Je li Louis van Gaal pravi izbor za Bayern?

Arhivirane teme...

Je li Louis van Gaal pravi izbor za Bayern?

Je, Bayern će osvojiti Meisterschaft
9
50%
Može bolje, može gore
4
22%
Nije, Bayern će ponovno ostati bez ijednog naslova, a možda neće ni u LP
5
28%

Ukupno glasova : 18

Re: Je li Louis van Gaal pravi izbor za Bayern?

PostPostao/la Murta » 22 lis 2009, 15:48

Jednostvano sam razočaran. Ne ljut, samo razočaran. Više me van Gaal i ova momčad ne mogu naljutiti. Dotuda su došli.
Baš me zanimaju trkači podatci. Ja sam imao osijećaj da nam je Toni jedini(uz Butta, ali jedini igrač) koji je jučer htio napraviti nešto za Bayern. Ostali jedna velika, lijepa okrugla 0. Možda je jedini koji je od mene zaslužio prolaznu ocjenu uz dvoje navedenih je Badstuber. Kod Tonija su se vidjele 2 stvari: starost i želja.
Momčad su nam gradila 3 trenera i dvoje ljudi iz uprave. To je jedan od problema. Al meni najviše od svega nije jasno kaj su naši mislili postignut s onim silnim prekršajima. Nije valjda da žele promjenit ime u FC Mesaren jer onak nešto možeš vidit samo u Birminghamu i klaonici(al to dođe na isto). :mrgreen: Ak nešto mrzim to su bezvezni žuti kartoni. Jedno je kad protivnik ima kontru 4 na 1, ubi Boga u njemu, al kad je 3 na 7 igrača to fakat ne razumijem.
Igra je očaj, ne nula, minus nula. Već sam ja rekao što mislim o toj van Gaalovoj "igrat ćemo ko Barcelona". Pa jebeš mu mater ak Bayern ima igrača za takvu igru onda sam ja papa Pio 12.
Al ono kaj mene najviše smeta je to van Gaalovo odmicanje od odgovornosti. Igrali smo loše, nismo znali dodati loptu. Igrali smo katastrofalno. Sterilno je malo reć. I Nije mi jasno zašto Gorlitz ne igra. U svim prijateljskim utakmica je super odigrao. Al ne, bitno je da ovaj Turčin igra...
Van Gaal RAUS!
:banned:
Bitno je da van Gaal otkaz dobije prije srijede jer nedo mu Bog da izgubi u Kupu. Želim da smo u igri bar za 1 trofej nakon 10.mjeseca. Žalosno je da već sad možemo potpisati kapitulaciju u Bundesligi, a ni nismo uopće sigurni dal ćemo u 2.krug Lige Prvaka.
A potencijalni nasljednici? Jedino Low i Schuster jer Magath neće htjet doć. Stranca u ovom trenutku ne želim nikako. :mrgreen:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 22 lis 2009, 16:14

Auf die Frage, warum der FC Bayern die hohen Ansprüche derzeit nicht erfüllen kann, antwortete der Holländer bei Sat. 1: „Wenn ich das wüsste, dann wären wir ein bisschen weiter."

Na pitanje, zašto Bayern u ovom trenutku nemože ispuniti svoja očekivanja, LvG je za Sat 1 odgovorio slijedeće: Kad bi ja to znao, onda bi mi bili malo bolji.

:? :(
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Vedo » 22 lis 2009, 16:19

Super! :o Izgleda da je on došao pred zid i da dalje nema...odmah s njim van. Bolje da momčad onda vodi Hermann Gerland, jeftiniji je, a rezultati teško da mogu biti lošiji.
Karl-Heinz Rummenigge :“We’ve had plenty of outstanding players, Steffan Effenberg, Lothar Matthäus, but for our sporting and public image, Kahn has always been the most important. He personifies this club’s genetic make-up.“
Vedo
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la Speedy » 22 lis 2009, 17:51

Svapski novinari razaraju po kvartu! Uglavnom clanak govor kako je van Gnjojen losiji od Klinsija od prosle godine! :mrgreen:

Slika
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la bavarac » 23 lis 2009, 11:57

ovima što govore kako mu se treba dati vremena...do kad do 5kola prije kraja prvenstvu kao Klinsmannu... :lol: :lol: :lol:

ljudi moji samo ću vam stavit jedan podatak....zadnja sezona bundeslige kad je Bayern čekao dve godine n aprvenstvo je bilo 1995 i 1996 kad je BVB osvojila i obranila naslov....dakako vodio je Otmar Hitzfeld.... 8-)

od tad smo mi uvijek srušili prvake i pstali novi...tako mora bit i ove godine....boli me kur. kako,na koji način i tko će vodit klub....koliko mora para se potrošit,ali jednostavno to je zakon Bundeslige..... :D

sve ostalo su priče.....bla...bla...bla.....

Na terenu igraju 11 vs 11...e sad tko će bit bolji odlučuje sljedeće....

1....tko je fizički spremniji
2....tko je napaljeniji i bori se više za boje svoga kluba...
3....tko je uigraniji tim.....
4....tko ima bolje indivudalce
5....tko ima veći respekt prema sucima...
6....tko ima pametnijeg trenera......
7....tko ima bolju taktiku za tekmu....
8....tko ima više sreće na tekmi.....

ima toga još...ali od ovih 8 mi smo u dosadšnjih 9kola pokazali sljedeće....

tekma vs Hoffenhaim ( točke 1 4 i 8 (nismo imali sreće ))
tekma vs Wolfsburgh ( točke 1,2,4 i 8 )
tekma vs Dortmund ( točke 1,4,8 )

sve ostalke tekme nebih spominjao jer su bile s jednom ili ni jednom točkom....a kao što rekoh ima tih točaka još...
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la bavarac » 23 lis 2009, 13:57

jedna slika govori više od 1000 riječi.... :mrgreen:

Slika
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la bavarac » 23 lis 2009, 14:13

šmrc kak sad stoje stvari ostat ću bez svoje najdraže igračke uskoro..... :mrgreen:

Slika
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 23 lis 2009, 21:28

GrleREB napisao:Ovo što van Gaal radi sa Bayernom je tipični analitički pristup do jaja. Isprobati sve vjerojatne kombinacije koje bi mogle funkcionirati. To je po meni neophodno potrebno da se sprovedu prijeko potrebne promjene do kojih je došlo kupi prodaj igrama uprave u proteklih godinu dvije. Nakon toga slijedi lista želja, lista za odstrijel i Bayernova formacija (4-4-2 i/ili 4-3-3) sa igračima koji će igrati. Onda slijedi uigravanje
i nakon toga rezultati. [/quote]

Yep, na papiru to sve PRELIJEPO izgleda i to je ono kaj ja podržavam i to je nekaj kaj bi bilo super kad bi to prošlo, niti ja nisam protiv toga.

ALI, sad slijedi jedan veliki ALI

i nakon toga rezultati.

To se ne slaže u našu jednadžbu - ajmo reč da ono kaj si ti reko, to bi u teoriji mogo napraviti ama baš svaki trener, al od jednog LvG-a, renomiranog trenera sa velikom plačom i reputacijom se OČEKUJE da on dok to radi također i ima rezultate - bar da ostvaruje one minimalne. Ak se sječaš ja sam tebi napiso kad smo počeli ovu raspravu da ja podpišem 4 boda zaostatka na polusezoni, čak i drugo mejsto u skupini LP ak treba (kaj sad), al mu nemrem dopustit dok on to radi da mi zaostajemo previše za prvim znači nekih 8 bodova i da ne prođemo skupinu LP, jer mi smo takav klub! Imam osječaj koda se ponavljam...

Prvi dio (liste i formacija) očekujem od njega do kraja ove godine (kalendarske), prodaju i nabavu se nadam nešto u zimskom prijelaznom roku za prijeko potrebno balansiranje, a točku na 'i' u ljetnom prijelaznom roku, uigravanje i početne rezultate od slijedeće kalendarske godine pa do kraja sezone. Vjerujem da je to Gaalova politika i jedini siguran recept za uspjeh i ja vjerujem da je on upravo pravi čovjek za to.

I ovo je lepo divno i krasno, al mene zanima šta ti očekuješ REZULTATSKI U OVOJ SEZONI? Kakav neuspjeh si ti LvG-u spreman tolerirati, do koje granice ti ideš?

Ono što vi tražite je magični štapić i da ubodemo trenera koji će uspjeti nekako ukomponirati smeće u formaciju koja će odmah davati rezultate, a to je po meni nemoguće ili čista sreća.

Vjeruj mi to niko neočekuje. Klinsmann je bio na pravom putu da napravi sve kaj lcG radi i ja sam siguran da je on osto da bi mi sada imali puno bolji Bayern, a ovak uzeli smo novog trenera i delamo sve izpočetka i ruku na srce on dela gori posel nego kaj je to delo Klinsi (ako je to moguče), iako su mu i Robben i Ribery ozlijeđeni..
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 24 lis 2009, 06:20

Kod Klinsmanna smo u nekim trenutcima imali jebeno mnogo sreće(Viole doma), a u nekim nismo znali kaj znači sreća(ozlijede, dan prije njegovog otkaza). Ak se nekaj mora priznat Klinsmannu je to da niti u jednom trenutku nitko nije rekao da bolji sjedi na klupi. Nikad nije bio arogantan i uvijek je poštovao mišljenje drugih. Kad su ga novinari mučili on je uvijek ostajao. Bio je mlad i kaj je najbitnije na pojačanja smo potrošili 0(nula) €. Zapravo je njega *ebalo neiskustvo slaganja obrane(jasno jer on je bio napadač koji se baš i nije vraćao), ozlijede kombinirane s malim kadrom i mutavi Rensing. Da je Butt branio ko sad Klinsi bi bio prvak. A i kladim se da bi bili bolji ove sezone pod njegovim vodstvom.
Pa da moju babu imamo u napadu kad protošiš 77M € Bayern mora bit prvi. A to van Gaalov Bayern to nije. Nemojmo se zavaraviti, on svoj cilj nije ispunio. Imati 8(od jučer 9) bodova zasostatka za prvim i da mi budemo zadovoljni njegovim radom. Pa gdje to vodi? U prosječnost, poput Milana. Nismo čak niti među prva 2 u skupini LP. Da je recimo Linke ili Jeremies tu, rekao bi u redu, mlad je, naučit će. Pa zar van Gaal ima učiti i u 58.godini? A k tomu svemu je još i arogantan. D a vas ja na nešto podsjetim. Moje povjerenje može "kupiti" samo jako dobrom igrom u idućih 5 utakmica.
A njegov nasljednik? Ja sam oduvijek štovao Moyesa i on mi je bio prvi izbor prije, al nakon ovog promašaja jednostvano mora doć Švabo. Čak bi radije i nekog mlađeg. Schuster je uvije bio opcija, a tu je i Low. Da se ponovno vratimo na onu: Deutschland uber alles, aber Bayern uber Deutschland. Možete si mislit kakve bi bile reakcije. Low nam je opcija nakon svjestkog prvenstva. Jedno ime mi pada na pamet, al nisam niš posebno izmislio-Stefan Effenberg. Dosta je srao po van Gaalu pa nek on proba. Ali s Effeom dobili bi jednog trenera s dugom igračkom karijerom koji je praktički uvijek bio kapetan(službeno i neslužbeno). Dobili bi nekog kojeg navijači vole, ali i osobu koja kad nešto želi on to učini. Očekujem otkaz van Gaalu u idućih 3 tjedna i onda da na klupu sjede ili Schuster ili Effe. Ja bi radije Effea, al bolje i Schuster nego ovaj Niskozemac.
I za kraj, ima jedan klub zove se Standard Liege. Oni treneru daju ugovor na samo 1 sezonu, pa ako su zadovoljni opet. Ne plaćaju abnormlane odštete. Ja mislim da bi to Bayern trebao probati ako trener bude imao ogromnu plaću jer mi smo se lijepo istrošili na Klinsiju.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 24 lis 2009, 08:38

Sada u ovom trenutku uopće nije problem blatiti LvG-a i jako je teško očekivati da će on uspjeti u onom što je naumio. Ono kaj mene kod njega najviše muči je - NEZNANJE! On previše toga ne zna, dapače ja mislim da on ne zna niti kaj je naumio - kak je on i sam reko "ja sam mislio da će to već sad biti bolje", a nije bolje i brijem da je on sad stepo zid jer je mislio da će određene etape biti završene, ali to nije tako. Po mojem on jedino što zna je da oće igrat 4-3-3, ali je problem što i on sam kaže da to sam može igrati kad je ROBBERY tu a kad njih nema on je "izgubljen".

Ovo je ono kaj meni smeta:

1.) Ja nisam siguran dal on zna kak da njemu obrana izgleda tj. koja 4 igrača su mu prva u postavi. Ne znam dal on zna koji on štoperski par oće, a definitivno sam siguran da ne zna koje bekove oće i na kojoj strani - da je bar postavio neku hijerarhiju sa tim bekovima...Lijevog beka su nam dosad igrali - Pranja, Braaf, Lahm i Badstuber, desnog beka - Lahm, Breno, Hamit

2.) On je određene igrače valjda isprobo na svim mogučim pozicijama koje bi oni teoretski mogli igrat i još uvijek nije siguran ko bi mu gdje trebao igrati!

3.) Zadnji vezni i problem Tyme. On voli svog Bommela ali zna da treba koristit i Tymu zbog novaca ali i zbog njegovih kvaliteta. Po meni je tu najveći problem slijedeći - ako nema ROBBERYA na terenu nama dvojica DMC-a NE SMIJU BITI u prvih 11, pogotovo ne kad je tu jedan Schweini

4.) Napadači su u zabludi - sad se odjedanput računa i na Tonija a to je po meni jako loše - već sada bi 4-5 igrača trebalo znat da moraju na zimu ići proč te da si počnu tražit klub, a sigurno jedan od tih igrača bi trebao biti TONI i on jednog mora forsirati za kojeg smatra da je njegov NUMMERO 1, ali je također problem što LvG ne shvača da njemu taj napadač MORA BITI GOMEZ pa taman bio najlošiji na terenu.

5.) Određene zvijezde u našoj ekipi MORAJU znat di im je mjesto i moraju znat da se na njih STRIKTNO računa, ali kod nas niko ne zna ništa - kod nas čudni igrači tipa BADSTUBER i MULLER imaju zagarantirano mjesto u prvih 11, ali takvi igrači to nemoraju imat niti se njima treba tepati jer ti oni neće raditi probleme, niti će te novinari radi njih razapinjat nit će ti oni donjet trofeje...

Joj brijem da ima toga još, al preveč mi je misli od jenput doletilo pa nestignem sve natipkati... :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Haris » 24 lis 2009, 19:15

Pazite ovo, sad je poslije sažetaka na ARD-u bio kratki intervjuu i sa Hoenessom i mislim da je vrlo jasno naglasio da bi za Van Gaala bilo vrlo opasno da je ovu utakmicu izgubio. Rekao je da je veoma sretan što smo na kraju pobjedili i što nije primoran razmišljato o teškoj situaciji koja se mogla dogoditi u slučaju drugačijeg rezultata. Ne prenosim riječi doslovno, ali mislim da je vrlo jasno da će Van Gaal brzo letiti ako rezultati ne budu štimali i da se ovi iz uprave neće suzdržavati u sramoćenju vlastite reputacije otpuštanjem 5.trenera u poprilično kratkom vremenskom periodu.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la FCB m@niac » 24 lis 2009, 20:30

Ma Gaal je po rubu šetal još prije ove tekme, barem kaj se Ulija tiče....kolko ga ja poznam.....more biti neznam kak dobar trener (dali Gaal ili bilo ko na svjetu), u ovom trenutku Bayern bez Robberya je ispod prosjeka BL ili barem prosjek, a sa Robberyem je u samom vrhu europe. To je moje mišljenje.
Sad, pitanje je kak će dugo Robben igrati da se opet ne ozljedi, jer kolko ja vidim ostalim bl klubovima je cilj onesposobiti Robbery duo.....
Van Gaal ovisi o njima, bili mi svjesni toga ili ne.....
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Haris » 24 lis 2009, 21:07

To da je Bayern bez Robbery ispod prosjeka BL je apsolutna komedija.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 24 lis 2009, 22:00

FCB m@niac napisao: u ovom trenutku Bayern bez Robberya je ispod prosjeka BL ili barem prosjek

DREZIK je tuuuuu .... :mrgreen: :cool:
Čeki Fabregnoj

PostPostao/la FCB m@niac » 24 lis 2009, 22:06

Haris napisao:To da je Bayern bez Robbery ispod prosjeka BL je apsolutna komedija.

ajde prosjek.. :D
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva