doro napisao:Lošo smo raštimani obrana katastrofa..digići bolji,kompaktniji moderniji i brži dobro je kaj je samo 1:0.
nele-BHF napisao:doro napisao:Lošo smo raštimani obrana katastrofa..digići bolji,kompaktniji moderniji i brži dobro je kaj je samo 1:0.
A nije dobro.Trebalo mi je neriješeno zbog kladionice.

Svima je dopizdio taj futsal na travi. 

FCB_general napisao:Mi se jedva spasili i još barem do zadnjeg kola održali u skupini. Sat vremena nije nas bilo na terenu, odlično smo i prošli.

doro napisao:FCB_general napisao:Mi se jedva spasili i još barem do zadnjeg kola održali u skupini. Sat vremena nije nas bilo na terenu, odlično smo i prošli.
Upravo to i onda onaj seljak srna veli šteta kaj nismo dobili a trebali smo
Čak sam zadrijemao usred utakmice dok nisam čuo Irce kad su počeli pjevati. 

Lennon napisao:pa dobro ja sam zadovoljan. objektivno španjolci i talijani su jači od nas, imaju jače repke, saveze, klubove, sve... i mi taman da i ispadamo - ispadamo časno.
a s obzirom kak smo zgledali u kvalifikacija i pred euro - možemo biti i super zadovoljni!

nele-BHF napisao:Hrvatska-Italija - Moja prognoza za ovu tekmu: Oba daju gol ili 1X.
Španija-Irska - Osim ako del Bosqueu ne dođe iz guzice u glavu da mora igrati sa napadačem. Tipujem na Špance, a možda i pobjeda od 2 i više golova razlike.
nele-BHF napisao:[quote="doro" Ja ipak mislim da će Torres započeti tekmu i zato sam i tipovao na Špance, doduše igrao sam X/1 jer mislim da će Španci tek u drugom poluvremenu nešto uraditi.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost