Baš me zanimaju trkači podatci. Ja sam imao osijećaj da nam je Toni jedini(uz Butta, ali jedini igrač) koji je jučer htio napraviti nešto za Bayern. Ostali jedna velika, lijepa okrugla 0. Možda je jedini koji je od mene zaslužio prolaznu ocjenu uz dvoje navedenih je Badstuber. Kod Tonija su se vidjele 2 stvari: starost i želja.
Momčad su nam gradila 3 trenera i dvoje ljudi iz uprave. To je jedan od problema. Al meni najviše od svega nije jasno kaj su naši mislili postignut s onim silnim prekršajima. Nije valjda da žele promjenit ime u FC Mesaren jer onak nešto možeš vidit samo u Birminghamu i klaonici(al to dođe na isto).
Igra je očaj, ne nula, minus nula. Već sam ja rekao što mislim o toj van Gaalovoj "igrat ćemo ko Barcelona". Pa jebeš mu mater ak Bayern ima igrača za takvu igru onda sam ja papa Pio 12.
Al ono kaj mene najviše smeta je to van Gaalovo odmicanje od odgovornosti. Igrali smo loše, nismo znali dodati loptu. Igrali smo katastrofalno. Sterilno je malo reć. I Nije mi jasno zašto Gorlitz ne igra. U svim prijateljskim utakmica je super odigrao. Al ne, bitno je da ovaj Turčin igra...
Van Gaal RAUS!
Bitno je da van Gaal otkaz dobije prije srijede jer nedo mu Bog da izgubi u Kupu. Želim da smo u igri bar za 1 trofej nakon 10.mjeseca. Žalosno je da već sad možemo potpisati kapitulaciju u Bundesligi, a ni nismo uopće sigurni dal ćemo u 2.krug Lige Prvaka.
A potencijalni nasljednici? Jedino Low i Schuster jer Magath neće htjet doć. Stranca u ovom trenutku ne želim nikako.
width="960"