doro napisao:
Pogledaj ponovno obje tekme sa Cityem i hrpu prije njih i poslje njih gdje ova 2 tulipana briljiraju tj glavni su krivci za gubitak utakmica.Oni nisu dobra 3 opcija pi meni nisu ni 4ta a imaju vrijednost veliku zakaj ih se koristi i sane preveliku placu.
Pa nemoram nis gledat
Svake godine mi navijaci slazemo neki kadar od 20 igraca za 4 2 3 1 taktiku sto je logicno. Svake godine, ama bas svake se nesto izrodi sto nismo predvidjeli i svi ti nasi "planovi" padnu u vodu.
U momcadi u kojoj imama Daviesa, Comana, Gnabrya, Tela, Musialu, Sanea, kao opcije da igraju na krilu, sa "problemom" Sanea se nezamaram. Ak se nes dogodi, dogodit ce se, ali mislim da nije od presudne vaznosti. A ja se pitam kojeg bi JA to htio igraca dovesti da igra na krilu kada bi se Sane prodao, a da je bolji od njega? Sto je to uopce na trzistu nama dostupno? Ove bezimene spike mi vise neigraju ulogu. 01.08. Ocu konkretna imena i prezimena.
Za Upamecana ne znam sto bi reko jer odlaskom Pavarda on je preblizu prvoj ekipi. Vec smo jednog štopera doveli i kad bi dovodili drugog on bi ziher bio rang Upamecana a ne Kima, tak da ne vidim potrebu za jebanjem. Da bi rade da Pavard ostane a Upa ide to stoji, jebiga kad karte nisu tak promjesane.
Ono sto me jebe je to kaj smo malo toga zasad rjesili. Vezni red mi je ono, ahilova peta i zbog toga uopce necu pricat o problemu Upe i Sanea...
width="960"