melodyne napisao:Joshua Zirkzee, who returns to the club from loan this summer, is currently planned as a backup #9 for next season [@kicker]
A kaj bu Cupo?
melodyne napisao:Joshua Zirkzee, who returns to the club from loan this summer, is currently planned as a backup #9 for next season [@kicker]

doro napisao:melodyne napisao:Joshua Zirkzee, who returns to the club from loan this summer, is currently planned as a backup #9 for next season [@kicker]
A kaj bu Cupo?

ivan napisao:Možda se varam ali imam dojam da to nije prije bilo baš tak? Mislim da se nije toliki handgeld davao za prelazak i nisu igrači toliko forsirali free transfere.
Daš igraču ugovor na 4 godine i svake 2 ga moraš poboljšavat i produljivat jer ak dočekaš ljeto pred zadnju godinu već kreću ucjene i priče o tome koliko je cijenjen
ivan napisao:Možda se varam ali imam dojam da to nije prije bilo baš tak? Mislim da se nije toliki handgeld davao za prelazak i nisu igrači toliko forsirali free transfere.
Daš igraču ugovor na 4 godine i svake 2 ga moraš poboljšavat i produljivat jer ak dočekaš ljeto pred zadnju godinu već kreću ucjene i priče o tome koliko je cijenjen

anton 1983 napisao:Hernandezu 2024 istiće ugovor - on je jedan od razloga koji je sjebao koncept Bayerna.
Aj vi meni racite što sada napraviti? Dati mu novi ugovor sa istim il boljim uvjetima ili ući u sezonu a da imamo sranje sljedeće ljeto? ili ga pak plasirati sada na tržište?

Should Corentin Tolisso not find a new club this summer, a performance-related renewal at FC Bayern is conceivable. The club will not abandon him [@kicker]
Bayern's centre-back personnel for next season is clarified. Lucas Hernández, Benjamin Pavard, Dayot Upamecano and Tanguy Nianzou - Chris Richards, who returns from loan this summer, is planned as an additional backup for the position [@kicker]

Lahm napisao:Kakve su sanse da se dovuce Neres ?
EDIT. presao u Donjeck ove godine

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost