anton 1983 napisao:Svaka ćast milanu, da je bilo više sreće gledao bih bolju utakmicu!
Svi sućevi previdi su mi jasTni, al mi nikako nije jasTno kako sudac nije sudio penal na Puyolu kada je Puyol glavom pucao pored vratnice. takvo potezanje za dres se rijetko viđa, a sudac je drito stajo pored njih i blejo u njih...Ak mi to neko objasTni, dobije kunu!

Svi se zabunkeriraju i igraju na 0:0. 45 minuta protiv Intera od 25 do 70 min. i ona utakmica u Dortmundu prošle sezone u 10. mj. Na obje utakmice smo imali tonu prilika, ali nismo ništa iskoristili. 
effe__sa napisao:
Jako uzbudljiva utakmica na Nou Campu slijedi.....

The Scarface napisao:anton 1983 napisao:Svaka ćast milanu, da je bilo više sreće gledao bih bolju utakmicu!
Svi sućevi previdi su mi jasTni, al mi nikako nije jasTno kako sudac nije sudio penal na Puyolu kada je Puyol glavom pucao pored vratnice. takvo potezanje za dres se rijetko viđa, a sudac je drito stajo pored njih i blejo u njih...Ak mi to neko objasTni, dobije kunu!
Pravi navijači su gledali Bayerna pa ti ne mogu tu situaciju objasniti.![]()
Drago mi je što Milan nije primio gol kod kuće, uz puno sreće i pokoji krumpir mogli bi izvuć x na Camp Nou-u.

doro napisao:The Scarface napisao:anton 1983 napisao:Svaka ćast milanu, da je bilo više sreće gledao bih bolju utakmicu!
Pravi navijači su gledali Bayerna pa ti ne mogu tu situaciju objasniti.![]()
Drago mi je što Milan nije primio gol kod kuće, uz puno sreće i pokoji krumpir mogli bi izvuć x na Camp Nou-u.
Neka se ponovi reza iz njihove 1 tekme u skupini

nele-BHF napisao:Serem se na Barcu, na sudiju, na Messija...

Lizarazu napisao:Sta je sad, majku mu? Zar penali nisu postojali?![]()
Ma necu tebe generale da slusam, moram nekog neutralnog naci da vidim na koji nacin to Barca trpa.
Evo recimo da je odluka pala na cruza.
Na cruzonja, sta ti velis?![]()

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost