The Scarface napisao:Realno gledajuci svi nasi igraci i igra su pali nakon odlaska Pepa.
Pa kad smo izgleda u glavi ostali u 2013. Tu prvenstveno mislim na Uli Hoeneßa i njegovu transfer politiku.
Prije 5 godina je Ribery imao 30, Robben 29, Bastian 28, a Lahm 29 godina. Na to odbij svima još 3 godine pa vidi koliko su imali 2010. godine kad smo s van Gaalom skoro sve osvojili.
A sve godine poslije što su sve stariji, pa evo i danas isto kad uzmeš ovu dvojicu što su još u našem klubu(i bit će i naredne sezone), što se tu ima reći...
U međuvremenu nismo niti jednog jedinog igrača izbacili iz svog omladinskog pogona. To je tek strava i užas jer tu smo isto računali prije 7 godina da na taj način zaobiđemo rastuće perverzne odštete na igrače koje nemaju veze s ničim osim preseravanjem, da na tome baziramo ekipu kao što smo to uradili s Lahmom, Bastianom, Müllerom, Alabom, pa da barem od 2011/2012. do danas izbacimo još 2-3 igrača, a ono mauna do danas i zadnje 2-3 godine kipi u ekipi jer biologija radi svoje.
Rekao sam još pretprošle godine kako će kadroviranje Bayerna i ponovna gradnja njegovog karaktera i identiteta poprilično potrajati. Mnoge stvari uprava je prepustila slučaju nakon osvajanja naslova 2013., a s druge strane debil Rummenigge je čvrsto vjerovao kako ima pole position na ostanak Guardiole u klubu pa smo vidjeli početkom 2016. kako je ta njegova samouvjerenost prošla.
Sve smo imali na dlanu u ljeto 2013. i trebalo je svake godine mijenjati određene finese i zadržati klupu jednako kvalitetnom spram prvih 11 te postupno smijenjivati određene igrače koji su zagazili u 32-33. godinu života, ali no... Ne damo lovu, ne treba nam mega-kvalitetna klupa, 3 godine nam ne treba rezervni napadač i gurat ćemo ovako.
Nema problema! Onda treba biti jasno kako su zadnje 2-3 godine pala očekivanja i trenutno su niža nego davno prije pa ćemo vidjeti što ćemo i kako ćemo. Nije kraj svijeta, nogomet će se igrati no kako će se do europskog vrha doći, ne znam. Mi i ovako imamo problem s nikakvim domaćim natjecanjem pa onda tko će znati što će sve biti.
width="960"