Napušta li Toni Bayern?

Arhivirane teme...

Toni ostaje ili ide?

Toni ostaje do kraja sezone?
3
18%
Toni se prodaje na zimu?
14
82%
Toni se POSUĐUJE na zimu?
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 17

Re: Napušta li Toni Bayern?

PostPostao/la TulE » 15 stu 2009, 15:45

Nek mu je sretno. U Bayern-u je visak... i on i Klose
Toni mora otici.
TulE

PostPostao/la anton 1983 » 24 stu 2009, 15:00

Ma Toni oće svom silom proč, sad je to izjavio za, RAI! On nepodnosi van Gaala i gotovo. E sad ja se nadam da je on već počeo tražiti novi klub i da ćemo ga mi prodati prije nego kaj dođe novi trener (ako dođe novi trener), da mi ne bi taj novi reko da on oće da mu Toni ostane.

E vidite baš zbog ovakvih situacija, treneru se nesmije dopustiti da u potpunosti sam slaže kadar kakav oće...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 25 stu 2009, 17:51

Navodno Toni sve dogovorio s Valenciom i trebao bi preci u sjecnju! :roll: Ovo mi je ko grom iz vedra neba, do sada se samo spominjala mogucnost povratka u Italiju i jos pri tome su neki engleski klubovi bili zainteresirani...

16.45 Uhr: Der spanische Radiosender "Cadena Ser" berichtet, dass Luca Toni wahrscheinlich im Januar zum FC Valencia wechseln wird. Auch italienische Medien berichten, dass sich Toni und der FC Valencia bereits einig wären. Demnach müssten sich nur noch die beiden Vereine über einen Wechsel einigen.
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Effenberg23 » 25 stu 2009, 17:55

Speedy napisao:Navodno Toni sve dogovorio s Valenciom i trebao bi preci u sjecnju! :roll: Ovo mi je ko grom iz vedra neba, do sada se samo spominjala mogucnost povratka u Italiju i jos pri tome su neki engleski klubovi bili zainteresirani...

16.45 Uhr: Der spanische Radiosender "Cadena Ser" berichtet, dass Luca Toni wahrscheinlich im Januar zum FC Valencia wechseln wird. Auch italienische Medien berichten, dass sich Toni und der FC Valencia bereits einig wären. Demnach müssten sich nur noch die beiden Vereine über einen Wechsel einigen.

odlično a ablösesume, zna li se išta o tome?????
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Effenberg23 » 25 stu 2009, 19:58

koja bi luda sad kombinacija bila, da mi prodamo na zimu riberya za velike pare(50-70 mil €), damo valenciji tonija lella i šta ja znam van bommela i 20-ak mil € za davida silvu :D imaš para a imaš i odlično pojačanje(nije kao ribery ali je odlično), a smirio si i svlačionicu....
Effenberg23
TORero

PostPostao/la doro » 25 stu 2009, 22:59

Effenberg23 napisao:koja bi luda sad kombinacija bila, da mi prodamo na zimu riberya za velike pare(50-70 mil €), damo valenciji tonija lella i šta ja znam van bommela i 20-ak mil € za davida silvu :D imaš para a imaš i odlično pojačanje(nije kao ribery ali je odlično), a smirio si i svlačionicu....

Aha damo im toni-ja i klose-a a lella dobe gratis pod bundle :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 26 stu 2009, 14:43

Sad se počelo ŠPEKulirati da bi Toni mogo u Valenciu, a putem Bayerna bi mogo krenuti Miguel, pa bi to bila neka zamjena. Navodno je i menađer Miguela rekao da je to mogućer, jer Miguel tak i onak planira napustiti Valenciu...E sad baš da sam ja presretan sa valencijinim otpadkom...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 26 stu 2009, 14:58

pa kak je Miguel otpadak ?
on je u "starten elf" , samo je problem sto je decko sklon povredama !

a ako je to istina to je prejebeno za Bayern barem !
rijesis tonija koji ima brutala platu , rijesis desnog beka (barem kratkorocno) te se ne moras naguziti Schaleku za Rafinhu a Lahm konacno moze preci lijevo jer je on pola igraca kada je desno !
one njegove izjave kako je dobar na obje strane necu ni komentarisati !

ajde da i ovdje nastavimo :lol:
Čeki Fabregnoj

PostPostao/la The Scarface » 26 stu 2009, 16:00

Joj koliko sam ja prije drka na tog Miguela. Jedno vrime mi je bia jedan od najdražih desnih bekova u zadnje vrime ga i nisam baš pratia tako da ne znam kako je propa. Glavno je da se riješimo Tonijeve plaće svaki deal treba prihvatit.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 26 stu 2009, 16:04

The Scarface napisao: Glavno je da se riješimo Tonijeve plaće svaki deal treba prihvatit.

:neee:

uff kako me nervira njegova plača!!! Sad mi je jasTno zakaj se mi tak jako teško odlučujemo dovodit takve igrače kad im moraš dat đubre od plače i onda te oni drže u šaci! Lako je onim Engleskim, Španskim i talijanskom ciganima koje boli kurac kolko para će potrošiti! Čak u Suddeutsche Z stoji jedna rečenica da je Bayern čak spreman i preuzeti plaćanje jednog dijela njegove plače i kad on napusti klub - e ak to bude tako onda nek sve ide u 3 PM - dobro ipak ja smatram da je to nebuloza!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 27 stu 2009, 09:26

A recimo da ovaj deal sa Valenciom propadne i da se mi okrenemo Romi pa da mjenjamo Tonija za Baptisu?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 27 stu 2009, 17:15

polivalentan igrac !
ako bi se to ostvarilo BRIJEM da bi se njemu trazilo mjesto u sredini a pogle kak je tu sranje sa Svinjom koji je nezamjenjiv te slucaj Tymo-Bommel !
meni se licno ne svidja jer se ne radi o rasnom strijelcu a niti plata mu ne bi bila mizerija pa da se sa tog aspekta Bayern okrene njemu !

eh da si rekao Toni + novci za De rossija ... :lol: :mrgreen: !!
Čeki Fabregnoj

PostPostao/la bavarac » 28 stu 2009, 11:16

Toni za Ciccinha.....riješio si dvije muhe jednim udarcem..... 8-)

A za Le Bestiu (Zvijer)....Tonac misli da bi mogao dobro poslužit za Gaalovih famoznih 4-3-3...tj na jednom krilcu....ak more Klose desno...more i Baptista isto onda..... :D

a i s obzirom da MvB ističe ugovor....moao bi igrat s dosta u Bayernu...pod uslovom da Gaal odleprša... :mrgreen:

ipak ja sam za opciju Ciccinho za Tonija.... :D
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 28 stu 2009, 11:19

Pa kaj taj Cicinho još igra???? :shock:

Nisam ja Baptisu mislio za krilce, onda bi rađe Taddeia.

baptistu sam mislio z acentralnog veznog, još jedna opcija u sredini.

Al bojim se da ništa od toga - naš je problem Bommel i gotovo i sve dok LvG ima nastup - on je moj kapetan, nema tu kruva...

Baptista bi čak mogao i Schweinija izgurat iz ekipa ako niš drugo...

Baptista, Schweini, Tymo das SEX! :mrgreen: I ondajoš dodamo kroosa...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 29 stu 2009, 14:24

anton 1983 napisao:Pa kaj taj Cicinho još igra???? :shock:

Nisam ja Baptisu mislio za krilce, onda bi rađe Taddeia.

baptistu sam mislio z acentralnog veznog, još jedna opcija u sredini.

Al bojim se da ništa od toga - naš je problem Bommel i gotovo i sve dok LvG ima nastup - on je moj kapetan, nema tu kruva...

Baptista bi čak mogao i Schweinija izgurat iz ekipa ako niš drugo...

Baptista, Schweini, Tymo das SEX! :mrgreen: I ondajoš dodamo kroosa...

naravno....bio je skršen u prvenstvu...alii je još uvijek u kadru Rimljana.....tako da....a kako su Motta i Risse sad se ustalili u prvih 11.....Ciccinho bi mogao bit pušten.....a gledajući njega i Miguela....obojica imaju problem sa ozljedom...Ciccinhu prva ozbiljnija...Brazilac je...bolji u ofanzivi.....Portugalac u defanzivi.....glas moj ide CIccinhu.....

Dede nam je umakao svojevremeno :( .....nek nam ovaj dođe barem....
:D
bavarac
Vječiti optimist

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva