Murta napisao:Novinar je na pitanje odgovorio "si" i poslije rekao da je to trag te da ga mnogi traže. Čini mi se da je odgovorio da nije Serie A, iako vidim da taj "no" na TM.de drukčije interpretiraju, po njima je Serie A.
Možda Thiago Silva. Nadam se da nije Godin. Pique i Pep vjerojatno više ne žele biti zajedno.
Inigo Sanchez nije takva klasa.
Meni je na pamet palo Kroos i 15 mil. € za Varanea.
Ramos? Bayern kupuje svoje krvnike.

ivan napisao:Murta napisao:Meni je na pamet palo Kroos i 15 mil. € za Varanea.
Haha

Murta napisao:Varane precjenjen ili potcijenjen? Kroos ima još godinu dana ugovora, 45 mil. € je pristojna cijena za novog najboljeg stopera svijeta. Ferdinand je otišao za 38 iz Leedsa u bankrotu.

anton 1983 napisao:Ajvn, jel imaš ti uopče neku želju po pitanju štopera?

ivan napisao:anton 1983 napisao:Ajvn, jel imaš ti uopče neku želju po pitanju štopera?
Pa iskreno ne baš, nikog posebno nisam primjetio a da je realna opcija. Ja bi možda čak ostao sa Boatenkom i Danteom i nado se oporavku Badstubera iako je to možda riskantno. Ali obrana mora stajat niže, inače nam ne može pomoć nijedan živi stoper

Lennon napisao:ivan napisao:anton 1983 napisao:Ajvn, jel imaš ti uopče neku želju po pitanju štopera?
Pa iskreno ne baš, nikog posebno nisam primjetio a da je realna opcija. Ja bi možda čak ostao sa Boatenkom i Danteom i nado se oporavku Badstubera iako je to možda riskantno. Ali obrana mora stajat niže, inače nam ne može pomoć nijedan živi stoper
Upravo je caka u Neueru. On je izvrsno radio to u protekloj sezoni, do Reala.
Zato mislim da će Pep i uigravat libera s Martinezom, baš radi tog višeg stajanja stopera...

cruz napisao:Ne znam za vas ali ja sam malo zbunjen sto se tice ovog prijelaznog roka u Bayernu.
cruz napisao:Do sad sam vjerovao upravi i Pepu, idalje vjerujem ali ne volim ovu neku neizvjesnost.
cruz napisao:Kao prvo - ako misle da nije vrijedno povecati Kroosu placu vec ga je bolje prodati - onda nisu bas cisti!
cruz napisao:Kao trece - ako Pep nije naucio lekciju protiv real madrida onda ne znam zasto mu sammer ili kalle ne daju Machtwort i da mu pokazu kakvom smo igrom osvojili LP.Sa tika takom vise nema LP!

cruz napisao:Kao cetvrto - nama mozda treba stoper, vidjeli smo kako momci plivaju ako ekipa igra tika taku. Dok je Jupp bio tu ekipa je bila uravnotezena i obrana je bila punim rasterecena. Slazem se s antonom da mozda i ne treba pojacavati - ali samo ako cemo igrati s Lahmom na beku i Martinezom & Schweinijem na 6icama. A Martinez na stoperu je isto super opcija. Samo ne libero...

cruz napisao:Kao peto - doveli smo Pepa da unaprijedi Bayern a ne da ga unazadi. Citam dosta po navijackim forumima i komentarima, mnogima nedostaje njemacki Bayern.
cruz napisao:Nemojmo se zavaravati s tim sto je Pep osvojio double, s ovakvom ekipom bi ga vjerojatno i drugi trener osvojio.
cruz napisao:Mozda sam sada prekritican
cruz napisao:Ovaj prijelazni rok ima potencijal da ispane dosta los.

cruz napisao:Ne znam za vas ali ja sam malo zbunjen sto se tice ovog prijelaznog roka u Bayernu.
Do sad sam vjerovao upravi i Pepu, idalje vjerujem ali ne volim ovu neku neizvjesnost.
Kao prvo - ako misle da nije vrijedno povecati Kroosu placu vec ga je bolje prodati - onda nisu bas cisti!
Kao drugo - ako Pep misli Lahma ostavljati u sredini a Martineza seliti tamo vamo onda nije bas cist.
Kao trece - ako Pep nije naucio lekciju protiv real madrida onda ne znam zasto mu sammer ili kalle ne daju Machtwort i da mu pokazu kakvom smo igrom osvojili LP. Sa tika takom vise nema LP!
Kao cetvrto - nama mozda treba stoper, vidjeli smo kako momci plivaju ako ekipa igra tika taku. Dok je Jupp bio tu ekipa je bila uravnotezena i obrana je bila punim rasterecena. Slazem se s antonom da mozda i ne treba pojacavati - ali samo ako cemo igrati s Lahmom na beku i Martinezom & Schweinijem na 6icama. A Martinez na stoperu je isto super opcija. Samo ne libero...
Kao peto - doveli smo Pepa da unaprijedi Bayern a ne da ga unazadi. Citam dosta po navijackim forumima i komentarima, mnogima nedostaje njemacki Bayern. Nemojmo se zavaravati s tim sto je Pep osvojio double, s ovakvom ekipom bi ga vjerojatno i drugi trener osvojio.
Mozda sam sada prekritican ali zaista nisam ocekivao ovakvu cudnu situaciju. Ovaj prijelazni rok ima potencijal da ispane dosta los.
S druge strane, nadu mi daju pozitivne tocke poput robbena, zdravih thiaga i badstubera, riberya koji ce opet bit TOP, lewandowskog od kojeg ocekujem da ce postat druga zvijezda Bayerna, odmah iz adaptiranog Götzea..
Ovakav bi volio sastav vidjeti i uvjeren sam da mozemo opet "do kraja":
Neuer
Lahm - Martinez, Dante - Alaba
Schweini, Thiago
Robben, Götze, Ribery
Lewandowski
Ali najvise me zanima sta ce biti s Müllerom....

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost