce nas pratiti u LP:D
sch0ll7

Prethodni

Vrati se na: Arhiva