Lennon napisao:
5 milja? Pa nema tolko i Mandža?
Netto burki, netto!
Al prema TVOJIm izvorima ima on i 7, jer ti vjeruješ da Pep ima 17
Lennon napisao:Podcjenjujete Mandžu. Okej i ja se slažem da je Lewat bolji, i da Mandžo nema baš mozga ponekad, al opet malo ga suviše podcjenjujete i
Niko ga ovdjhe ne podcjenjuje ali niti malo

Čak ga i ti ne precjenjuješ, nego guraš nekima (meni) tj. sam sebe uvjeravaš da ga podcijenjujemo:
anton 1983 napisao:Prvo bi rekao da je Manđa kvalitetan napadač i da bi Bayern sa njim mogao igrati i slijedeće sezone kada Lewa ne bi došao. Također bi rekao da je puno timova u Europi i to onih velikih koji bi ga uzeli kao veliko pojačanje. No dal je Manđa toliko kvalitetan da je nezamjenjiv to ne bi rekao i smatram da u svijetu, gledajuči striktno individualnu kvalitetu postoje napadači koji morti sada nisu toliko razvikani, ali su bolji. Cijena jednog Džeke i Manđe bi trebala biti tu negdje, no Džeko je po meni bolji napadač, kao što je Costa, Benzema, Perise i njima slični igrači.
Pa sad ako je to podcjenjivanje...
Lennon napisao:ne želite pogledat činjenicu u oči a to je ono kaj je i jedino bitno za golgetere - statistika. Tu je Manždo ako se i ne varam čak i bolji od Lewe, a ne tolko brutalno slabiji kako ga ti opisuješ.
Jel on to sad stvarno rekao!?!?!??!

Statistika, Bitnoća i Bayernov napadač u istoj rečenici!
Lennon napisao:Znaš ti?
Priprema prodaju

Naživciro ga je protiv Reala? Odmara ga?
Lennon napisao:S treće strane ne želim da iko dođe u OVAJ Bayern i da misli kako ga mjesto u prvih 11 samo tako čeka, bez trude, forme, borbe...
To niko ne radi, ali neki puta, čuj neki puta,kupuješ igrača za prvih 11. Bayernu je to sad sve teže i teže jer rijetko di na svijetu ima boljih pa se kupuju "drugačiji" iste klase te dolazi do borbe koju ti priželjkuješ.