UEFA EURO 2012

Arhivirane teme...

Re: UEFA EURO 2012

PostPostao/la nele-BHF » 13 lip 2012, 21:41

Nizozemci u trećem kolu moraju pobjediti Portugal sa 2 razlike, i da Njemačka dobije Dance bilo kako i onda će ići Nizozemci kao drugi. Ostalo im ništa ne odgovara.

Žao mi je što nismo vidjeli Gotzea i Reusa do sada jer mislim da su oni najbolji igrači na klupi Njemačke. :)
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la nele-BHF » 13 lip 2012, 21:44

LuctL napisao:Meni nije jasno kako se jebeno Drvo može onako sexualno okrenuti i poentirati? Mora da je naučio od Bosanca.

Valjda ćeš vremenom naučiti kako.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la nele-BHF » 13 lip 2012, 21:48

LuctL napisao:Naučiti što?

Dečec, čitaj postove.

Naučiti = Biti jasno

Dečec :mig:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la nele-BHF » 13 lip 2012, 21:55

U ovom slučaju baš i ima. To kada će ti biti jasno i kada ćeš naučiti kako se Gomez okreće ti dođe isto. Od tebe oprost ne tražim, Bože sačuvaj. :roll: A to što ti ne očekuješ da je znam jezik govori samo da prosuđuješ ljude bez da ih poznaješ. Mada, tvoje slobodno pravo i tvoje mišljenje. :bravo:
Zadnja izmjena: nele-BHF; 13 lip 2012, 22:00; ukupno mijenjano 1 put/a.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Red passion » 13 lip 2012, 22:00

Elf unatoč svemu, ne ide dalje... Moraju i 3. utakmicu maksimalno ozbiljno odraditi jer ova pederska repka još stigne sve u skupini zajebat.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 13 lip 2012, 22:04

FCB_general napisao:Poldi bi zbilja trebao van ići. kako ga ovih 4-2-3-1 uništava kao igrača. Netko se sigurno pita, kako je taj čovjek uopće zabio preko 40 golova za Elf, heh...

Treba Götzea ubaciti da ga vidim na prvenstvu. Löw samo baca Klosea i Kroosa, na ostale kao da ne računa. :roll:

Danas mi je totalno low pao u očima jel tip je 1.kreten teški kaj se tiće forsiranja poljaka,2.šablonski trener(2 iste izmjene u obje tekme)3.da nisu danas dobili jedini krivac za to!

Da je ubacio schurrlea pa čak i gotzea il reusa na lijevu stranu oni bi danas ubili nizozemsku ovako je skoro bi remi :neee:
podolski čista nula od igrača neopasan,bezvezan,sterilan i teško limitiran igrač i pored ovih gore navedenih prrejebenih igrača tebi igra ovo smeče i još nosi broj 10 na leđima UŽAS živi :neee:
Zadnja izmjena: doro; 13 lip 2012, 22:09; ukupno mijenjano 1 put/a.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 13 lip 2012, 22:06

LuctL napisao:Meni nije jasno kako se jebeno Drvo može onako sexualno okrenuti i poentirati? Mora da je naučio od Bosanca.

Valjda ga je Mario naguzio pa mu preneso znanje analnim putem :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 13 lip 2012, 22:09

FCB_general napisao:Elf unatoč svemu, ne ide dalje... Moraju i 3. utakmicu maksimalno ozbiljno odraditi jer ova pederska repka još stigne sve u skupini zajebat.

Još bu tu svega no Elfu igra i remi a nizozemci neka pobjede cigiće te odmah sa njima i proslave ispadanje ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 13 lip 2012, 22:25

LuctL napisao:
nele-BHF napisao:U ovom slučaju baš i ima. To kada će ti biti jasno i kada ćeš naučiti kako se Gomez okreće ti dođe isto. Od tebe oprost ne tražim, Bože sačuvaj. :roll: A to što ti ne očekuješ da je znam jezik govori samo da prosuđuješ ljude bez da ih poznaješ. Mada, tvoje slobodno pravo i tvoje mišljenje. :bravo:

Evo, neću više spammat ovu lijepu temu i prepirat se sa Special One-om ovog foruma, ali moram ti reći da si ponovno u krivu. Ako ne vjeruješ, fino Anićev rječnik u ruke i pogledaj sam.

Što se tiče tekme i Poldia ... Možda ga Low forsira radi obrambenih zadataka koje ni Schurrle ni Gotze baš ne obavljaju u tolikoj mjeri.

Pa šta ti to govori Special One? :roll:

Vidi, raspravu si sam i pokrenuo, a ne govorim ti da su one riječi indentične sa identičnim značenjem nego da u onom kontekstu rečenice dođe isto. Ne pravi se glup kad si i sam razumio.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la CroCHEF » 13 lip 2012, 22:33

prvi gol
Muller-Schweini-Gomez
drugi gol
Neuer-Gomez-Muller-Schweini-Gomez
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 13 lip 2012, 22:36

CroCHEF napisao:prvi gol
Muller-Schweini-Gomez
drugi gol
Neuer-Gomez-Muller-Schweini-Gomez

Ili ti ga jednostavno...

BAYERN!!!

:navijac: :navijac:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Lizarazu » 13 lip 2012, 22:38

LuctL napisao:Što se tiče tekme i Poldia ... Možda ga Low forsira radi obrambenih zadataka koje ni Schurrle ni Gotze baš ne obavljaju u tolikoj mjeri.

Poldi u tolikoj mjeri pomaze defanzivi?
Poldi ne moze ici vanka unatoc vodstvu od 2:0 i kada nije nista pridonjeo ofanzivi za sto je prvenstveno i zaduzen?
Neka se Poldi forsira (znamo svi njegov skor u repki) ali kada mu ne ide (kao sto je sada slucaj) mora mjesto prepustiti nekome ko ceka ko zapeta puska. Pa jbmu, ne sjecam se kada je Elf imao sexualniju klupu.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Lizarazu » 13 lip 2012, 22:44

Steta samo sto se Gomez onako slabo radovao nakon prelijepih golova. :?

Nije to njemu nepoznanica, ali ako cemo ici putem zadnjih dogadjaja onda dolazimo do zakljucka da je i u Bayernu cesto osporovan. :mrgreen:
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la The Scarface » 13 lip 2012, 22:48

Lizarazu napisao:Steta samo sto se Gomez onako slabo radovao nakon prelijepih golova. :?

Nije to njemu nepoznanica, ali ako cemo ici putem zadnjih dogadjaja onda dolazimo do zakljucka da je i u Bayernu cesto osporovan. :mrgreen:

Namjerno je onako arogantno reagirao jer ga ljudi i dalje kritiziraju i traže Klosea u prvoj momčadi. Gol protiv Portugala je proslavio sa stilom.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lizarazu » 13 lip 2012, 23:01

The Scarface napisao:Namjerno je onako arogantno reagirao jer ga ljudi i dalje kritiziraju i traže Klosea u prvoj momčadi. Gol protiv Portugala je proslavio sa stilom.

Znam. :P

Protiv Portugala je gledao ka klupi otkad se Klose vrzmao po aut liniji i ono olaksanje nakon postignutog gola je cisti SEX.
Koliko se samo radovao (nekako neprirodno za njega) da je malo falilo da poljubi dres. :D

Mario je nenadjebivi karakter i ko to ne vidi neka se vjesa (kao cruzova piskarala :lol: ) i sam je nakon utakmice rekao da mu ova konstantna osporavanja nisu bogzna (laze cuko :mrgreen: ) davala motivaciju, nego da je osjecao izuzetnu tezinu na plecima.
Kod 12 kontakta je zabio drugi gol, dok je pri zamjeni imao ukupno 26 dodira sa balunom. Dakako, najmanje od svih sudionika.

Mario = Efektivnost.
Lizarazu
Bixente

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva