SP 2022.

Arhivirane teme...

Re: SP 2022.

PostPostao/la cruz » 25 stu 2022, 09:50

Miki napisao:Koliko vidim, Švabe su se više bavile pederima nego utakmicom (stavljali ruku preko usta zbog toga što je zabranjeno promovisanje tog poremećaja u Kataru; Nojer je nosio kopačke u duginim bojama). Zato su i prošli kako su prošli, nije mi ih žao.

Potpisujem i podcrtavam.
Gadi mi se na njih i volio bi da ne samo ispanu nego da se samo tako obrukaju.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 25 stu 2022, 16:25

ivan napisao:Kako je moguće da Njemačka sa svemogućim Flickom na klupi nije pobijedila?
Realno ima hrpu igrača iz Bayerna, treba samo njih sve stavit. Problem je što su im pak obrana i napadačka pozicija teško sranje. I to im je toliki problem da teško imaju šanse nešto napraviti. Šteta zbog ove naše jezgre koji su svi odlični igrači.

Klima u reprezentaciji je nepovratno narušena jer su Löwa predugo držali na klupi kad mu je Rusija 2018. bila zadnja stanica.
No uspjeh Njemačke i guranje zapadne poremećene globalne ideologije na Istok(Azijal i Jug(Afrika) je obrnuto proporcionalan.
Zadnjih 7 godina što oni više, jače i fanatičnije to tjeraju to su im rezultati sve kriminalniji i sve veća poniženja doživljavaju.

Jedino mi žao što Čile nije uzeo zadnji Kup Konfederacija kada su ih igrom razmontirali, a Nijemci na golove dobili. Ta generacija je uzela 2 Copa América trofeja.

Ovi igrači su bezlični, nemaju karakter, temperament, srce, karizmu i ludost likova poput Hoeneßa, Augenthalera, Matthäusa, Effenberga, Baslera, Kahna itd. itd.
Sve odgajaju na isti kalup, kolektiv i zato nemaju Zlatnu loptu zadnjih 32 godine što mi je jedan Nijemac rekao.

Iskreno mi je već 6 godina skroz svejedno za die "Mannschaft"(izbacili prefiks National-).
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 25 stu 2022, 16:35

Svi su isto primijetili kako je Hrvatska bila sasvim nešto drugo u odnosu na Ligu Nacija jer to nije uopće bila ista ekipa.

Izgleda da se ušlo preoprezno na turnir, s nekom blokadom bez da se slobodno igra naša igra.

Maroko je sve samo ne ekipa za baciti, dapače... imaju vrlo dobre pojedince i možda im je ovo i najbolja generacija koju su ikad imali. Stoga remi je isto u redu, a opet ići na Kanadu koja je dosta dobro se pokazala kao debitant protiv Belgije isto govori kako nas čeka teška utakmica.

Nema lakih protivnika, ali bi super bilo upecati 2 pobjede i 7 bodova za samopouzdanje u K.O. fazi.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 25 stu 2022, 17:10

Bilo bi dobro upecat KO fazu uopće :lol:

Ima još puno utakmica pa ćemo vidjeti, ali čini se da Nijemci lete van i prvi iz naše skupine ide na Japan. Dok će drugi na Španjolce. A s dosad prikazanim to je to za nas
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 25 stu 2022, 17:40

Njemci su tak da uopce nisu vrijedni spomena. Sve ono sto se sralo Englezima, postali su Njemci. Ono tipa zbog lige ce unistit repku.

A i Flick je na putu da pokaze da je samo jedan od mnogih slucajnosti poklapanja sto me uopce nebi cudilo.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 25 stu 2022, 18:58

Naravno da bi bilo imenjače, nego što. Optimističan sam da možemo puno toga jer smo to i pokazali. Nisam nimalo euforičan nego samo vjerujem u našu ekipu i igrače da oni to sve mogu.

Flick je de facto nedavno sam priznao kako mu je odlazak iz Bayerna teško pao. Nije on zaslužio da vodi ovu NGO grupu, ali je bio zaslužio dobiti ove igrače koje je dobio Nagelsmann ovo ljeto. Vidjet ćemo što će biti od njega, bolje da se ne ulegne u tom DFB-u već neka ode u Španjolsku ili Englesku u skorije vrijeme.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 26 stu 2022, 09:43

Švabima bu se dogodil debakl, onda buju postali toga svjesTni i onda buju pak zmislili neku toplu vodu i dobili jebenu generaciju. Naravno prvo se mora dogoditi govno tj. Uber govno.

Ne imat bekove i napadaca i to vec godinama danima satima je unfasbar!

Ovakav podbacaj vec 3 velika natjecanja zaredom...

S jedne strane jebote Sule na desnom beku da te jebo! S druge strane švabi su s Howedesom kao LIJEVIM bekom postali prvaci svijeta.

No s obzirom na izbor u veznom redu, Kimmich muss RV spielen ohne wenn und aber!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 26 stu 2022, 20:57

Vrijeme je da México dođe do kraja. Koliko volim tu ekipu već 18 i pol godina, pa to nisu istine.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 27 stu 2022, 01:41

Red passion napisao:Vrijeme je da México dođe do kraja. Koliko volim tu ekipu već 18 i pol godina, pa to nisu istine.

Do kraja čega? :lol:
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 27 stu 2022, 09:51

Do kraja svog prokletstva osmine finala gdje su od 2002. do danas svaki puta završili u osmini finala.
Dok sam ovo pisao bila je dobra situacija za njih, sad kad su izgubili ne znam kako će zadnje kolo odigrati uopće unatoč protivniku. :roll:

Da su sinoć dobili izbacili bi Argentinu s turnira, ovako nisu ni sami sigurni jer Poljaci su dobili Arape, imaju 4 boda i +2 GR a ovi gol-razlika im je -2.

Mi isto danas Kanadu dobiti i to barem s 2-3 gola jer u zadnjem kolu dolazi Belgija, a Maroko ide na Kanadu. Danas će Marokanci valjda biti ekstra nabrijani pošto neki igraju ili su igrali za Belgiju, a Marokanci su.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 27 stu 2022, 09:59

Realno Meksika je očajan bio ono malo što sam gledao, kao da su igrali na nulu. Nemaju za čime žaliti. Saudijci su bolji od očekivanog...

Od naših ne znam što očekivati. Loša prva utakmica, Kanađani pokazali da mogu...ali mogu li dvaput to je pitanje. I Englezi su razbili Iran pa protiv SAD kifla...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 27 stu 2022, 10:23

Ovo je možda i najslabiji Meksiko u zadnjih 20-ak godina, pa i me čudi, ali uvijek su davali sve od sebe. Sinoć su bili anemični, blijedi.

Mi ćemo ovo večeras morati igrati kao da nema zadnje utakmice jer na Belgiji se ne smijemo vaditi nikako pa onda dobiti neku groznu porciju, biti iskontrirani i sl. Danas odigrati kao da nema sutra, igrati ko u proljeće i ljeto i to je to.

A kad si spomenuo Englesku... večeras umirem od želje da vidim Španjolsku hoće li to isto doživjeti s Njemačkom ili će Ferran Torres, Olmo, Asensio, Pedri njih izmasakrirati i izbaciti ili će doći do preokreta od strane Mannschafta.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 27 stu 2022, 16:13

Evo Belgija će se izvlačiti protiv nas :lol:
Otvara se sad 100 ludih kombinacija. Ako Maroko dobije u zadnjoj Kanadu, ide dalje kao prvi i u tom slučaju bi nama pobjeda protiv Belgije bila dovoljna za dalje čak i ako izgubimo danas :D

A što se tiče Špa-Njem, Kostarika je odradila ogroman posao za Nijemce. Odigrati fino neriješeno, razbit Kostariku i samo se nadati da Japan neće pobijedit Španjolsku. Odjednom im šanse za prolaz skočile s 20% na 80%. Ali ne bih ja otpisao Nijemce ni danas...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 27 stu 2022, 16:31

Moroko soko prdnem ti u oko :smajl010:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 27 stu 2022, 16:46

Ja se bojim da će nama Davies radit malu djecu po svojoj strani - Krama ide u sredinu, a Juranović će ostajati sam protiv dvojice.
Murta
Sekretar
Sekretar

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva