ivan napisao:Kako je moguće da Njemačka sa svemogućim Flickom na klupi nije pobijedila?
Realno ima hrpu igrača iz Bayerna, treba samo njih sve stavit. Problem je što su im pak obrana i napadačka pozicija teško sranje. I to im je toliki problem da teško imaju šanse nešto napraviti. Šteta zbog ove naše jezgre koji su svi odlični igrači.
Klima u reprezentaciji je nepovratno narušena jer su Löwa predugo držali na klupi kad mu je Rusija 2018. bila zadnja stanica.
No uspjeh Njemačke i guranje zapadne poremećene globalne ideologije na Istok(Azijal i Jug(Afrika) je obrnuto proporcionalan.
Zadnjih 7 godina što oni više, jače i fanatičnije to tjeraju to su im rezultati sve kriminalniji i sve veća poniženja doživljavaju.
Jedino mi žao što Čile nije uzeo zadnji Kup Konfederacija kada su ih igrom razmontirali, a Nijemci na golove dobili. Ta generacija je uzela 2 Copa América trofeja.
Ovi igrači su bezlični, nemaju karakter, temperament, srce, karizmu i ludost likova poput Hoeneßa, Augenthalera, Matthäusa, Effenberga, Baslera, Kahna itd. itd.
Sve odgajaju na isti kalup, kolektiv i zato nemaju Zlatnu loptu zadnjih 32 godine što mi je jedan Nijemac rekao.
Iskreno mi je već 6 godina skroz svejedno za die "Mannschaft"(izbacili prefiks National-).