anton 1983 napisao:Malo sam sokiran da spanjolska liga daje samo 38 igraca uza Euro. Bundealiga s druge strane 89....

ivan napisao:A gledaj i ovako - repka vodi samo tih 20-25 igrača. Dakle kad bi njemačka repka imala samo igrače iz Bundeslige, ostalo opet moraju bit stranci i to dovoljno dobri da su reprezentativci. Možda u španjolskoj imaju malo stranaca, a puno španjolaca pa ne mogu sve vodit?

effe__sa napisao:anton 1983 napisao:Malo sam sokiran da spanjolska liga daje samo 38 igraca uza Euro. Bundealiga s druge strane 89....
Pa propala španska liga....

Red passion napisao:Meni je Francuska favorit, Deschamps će opet igrati defenzivno, na kontre i dokle ide. Kad je igrao napadački za 2016., popušio je.
Portugal se okrenuo na ofenzivniji nogomet, ne znam što od njih očekivati, ali sam ih prije 2 godine vidio u top 3 za naslov.
Španjolska ima u izbornicima najslabiju kariku, njihovi treneri više nisu top krema svjetskog nogometa, Guardiola neće biti izbornik Furije.
Njemačku ne vidim nigdje jer je sjebana od kraja 2017. Ovaj kopač nosa pravi ekipu za 30% slabijom.
Hrvatska samo neka dohvati osminu finala i barem prođe u četvrtfinale, ja sam sretan.![]()
Nizozemska s Frank de Boerom mi je cirkus. Oni mogu puno, a mogu i veliko ništa.

ivan napisao:Njemčka ima zajebanu skupinu tako će im bit zajebano uopće proći dalje. A na ispadanje uz samopouzdanje prolaska skupine sve je moguće, iako ne vjerujem da su dovoljno homogeni i nabrijani s Lowom.
Francuzi na papiru su sigurno glavni favoriti, ali ima tu i Belgija recimo koja može iznenaditi itd.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost