Momčad i sve vezano za ekipu 2023/24

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano za ekipu 2023/24

PostPostao/la anton 1983 » 31 srp 2023, 15:23

doro napisao:
Pogledaj ponovno obje tekme sa Cityem i hrpu prije njih i poslje njih gdje ova 2 tulipana briljiraju tj glavni su krivci za gubitak utakmica.Oni nisu dobra 3 opcija pi meni nisu ni 4ta a imaju vrijednost veliku zakaj ih se koristi i sane preveliku placu.

Pa nemoram nis gledat :haha:

Svake godine mi navijaci slazemo neki kadar od 20 igraca za 4 2 3 1 taktiku sto je logicno. Svake godine, ama bas svake se nesto izrodi sto nismo predvidjeli i svi ti nasi "planovi" padnu u vodu.

U momcadi u kojoj imama Daviesa, Comana, Gnabrya, Tela, Musialu, Sanea, kao opcije da igraju na krilu, sa "problemom" Sanea se nezamaram. Ak se nes dogodi, dogodit ce se, ali mislim da nije od presudne vaznosti. A ja se pitam kojeg bi JA to htio igraca dovesti da igra na krilu kada bi se Sane prodao, a da je bolji od njega? Sto je to uopce na trzistu nama dostupno? Ove bezimene spike mi vise neigraju ulogu. 01.08. Ocu konkretna imena i prezimena.

Za Upamecana ne znam sto bi reko jer odlaskom Pavarda on je preblizu prvoj ekipi. Vec smo jednog štopera doveli i kad bi dovodili drugog on bi ziher bio rang Upamecana a ne Kima, tak da ne vidim potrebu za jebanjem. Da bi rade da Pavard ostane a Upa ide to stoji, jebiga kad karte nisu tak promjesane.

Ono sto me jebe je to kaj smo malo toga zasad rjesili. Vezni red mi je ono, ahilova peta i zbog toga uopce necu pricat o problemu Upe i Sanea...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 31 srp 2023, 15:42

Da, vezni red je prije par mjeseci ocijenjen kao "problem" koji ima jednak prioritet rješavanja kao napad.

Sada se Laimer pojavio, pohvalio ga Uli (...), Rice i Caicedo preskupi i odjednom nitko više ne priča o sredini.

Ako se želi prodati Goretzku ili Gravenberga, mora se prvo dovesti nekoga. Zasad je samo odrađena zamjena Laimer-Sabitzer.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 31 srp 2023, 15:58

Sad se radi punom parom na najvažnijem a to je Kane.
Leon teško da bude otišo a kad se sredi špica Kane ide se na potražnju veznog novog i prodaja Gravena.
Klub treba sve napravit da Pavard ostane a rupa se proda,onda dolazi konacno da se potvrdi stav oko golmana.

saneov odlazak kad se sve ovo riješi bio bii šlag na tortu!

Btw ni ne treba nam zamjena za sanea imamo dosta ofanzivaca pa to tek druge godine riješit.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 31 srp 2023, 16:02

Sad valjda i sam kuzis o cem.pricam. Upa i Sane nisu relevantne teme.

Kad bi Sane otisao nebinsam tak reko da nam.netreba ofenzivaca. To bi ovisilo o cjelokupnom kadru i kako bi se tj. u kojoj formaciji odigrao vecinski dio sezone.

I opet ce nam kao i svake sezone ostat problem Muller :haha:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 01 kol 2023, 08:56

Kimmich o Tuchelovom načinu igre:

„In der ersten Woche am Tegernsee haben wir viel auf Ballhalten trainiert, weil der Trainer mehr Ruhe in unserem Spiel haben möchte. In Japan haben wir dann mehr taktisch gemacht, damit wir etwas mehr in unsere Abläufe reinkommen. Ich glaube, dass wir noch ein bisserl brauchen, um das reinzubekommen – weil der Fußball bei Nagelsmann einen Tick anders war. Da kommen wir dann rein, wenn wir die Automatismen haben.“"

Veli da su se fokusirali na posjed. Da je način igre drugačiji od Nagelsmannovog power-fussballa. Kada protivnik igra bunker Bayern nastoji kao u rukometu igrat strpljivo kružeći oko 16erca. U tim situacijama se dalo vidit kako postoje uigrani načini probijanja bunkera. Bitno je zadržati mir i ne gubit glavu ko u prošloj sezoni. Vezano za Kim Minjae, pošto Upa i de Ligt nisu pokazali najoptimalnije playmakerske sposbnosti, nada se da će Kim više sudjelovati u izgradnji igre i rasteretit veznjake.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 01 kol 2023, 14:37

Baš sam presretan za kopijom pepa klempavom toga sam se i bojao,pipkanja i ulazak igraca s loptom u gol.

Tek se bude vidlo kakva greška kaj sjebali JN jer manje zlo od ovog tvrdoglavog klempe.

Jedini oprost može od mene da 2024 uzme LP i onda ga najurit!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 01 kol 2023, 21:11

doro napisao:Baš sam presretan za kopijom pepa klempavom toga sam se i bojao,pipkanja i ulazak igraca s loptom u gol.

Tek se bude vidlo kakva greška kaj sjebali JN jer manje zlo od ovog tvrdoglavog klempe.

Jedini oprost može od mene da 2024 uzme LP i onda ga najurit!

:lol:

Opet mi je draže da imamo neki sustav i smisao jer pod JN je često izgledalo da napad nema nikakvu strukturu ni uigrane akcije. Sve je bilo na individualnoj razini, a to nije bilo dovoljno. Teško je reći iskreno kad nismo imali pravog napadača, a nijedno naše krilo nije trpač
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 01 kol 2023, 22:06

JN se malo gubio mlad je vodi veliki klub itd al bolje power fuca nego drkanje po lopti.Bayern tako nikad nije igrao niti takav osvojio LP nikada.
Treba pojednostavit nogomet,više pucat izvana,igrat mudro imat plan abc,nekad se i prilagodit protivniku i sl.Takodjer naci trpaca a iza njega mix tehnickih igraca i radnika.To je formula.
Tuchel je po meni slucajni trener a vidim tvrdoglav za gluposti ko i pep.A i pati na imena papirnato.Tjera inat kad gresi i prgav bez pokrica.

Baš me zanima koliko bude ostao?!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 03 kol 2023, 14:44

Weitere Infos:
Laut Sky UK fordert Levy ca. 120 Mio. €
FCB bietet Kane Vertrag bis 2028
Vorerst kein weiteres persönliches Treffen der Bosse geplant

Ak je istina tako treba jer vrijeme radi za nas.
3 ponude su odbili pa na kraju transfer perioda javit se sa onom prvom 70 milja.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 04 kol 2023, 20:12

Der Transfer von Bayern-Torwart Yann Sommer zu Inter Mailand befindet sich übereinstimmenden Medienberichten zufolge in den letzten Zügen. Beide Klubs seien sich einig, berichteten u.a. Transferexperte Fabrizio Romano, „Bild“, „Sky“ und „Sport1“ von Die Ablösesumme für den Schweizer Nationalkeeper soll den Berichten aus Italien zufolge 6 Millionen Euro betragen, „Sport1“ und „Bild“ verorten die Summe sogar leicht höher bei 6,75 Mio. Euro. „Sky“ in Italien schreibt zudem von einer Zahlung in Raten innerhalb von zwei Jahren. Sommer soll am Wochenende in Mailand ankommen und am Montag den Medizincheck absolvieren. baldigen Abschluss des Deals.

6 milja na rate od 2godine :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 04 kol 2023, 21:00

Jbt šta oni za kiflu nemaju ako 6 milja u ratama plaćaju :lol:
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 04 kol 2023, 22:14

Deshalb weiß Man United, dass es nur zwei Szenarien gibt: Entweder Goretzka bleibt, ungeachtet der schlechten Vorzeichen, oder ein Abgang vom deutschen Rekordmeister wird eher zum Ende der Transferphase ein Thema. Wie Sky-Reporter Florian Plettenberg berichtet, sind und bleiben die Red Devils am Nationalspieler interessiert - er ist noch immer ein Thema.
Plettenberg stuft diese Ausgangslage als eine Situation ein, die man in den nächsten Wochen weiter im Auge behalten sollte. Es scheint denkbar zu sein, dass sich der 28-Jährige doch noch nach Alternativen um sieht.Auch West Ham wäre noch an ihm interessiert, doch ist ein Goretzka-Wechsel zu den Hammers wohl auszuschließen. Wenn er den FCB verlassen sollte, was noch immer ein großer Schritt für ihn wäre, dann eher zu anderen namhaften Top-Adressen.Grundsätzlich präferiert Goretzka aber einen Verbleib beim FC Bayern. Der Mittelfeldspieler hat sich unlängst klar zum deutschen Rekordmeister bekannt.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 06 kol 2023, 10:31

U isto vrijeme pojavila se informacija The Athletica da će engleski napadač imati plaću u Bayernu oko 29 miliona eura neto godišnje, što je dvostruko više od one koju trenutačno ima u Tottenhamu, a što će biti rekordna plaća u Bayernu i Bundesligi.

Ako je ovo istina a nadam se da nije onda se vidi sav debilizam ne dovodjenja Halanda!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 06 kol 2023, 13:19

Kakvih 29 neto :lol:
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 06 kol 2023, 14:55

ivan napisao:Kakvih 29 neto :lol: