Momčad i sve vezano uz ekipu.

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano uz ekipu.

PostPostao/la Red passion » 01 lip 2010, 21:36

Murta napisao:Meni se čini da je taj Abidal previše isforsiran lik i da on ne vrijedi toliko. Recimo, ja bi radije uzeo onog Taiwa iz Marseilla. On je fizički jak igrač, dobar u obrani i u napadu. Ima i dobar centaršut i udarac. Ovaj Abidal je jako neaktivan u napadu.

:bravo:
Bome... I meni se Taiwo isto čini boljim rješenjem.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 02 lip 2010, 12:55

ALTINTOP OSTAJE!!! Produžil je do 2011!!! :bravo: :yeee:

FC Bayern treibt seine Personalplanungen für die kommende Saison weiter voran. Mittelfeldspieler Hamit Altintop hat seinen am 30. Juni 2010 auslaufenden Vertrag beim Rekordmeister um ein weiteres Jahr bis zum 30. Juni 2011 verlängert.

Altintop war im Sommer 2007 ablösefrei vom FC Schalke 04 an die Säbener Straße gewechselt und absolvierte in den vergangen drei Spielzeiten 49 Bundesligapartien (5 Tore) für den Rekordmeister. Besonders in seinem zweiten Jahr in München hatte der 27-Jährige immer wieder mit Verletzungssorgen zu kämpfen.

Vor Altintop („Ich hänge sehr an dem Klub") hatten die Bayern bereits den Vertrag mit Topstar Franck Ribéry vorzeitig bis Juni 2015 verlängert. Auch Youngster Diego Contento unterschrieb kürzlich einen neuen Kontrakt, der ihn bis 2013 an den FCB bindet. Verlassen haben den Double-Gewinner bisher Michael Rensing und Michael Görlitz.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 02 lip 2010, 13:09

I onda slijedi ona stara poznata: Nerlinger "vielleicht machen wir auch gar nichts mehr" :lol: I opet plač!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 02 lip 2010, 13:13

samo dobre vijesti daj jos nest dobro za obranu i to je to
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Haris » 02 lip 2010, 13:22

anton 1983 napisao:I onda slijedi ona stara poznata: Nerlinger "vielleicht machen wir auch gar nichts mehr" :lol: I opet plač!

Baš to htjedoh napisat, nakon što mi se mrak s očiju maknuo kad sam to prvi put pročitao. :neee:
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 02 lip 2010, 13:48

Haris napisao:
anton 1983 napisao:I onda slijedi ona stara poznata: Nerlinger "vielleicht machen wir auch gar nichts mehr" :lol: I opet plač!

Baš to htjedoh napisat, nakon što mi se mrak s očiju maknuo kad sam to prvi put pročitao. :neee:

A jel to tebe čudi? :roll:

Teoretski gledano Kroos i Breno su pojačanja, ali nama je na njih tako teško gledati. Mi navijači smo htjeli kreativca za vezu i došo je Kroos, mi smo htjeli štopera i "došo" je Brenu. Sve u svemu te dvije pozicije smo "dobili", ali to naravno nije ŠPEK koji bi naše enormne apetite zadovoljio..Mi navijači smo se malo prociganili...Ja se sječam onih dana kad smo po 25 milja ulagali u ekipu i kad se znalo da se nemre više ulagat pa sam bio kolko tolko zadovoljan. Sad ako tu nije neki Robben ili Gomez, nije to to, mam ciganizam na djelu... Dečki TEK je 2.6....Pa znate vi kolko se mi još puta stignemo predomisliti i kaj se sve može promijeniti, a ove svake godine iste fore naše uprave nemojte gutat ;)

Pa ko si je mogo zamisliti da će nas Lucio napustiti prošle godine pa se sjetite datuma, isto tako se može nekaj i ove godine dogoditi pa stigne, neočekivano pojačanje...A možda nas je i prošla godina dobro osiromašila te smo ove godine tak i onak planirali manje investirati...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 02 lip 2010, 15:17

Šta bude, bude... Ali šampionsku momčad za iduće 2 BL sezone u svakom slučaju imamo.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Haris » 02 lip 2010, 16:08

anton 1983 napisao:
Haris napisao:

A jel to tebe čudi? :roll:

Ne, ne čudi me, jer sam navikao da našoj upravi iole kakav uspjeh vrlo lahko pomuti vid i razum.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 02 lip 2010, 16:10

Haris napisao:Ne, ne čudi me, jer sam navikao da našoj upravi iole kakav uspjeh vrlo lahko pomuti vid i razum.

istina, ali izuzev lijevog beka i štopera eventualno ako nekog prodamo nama niti "ne treba" ništa....A "štopera" smo doveli.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Haris » 02 lip 2010, 16:26

anton 1983 napisao:istina, ali izuzev lijevog beka i štopera eventualno ako nekog prodamo nama niti "ne treba" ništa....A "štopera" smo doveli.

Reći ću ti kakvog smo štopera doveli. Igrača koji je povrijedio ligamente koljena, povreda o kojoj ne treba trošit puno riječi, i samim time je veliko pitanje koliko će njemu vremena trebat za oporavak i koliko za povratak u "formu". Također, to je isti igrač kojem nismo u 2 godine dali poštene prilike da se pokaže, igrač koji je otišao na posudbu baš zato što naš sadašnji trener nije računao za njega. I to je naše "pojačanje" jel? To je obično mazanje očiju od strane Hoenessa i Nerlingera, samo to i ništa više. Ili ćete mi ti, Nerlinger, Hoeness i ostala kompanija reći da će Van Gaal svoje mjezimce Van Buytena ili Badstubera maknuti na klupu zbog Brena?
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 02 lip 2010, 16:28

Haris napisao:Reći ću ti kakvog smo štopera doveli. Igrača koji je povrijedio ligamente koljena, povreda o kojoj ne treba trošit puno riječi, i samim time je veliko pitanje koliko će njemu vremena trebat za oporavak i koliko za povratak u "formu". Također, to je isti igrač kojem nismo u 2 godine dali poštene prilike da se pokaže, igrač koji je otišao na posudbu baš zato što naš sadašnji trener nije računao za njega. I to je naše "pojačanje" jel? To je obično mazanje očiju od strane Hoenessa i Nerlingera, samo to i ništa više. Ili ćete mi ti, Nerlinger, Hoeness i ostala kompanija reći da će Van Gaal svoje mjezimce Van Buytena ili Badstubera maknuti na klupu zbog Brena?

Pa znamo mi to sve, kaj ti ja to nisam napiso? :roll: Rekoh ti, pozicije koje nam trebaju smo doveli, ali to nije ono kaj mi oćemo...I opet mene zanima kolko je sada para na raspolaganju, jer ako se sječate nakon onog ljeta od 80 milja slijedeće nismo uložili ništa, tako da...

I opet poslušaj me: nemoj sad bit kreten , ima vremena za to, sad je 02.06. ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivicaolic » 02 lip 2010, 16:49

po meni je abidal najprecjenjeniji igrac na svijetu. nikako mi se nesviđa. vec sam to negdje bio spomenio - niti je dobar ofenzivno niti defenzivno.
van Gaal ~ "Ja sam arogantan, ja sam dominantan, ja sam nogometni bog."
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la anton 1983 » 02 lip 2010, 16:54

ivicaolic napisao:po meni je abidal najprecjenjeniji igrac na svijetu. nikako mi se nesviđa. vec sam to negdje bio spomenio - niti je dobar ofenzivno niti defenzivno.

Pa nije on baš na cijeni, al ja se ne bi previše veselio kad bi on došo, al opet bolji je od ovog kaj imamo...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivicaolic » 02 lip 2010, 17:22

anton 1983 napisao:
ivicaolic napisao:po meni je abidal najprecjenjeniji igrac na svijetu. nikako mi se nesviđa. vec sam to negdje bio spomenio - niti je dobar ofenzivno niti defenzivno.

Pa nije on baš na cijeni, al ja se ne bi previše veselio kad bi on došo, al opet bolji je od ovog kaj imamo...

neznam, meni se nesviđa, nebi dao vise od 10 za njega. Contento mi se cini za sad kao veliki potencijal tako da do zime nebi dovodio beka dok nevidimo jel se moze racunat na contenta.
van Gaal ~ "Ja sam arogantan, ja sam dominantan, ja sam nogometni bog."
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la doro » 02 lip 2010, 17:30

Slažem se s time i ponavljam da je nama potrebniji stoper špek od beka al debili tako ne misle(trener,uprava) nama ne treba samo rezervu pojačat(promjenit)već startnih 11 u tom je cijela poanta a glibavo je što svi znamo na stoperskim pozicijama i eventualno 1 bek odličan....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva