anton 1983 napisao:Da si malo stariji znao bi kakav se nogomet gajio u Europi dok Pep nije stupio na scenu. Kada je on dosao na scenu svi su klubovi vidjeli da se treba okrenuti napadackom i atraktivnom nogometu. Kao sto sam i napisao, svako je to probao na svoj nacin...
Bayern je to isto napravio. Mi smo bili sve samo ne to atraktivno i tada smo oko 2010 odlucili to postati, a sve je to bilo bazirano na revoluciji koju je Pep pokrenuo...

anton 1983 napisao:Ne Miki, mi smo uzeli van Gaal da bi krenuli tim stopama. Mislim da ti nekuzis kaj ti ja pricamAl nije ni bitno.
Necemo imat priliku halat gegen Pep i to je to...
ivan napisao:, alj ajmo prvo to odradit
anton 1983 napisao:ivan napisao:, alj ajmo prvo to odradit
E od ovog mi se bljuje kad je u kontekstu 1/2 finala LP.
Fora je uvijek kad underdog izbaci favorita, ali onda se formira nova tekma i dode do ovoga.
U biti trebo bi se veseliti kaj smo dobili trulijeg protivnika, al dosta mi je trulezi iz Bundeslige
Miki napisao:Druže, ako ti misliš da je Van Gal sa 60 godina odlučio da slijedi Pepa Gvardiolu i da se popiša na svoju filozofiju koju je do tada radio...onda ne znam šta bih rekao. Hoču da kažem da je i prije Pepa bilo ljudi koji svoju filozofiju baziraju na napadačkom, a ne na odbrambenom fudbalu. Mi smo doveli Luja Van Gala zato što je lik dokazano ime u svijetu fudbala, a ne da bismo rekli - "E, uradi nešto od nas, tvoja filozofija je slična Pepovoj, pa da halamo takav fudbal".
Miki napisao:U suštini, ti bi volio da smo poslije Barselone, izbacili Liverpul, pa u finalu dobili Real.

ivan napisao:Ma i ja bi volio da smo najjače sve izbacili do naslova, ali još više volim uzet naslov nakon sve nesreće koja nas je pratila godinama. Jebiga bojim se da nas opet ne sjebe. Doduše ne znamo mi na guzove uzet naslov - ili rasturamo ili nikako

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost