cruz napisao:Što se tiče kritike na račun Kovača, vidim da već danima svak u Njemačkoj o tome raspravlja, pusti članci i talk-shows. Jedni napadaju, drugi štite... ali mora se reći da je to sada previše.
Iako sam i ja za novog trenera u budućnosti, mora se jasno i glasno ponoviti jedna stvar: NAMJERNO SE IŠLO U OVU SEZONU NA OVAKAV NAČIN. Razapinjanje Kovača je stoga malo pretjerano. Posebno u ovom finišu sezone.
Neka odradi sezonu do kraja bez dodatnih opterećenja, pa kada završi sve onda može počet javna rasprava. Ovo sada je očito kao neki pritisak da se pokuša stiskati Bayern da napokon ne uzme naslov.

FCB_general napisao:Samo neka ode jer nije trebao ni dolaziti da je imalo razmišljao u što se upuštao, baš kao i svojevremeno s izborničkom funkcijom u Hrvatskoj, umjesto da je ostao u U-21 momčadi Hrvatske.

FCB_general napisao:Niko o njima nije ni razmišljao već se totalno uhvatio u zamku Ulija i Karla i snosi najveće posljedice za sve iako su ga obranili prošlu jesen jer su i sami došli na totalno streljanje. To je samo moje mišljenje, a što će nakon Bayerna ukoliko ode s takvom reputacijom, ne znam...![]()
Žao mi ga je jer nije loš čovjek i pokazao je da ima nešto u njemu zadnje 2 godine, ali imam osjećaj da je se vodio isključivo srcem.

ivan napisao:Dobro je i izvukao sezonu. Velim, veliki je problem. Sada ako želimo vidjet koliko može moramo mu dat još jednu sezonu. Doduše postoje i otkazi u listopadu...

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost