Murta napisao:Barcelona nam je dala do znanja da se ne moramo bojati Atletica.
anton 1983 napisao:Ja bi rađe sa Hazardom riskiro, pogotovo sad dok je propo. Mi njima propalog Gotzea oni nama Hazarda

Onda bi igrao poziciju lijevog krila kao Rib ili bi ga stavio na klupu kao Marija?
Pravi odgovor na ovo nepostoji. Ajmo reč da kak je BvB u potrazi za henkelpotom, tak sam ja u potrazi za genijalcem u napadu...
Costa i Coman su pravi dečki imaju potencija da budu strojevi. Možda moguće sa takvim pristupom igri ili bolje rečeno sa dva drugačija tipa igrača uspijemo zamijeniti Riba i Roba. No ono što sam ziher da stroj nigdar nemer biti genijalac kao što je Ribery, za Robbena to nemogu tvrditi. Zato bi ja da se uspije nači igrač poput Riberya, a tog igrača vidim u Hazardu.
Pa sječate se i sami našeg razlikovanja Goteza i reusa - zbog toga što smatramo da je Gotze genije njega smo svi rađe vidjeli u Bayernu - naravno zasad je sve otišlo u krivo, no iz toga se može zaključiti što bi ja u napadčkom djelu htio imati na jednome krilu...
Istot ako LvG je jenput rekao, oni imaju Hazrada...Drugim rječima i Costa i Coman itd su jebeni igrači ali uglavnom samo od njih par se očekuje da "rade razliku na terenu".
Costa je bio pao u formi, ali niko njega neće razapet kao što će Robbena ili riberya ak me razmete. E takvog novog mi trebamo, da imamo kriFca