Žao mi je što nismo vidjeli Gotzea i Reusa do sada jer mislim da su oni najbolji igrači na klupi Njemačke.
LuctL napisao:Meni nije jasno kako se jebeno Drvo može onako sexualno okrenuti i poentirati? Mora da je naučio od Bosanca.
LuctL napisao:Naučiti što?
Dečec, čitaj postove.

FCB_general napisao:Poldi bi zbilja trebao van ići. kako ga ovih 4-2-3-1 uništava kao igrača. Netko se sigurno pita, kako je taj čovjek uopće zabio preko 40 golova za Elf, heh...
Treba Götzea ubaciti da ga vidim na prvenstvu. Löw samo baca Klosea i Kroosa, na ostale kao da ne računa.

LuctL napisao:Meni nije jasno kako se jebeno Drvo može onako sexualno okrenuti i poentirati? Mora da je naučio od Bosanca.

FCB_general napisao:Elf unatoč svemu, ne ide dalje... Moraju i 3. utakmicu maksimalno ozbiljno odraditi jer ova pederska repka još stigne sve u skupini zajebat.

LuctL napisao:nele-BHF napisao:U ovom slučaju baš i ima. To kada će ti biti jasno i kada ćeš naučiti kako se Gomez okreće ti dođe isto. Od tebe oprost ne tražim, Bože sačuvaj.A to što ti ne očekuješ da je znam jezik govori samo da prosuđuješ ljude bez da ih poznaješ. Mada, tvoje slobodno pravo i tvoje mišljenje.
Evo, neću više spammat ovu lijepu temu i prepirat se sa Special One-om ovog foruma, ali moram ti reći da si ponovno u krivu. Ako ne vjeruješ, fino Anićev rječnik u ruke i pogledaj sam.
Što se tiče tekme i Poldia ... Možda ga Low forsira radi obrambenih zadataka koje ni Schurrle ni Gotze baš ne obavljaju u tolikoj mjeri.

CroCHEF napisao:prvi gol
Muller-Schweini-Gomez
drugi gol
Neuer-Gomez-Muller-Schweini-Gomez

LuctL napisao:Što se tiče tekme i Poldia ... Možda ga Low forsira radi obrambenih zadataka koje ni Schurrle ni Gotze baš ne obavljaju u tolikoj mjeri.
Lizarazu napisao:Steta samo sto se Gomez onako slabo radovao nakon prelijepih golova.![]()
Nije to njemu nepoznanica, ali ako cemo ici putem zadnjih dogadjaja onda dolazimo do zakljucka da je i u Bayernu cesto osporovan.

The Scarface napisao:Namjerno je onako arogantno reagirao jer ga ljudi i dalje kritiziraju i traže Klosea u prvoj momčadi. Gol protiv Portugala je proslavio sa stilom.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost