Mario Đilkušić - prodaja ili borba s Lewom?

Arhivirane teme...

Mario Mandžukić će :

ostat i sljedeće sezone u Bayernu
9
56%
otić na ljeto iz Bayerna
7
44%

Ukupno glasova : 16

Re: Mario Đilkušić - prodaja ili borba s Lewom?

PostPostao/la anton 1983 » 05 svi 2014, 20:43

Lennon napisao:Zakaj si tolko 2000% siguran da je Lewa prvi pick?

Kaj ak bu suprotno?

Ne dovodiš igrača i daš mu plaču od 5 milja eura da ti bude drugi pick, bar ne ako ti je dosadašnji prvi pick Manđa.

Mene više zanima dal te muče ili ti moji argumenti nisu dobri...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la panda » 05 svi 2014, 20:47

anton 1983 napisao:Pitanje za: lennona, effea, Generala, Holgera, Panda
Dajte mi primjer kluba koji funkcionira na taj način. Znači da ima takve špice i da je sve 5.

Tu se slažem sa onim što si napisao.
Kod Mandže je problem baš taj njegov karakter.

Za nas je idealan scenarij da jednu godinu imamo obojicu i onda onaj bolji (Lewa) na kraju godinu ostane, a onaj drugi (Mandžo) put pod noge.

U teoriji to bi bilo da jedan igra tak dugo dok ne zakaže, znači nisam mislio na to da jedan tjedan jedan pa drugi tjedan drugi nego recimo ako Robi dobro odradi sve i spreman je, nek igra, ako odigra dobro utakmicu, nek igra i sljedeću, tak dugo dok na 2 utakmice zaredom ne napravi apsolutno ništ. Pošalji onda Mandžu u igru, možda izvuće kaj više iz svega toga.

Samo se sad vraćamo na ono kaj ti govoriš, Mandžov karakter. Jer on ni pod kojim slučajem neće prihvatiti da bude bankdrücker bez da radi grimase kad zabije, bez da bude tih na klupi itd.

Iako, ne sjećam se više kak je to izgledalo kad je Džeksonu grijao klupu u VfLu :idk:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Lennon » 05 svi 2014, 20:52

anton 1983 napisao:
Lennon napisao:Zakaj si tolko 2000% siguran da je Lewa prvi pick?

Kaj ak bu suprotno?

Ne dovodiš igrača i daš mu plaču od 5 milja eura da ti bude drugi pick, bar ne ako ti je dosadašnji prvi pick Manđa.

Mene više zanima dal te muče ili ti moji argumenti nisu dobri...

5 milja? Pa nema tolko i Mandža?

Podcjenjujete Mandžu. Okej i ja se slažem da je Lewat bolji, i da Mandžo nema baš mozga ponekad, al opet malo ga suviše podcjenjujete i ne želite pogledat činjenicu u oči a to je ono kaj je i jedino bitno za golgetere - statistika. Tu je Manždo ako se i ne varam čak i bolji od Lewe, a ne tolko brutalno slabiji kako ga ti opisuješ.

No pitanje dal Pepu treba golgeter? Nebih se iznenadio da iduće godine u četvrfinalu LP-a bude Gotze čista špica, a Lewa i Mandžo ili neka zamjena umjesto Mandže na klupi.

S druge strane, čak mislim da Pep namjerno stavlja u ovih par tekmi Mandžu na klupu, samo da ne postane najbolji golgeter u BUli i u slučaju da ostane druge sezone, da nebi najbolji strijelc bil na klupi, a drugi najbolji igrao.
Jer inače ne mogu shvatit razlog zaš ga ne uvodi protiv HSV-a a i prije. Znaš ti?

S treće strane ne želim da iko dođe u OVAJ Bayern i da misli kako ga mjesto u prvih 11 samo tako čeka, bez trude, forme, borbe...

Ima da trava gori i ako si najbolji igrat ćeš. Pa zvao se ti Robben, Lahm, Ribery, Mandžukić, Weiser ili Hojberg.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 05 svi 2014, 20:53

panda napisao:Iako, ne sjećam se više kak je to izgledalo kad je Džeksonu grijao klupu u VfLu :idk:

Tada on još nije bio faca pa je to malo drugačije. Morti se sječaš da je Magath na njega pizdio zbog treninga i zalaganja na tekmama svojevremeno...

Sad je Manđa njuška i toga me je strah...Još sad neznam zbog ćega je bila ona pizdarija na početku sezone između njega i Pepa, ali tu situaciju ja jedino vidim slijedeće sezone ako Manđa ostane i ništa drugo.

Mislim da bi vi "opozicija" malo drugačije mislili kada bi vam ja ubacio IME, koje bi Manđu zamijenilo. Sad sam malo roko po Tm De ali nisam zasad još našo nešto kaj paše...Jedino kaj mi na prvu pada na pamet je Drmić, ali sa njim bi proizveo kontraefekt. Za njega smatram d abi bio pojačanje za BvB, ali mi je za Bayern postao prejeftin i tu sam ljut na sebe jer višene gledam na to da Bayern još može ubost sa igračem i dovesti nešto što odmah ne vrijedi a kasnije će explodirati. Sjetite se, mi smo za Manđu samo dali 12 milja...Ja sam bio za njegovo dovođenje, a tada neki nisu razumjeli zašto. Smatrao sam ga u onom izdanju kao idealna zamjena, ali on sad više niej zamjena i u onom klubu di je on mora igrati inače imate šrot od igrača koji divlja.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 05 svi 2014, 20:59

Lennon napisao:
5 milja? Pa nema tolko i Mandža?

Netto burki, netto!

Al prema TVOJIm izvorima ima on i 7, jer ti vjeruješ da Pep ima 17 :lol:

Lennon napisao:Podcjenjujete Mandžu. Okej i ja se slažem da je Lewat bolji, i da Mandžo nema baš mozga ponekad, al opet malo ga suviše podcjenjujete i

Niko ga ovdjhe ne podcjenjuje ali niti malo ;) Čak ga i ti ne precjenjuješ, nego guraš nekima (meni) tj. sam sebe uvjeravaš da ga podcijenjujemo:

anton 1983 napisao:Prvo bi rekao da je Manđa kvalitetan napadač i da bi Bayern sa njim mogao igrati i slijedeće sezone kada Lewa ne bi došao. Također bi rekao da je puno timova u Europi i to onih velikih koji bi ga uzeli kao veliko pojačanje. No dal je Manđa toliko kvalitetan da je nezamjenjiv to ne bi rekao i smatram da u svijetu, gledajuči striktno individualnu kvalitetu postoje napadači koji morti sada nisu toliko razvikani, ali su bolji. Cijena jednog Džeke i Manđe bi trebala biti tu negdje, no Džeko je po meni bolji napadač, kao što je Costa, Benzema, Perise i njima slični igrači.

Pa sad ako je to podcjenjivanje...

Lennon napisao:ne želite pogledat činjenicu u oči a to je ono kaj je i jedino bitno za golgetere - statistika. Tu je Manždo ako se i ne varam čak i bolji od Lewe, a ne tolko brutalno slabiji kako ga ti opisuješ.

Jel on to sad stvarno rekao!?!?!??! :haha: Statistika, Bitnoća i Bayernov napadač u istoj rečenici! :hehe:

Lennon napisao:Znaš ti?

Priprema prodaju :? Naživciro ga je protiv Reala? Odmara ga?

Lennon napisao:S treće strane ne želim da iko dođe u OVAJ Bayern i da misli kako ga mjesto u prvih 11 samo tako čeka, bez trude, forme, borbe...

To niko ne radi, ali neki puta, čuj neki puta,kupuješ igrača za prvih 11. Bayernu je to sad sve teže i teže jer rijetko di na svijetu ima boljih pa se kupuju "drugačiji" iste klase te dolazi do borbe koju ti priželjkuješ.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la panda » 05 svi 2014, 21:02

anton 1983 napisao:Tada on još nije bio faca pa je to malo drugačije.

Ma to mi je jasno, ali svejedno. Ako je mogel prošle godine biti miran dok je odma pri dolasku bil proglašen kao grijač klupe za Gomeza, mislim da ni sa ovim scenarijem ne bi trebal imati problema. :idk:

Ali s druge strane, čovjek više nije u VfLu i ne bori se za 5. ili 6. mjesto, čovjek je u Bayernu i bori se za titule :D

anton 1983 napisao:Morti se sječaš da je Magath na njega pizdio zbog treninga i zalaganja na tekmama svojevremeno...

Ne sjećam se :?

anton 1983 napisao:Sad je Manđa njuška i toga me je strah...Još sad neznam zbog ćega je bila ona pizdarija na početku sezone između njega i Pepa, ali tu situaciju ja jedino vidim slijedeće sezone ako Manđa ostane i ništa drugo.

Da da, toga se i ja najviše bojim :mig:

anton 1983 napisao:Mislim da bi vi "opozicija" malo drugačije mislili kada bi vam ja ubacio IME, koje bi Manđu zamijenilo. Sad sam malo roko po Tm De ali nisam zasad još našo nešto kaj paše...Jedino kaj mi na prvu pada na pamet je Drmić, ali sa njim bi proizveo kontraefekt. Za njega smatram d abi bio pojačanje za BvB, ali mi je za Bayern postao prejeftin i tu sam ljut na sebe jer višene gledam na to da Bayern još može ubost sa igračem i dovesti nešto što odmah ne vrijedi a kasnije će explodirati. Sjetite se, mi smo za Manđu samo dali 12 milja...Ja sam bio za njegovo dovođenje, a tada neki nisu razumjeli zašto. Smatrao sam ga u onom izdanju kao idealna zamjena, ali on sad više niej zamjena i u onom klubu di je on mora igrati inače imate šrot od igrača koji divlja.

Neko od ekipe iz Hoppenheima ? Ipak ljudi ove godine zabijaju k'o na traci.

Modeste je meni oke, a Volland je i Deutscher nationalspieler to je uvijek dobar argumenat :smajl007:
panda
Admin
Admin

PostPostao/la anton 1983 » 05 svi 2014, 21:05

panda napisao:
Ma to mi je jasno, ali svejedno. Ako je mogel prošle godine biti miran dok je odma pri dolasku bil proglašen kao grijač klupe za Gomeza, mislim da ni sa ovim scenarijem ne bi trebal imati problema. :idk:

Ali s druge strane, čovjek više nije u VfLu i ne bori se za 5. ili 6. mjesto, čovjek je u Bayernu i bori se za titule :D

Je al nije onda došo ko njuška, s tim da nije imao niti vremena da bude broj dva radi Gomezove ozlijede...

a što se tiće Magathove kritike - GOOGLAJ :lol:

anton 1983 napisao:Sad je Manđa njuška i toga me je strah...Još sad neznam zbog ćega je bila ona pizdarija na početku sezone između njega i Pepa, ali tu situaciju ja jedino vidim slijedeće sezone ako Manđa ostane i ništa drugo.

Da da, toga se i ja najviše bojim :mig:

anton 1983 napisao:a Volland je i Deutscher nationalspieler to je uvijek dobar argumenat :smajl007:

Al onda bi to bila false devetka :haha: Mora baš bit špic da bi ljudima herc bio na mjestu...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lennon » 05 svi 2014, 21:10

Al opet se vrtimo u krug. Kao i s svakom tvojom raspravom

Još jedanput, ja nisam tolko jako siguran da će prvi pick bit Lewa ako Đilkoš ostane. Vjeroatno oće, al nebi dao ruku u vatru.

A opet kod tvojih "uvjeravanja" sam se već imao već prilike susrest s početka ove sezone, kad sam tvrdio da je Lahm na veznom Pepova ideja i volja, a ne volja sile prilike kako si me ti uvjeravao jer su svi ozlijeđeni pa on mora igrat.
Naravno u X slučajeva u cijeloj sezoni je Lahm bio zadnji vezni a Martinez, Thiago pa povremeno i Schweini koji također može to odigrat na klupi. Naravno silom prilika. I nikad nisam dobio objašnjenje - al zapravo i ne treba mi. Sve je jasno.

Tako da to uvjerenje da je Lewat prvi pick 100% uzimam s rezervom.

A što se tiče 17 milja, pa nije li Scar/Panda postavio tabelu najplaćenijih trenera?
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 05 svi 2014, 21:11

anton 1983 napisao:a što se tiće Magathove kritike - GOOGLAJ :lol:

Mach ich! :)

EDIT:

Našel :mrgreen:

http://www.waz-online.de/Wolfsburg/WAZ- ... pieler-ein

anton 1983 napisao:Al onda bi to bila false devetka :haha: Mora baš bit špic da bi ljudima herc bio na mjestu...

Kaj nije on igral kao centarfor par put ove godine ?
Kad bi se još sjetil koja je to utakmica bila :?

Ali ima ih još dobrih, barem ono što sam ja uspio polovit ove sezone

Raffael & Max Kruse (BMG), Mame Diouf (H96), Joselu (SGE)
panda
Admin
Admin

PostPostao/la TiLe » 05 svi 2014, 21:15

anton 1983 napisao:Al onda bi to bila false devetka :haha: Mora baš bit špic da bi ljudima herc bio na mjestu...

Nogomet bez špica funkcionira u Barci i eventualno španjolskoj reprezentaciji.
Mandžo je to i dokazao s tim da je nemali broj puta ove sezone vadio Pepa iz g**na.
Iskreno se nadam da se odustaje od tog propalog koncepta.

Ako ti već krila, bekovi i veznjaci igraju u vezi onda ostavi barem jbenog napadača u napadu :roll:
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 05 svi 2014, 21:17

Lennon napisao:Al opet se vrtimo u krug. Kao i s svakom tvojom raspravom

Kako? Ovdje izražavamo ono što bi mi napravili. :x

No vidim ja što mene kopka. Kada Lewa dođe u Bayern, a recimo da Manđa ostane. Ko bi po tebi bio prvi pick?

Znači ne smiješ mi reči, ja bi ostavio da se bore, jer to je "kukavički" odgovor. Znači jedan od njih mora imati prednost i početi prvi, pa me zanima ko to kod tebe ima prednost. 8-)

Lennon napisao:A opet kod tvojih "uvjeravanja" sam se već imao već prilike susrest s početka ove sezone, kad sam tvrdio da je Lahm na veznom Pepova ideja i volja, a ne volja sile prilike kako si me ti uvjeravao jer su svi ozlijeđeni pa on mora igrat. Naravno u X slučajeva u cijeloj sezoni je Lahm bio zadnji vezni a Martinez, Thiago pa povremeno i Schweini koji također može to odigrat na klupi. Naravno silom prilika. I nikad nisam dobio objašnjenje - al zapravo i ne treba mi. Sve je jasno.

E sad ak ja tebe pitam bi li Lahm igrao u vezi u onim utakmicama u kojima je to tebi smetalo, da je Thiago ostao fit, koji bi bio tvoj odgovor? I što je najbitnije dal je Lahm toliko u vezi podbacio? Kada smo mi o tome pričalo bilo ti je dokazano da je to stvar koja se radila iz sile, jer izbora nije bilo, ali ta sila se kasnije pokazala učinkovitom pa se neki puta kada se "moglo" staviti Lahma na bok to nije uradilo...

Lennon napisao:A što se tiče 17 milja, pa nije li Scar/Panda postavio tabelu najplaćenijih trenera?

Stavit ću ti ja plače igrača di će neke biti brutto a neke netto ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 05 svi 2014, 21:22

TiLe napisao:Nogomet bez špica funkcionira u Barci i eventualno španjolskoj reprezentaciji.
Mandžo je to i dokazao s tim da je nemali broj puta ove sezone vadio Pepa iz g**na.
Iskreno se nadam da se odustaje od tog propalog koncepta.

Ako ti već krila, bekovi i veznjaci igraju u vezi onda ostavi barem jbenog napadača u napadu :roll:

Mislim da ovdje nitko ne zagovara igranje sa lažnom devetkom. Ja prvi to ne radim jer ne volim i ne mogu si zamisliti igru bez pravog napadača. Tako nešto ja ču to podržati samo kao general poslije bitke tek kad vidim da je to uspjelo. Znači kad Gotze to zaigra ja se pitam dal će biti dobro, a tek kad vidim dal je dobro serem. Za sve tekme unaprijed ja ne volim lažnu devetku.

PS

Mullera u toj količini ne smatram lažnom devetkom koliko bi smatrao Reusa, gotzea draxlera...

A što se tiće ovog sa veznjacima.

Pala mi je napamet jedna stvar koju bi vam htio baciti pod nos. Naime nedavno je jedan jako veliki igrač završio karijeru, "prije kojih par dana" i sada prelazi u upravu kluba. Razmislite malo o tome :D

Ako ne pogodite o čem se radi, dat ću cam novi clue...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lennon » 05 svi 2014, 21:23

Neznam koji bi bio prvi pick. Vjeroatno u 60/40 omjeru bi igrao Lewa i ja bi ih rotirao, jer kako je Pep ove godine reko - prilagođava se protivniku i tako bira sastav, pa onda vjeroatno i Đilkoš bi dobio neke utakmice u kojima ima prednost nad Lewom.

Kao što će se, na kraju krajeva rotirat i još 4-5 WC igrača jer ne može stalno sjedit na klupi Martinez, Gotze, Thiago, Mandžo (ili zamjena njegova ukoliko ode) i Martinez. Ili mogu?

I ima li ovaj Bayern s Lewom preširok kadar? To je isto meni tost diskutabilno pitanje.

A što se tiče trenerskih plača, ja bi molio Scara/Pandu da još jednom posta ljestvicu najplaćenijih. :bravo:
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TiLe » 05 svi 2014, 21:24

anton 1983 napisao:
Pala mi je napamet jedna stvar koju bi vam htio baciti pod nos. Naime nedavno je jedan jako veliki igrač završio karijeru, "prije kojih par dana" i sada prelazi u upravu kluba. Razmislite malo o tome :D

Ako ne pogodite o čem se radi, dat ću cam novi clue...

Giggs?
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la mirko0410 » 05 svi 2014, 21:29

Lennon napisao:
Pa ne vidim di je opće problem u toj raspravi. Jel Lewa sveukupno kad pogledaš, malo bolji i kompletniji od Mandže? Jest.
Jel ima i Mandžo neke predonosti u odnosu na Lewu? Ima.

Mislim da će se svaki navijač Bayerna složiti da Lewu bez trudi, htjenja i top forme ne očekuje sigurno mjesto u prvih 11, kao na kraju krajeva i nikoga jer imamo izuzetno širok i kvalitetan kadar.

Što bi na kraju krajeva trebalo i veselit. Jer će upravo Mandžo učinit Lewu boljim isto ko i suprotno. A ako se u nekim trenucima pokaže da je Lewa van forme i da Mandžo je u fori - ne vidim di je problem. ;)

Al na kraju krajeva, kakav je Pep šmeker, moguće da obadvojca završe na klupi :mrgreen:

Uglavnom se slažem Lennone sa tobom a mogu samo dodati da Lewandovski nije Manđin problem nego Pep i on sam sebi. Za njega i Bayern je bolje da ode jer mislim da nije spreman biti rezerva Lewandovskom a kod Pepa ipak nije prvi izbor. Volio bih da se varam ali mislim da se oni cijelo vrijeme gledaju preko nišana.Osobno mislim da je Manđo već odigral zadnje minute kod Pepa, ne znam kakvo ludilo bi se trebalo dogoditi u finalu cupa da Manđo uđe.
Zadnja izmjena: mirko0410; 05 svi 2014, 21:32; ukupno mijenjano 1 put/a.
mirko0410
Forumaš
Forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva