The Scarface napisao:Veceras smo svi Arapi.
anton 1983 napisao:The Scarface napisao:Veceras smo svi Arapi.
Znate kaj mene jebe, kak da ja znam da navijam za pravu momčad? kad god sam navijao za našeg protivnika, a da je to bilo između dva zla, bili smo proper fucked...I sad ja support city i onda nam ga city metne u finalu a da je recimo real tamo onda možda ne bi...Muči me to

The Scarface napisao:anton 1983 napisao:The Scarface napisao:Veceras smo svi Arapi.
Znate kaj mene jebe, kak da ja znam da navijam za pravu momčad? kad god sam navijao za našeg protivnika, a da je to bilo između dva zla, bili smo proper fucked...I sad ja support city i onda nam ga city metne u finalu a da je recimo real tamo onda možda ne bi...Muči me to
Pa 2013. smo svi navijali za Dortmund i svi znamo kako je to završilo.

marac napisao:Al smo isto tak brijem navijali za Chelski protiv Barce 2012 (od straha), pa znamo kak je i to zavrsilo

The Scarface napisao:anton 1983 napisao:The Scarface napisao:Veceras smo svi Arapi.
Pa 2013. smo svi navijali za Dortmund i svi znamo kako je to završilo.

panda napisao:Kristina ne igra noćas

Murta napisao:panda napisao:Kristina ne igra noćas
Menstruacija?

The Scarface napisao:City utuče milijardu eura u momčad i onda igra sa Fernandom i Fernandinhom u vezi i ne može apsolutno nikakav pritisak kod kuće stvoriti, ajde možda se skrumpaju u Madridu kad ovdje nisu primili gol.
marac napisao:Baš smeće od utakmice.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost