doro napisao:anton 1983 napisao:Baš loš osjećaj. KoD Musiale, Kimmicha i Daviesa, makar su nas svi troje pošteno naguzili, smo ipak osjećali neko olakšanje. Sada nema osječaja olakšanje, već osječaj prevare vlada.
Znaći mi se sad moramo nadat da će lik postat, a ne da već je, najbolji štoper svijeta...
Govori u svoje ime ,po meni je Davies velika greska a i Musiala je dobio preveliku placu jer je ipak jos klinjo,jedino jos Kimmichu oprostim ipak je najduze u klubu i svasta je prosao.
Što da govorim u svoje ime? Možda ovaj dio:
anton 1983 napisao:Baš loš osjećaj. KoD Musiale, Kimmicha i Daviesa, makar su nas svi troje pošteno naguzili, smo ipak osjećali neko olakšanje. Sada nema osječaja olakšanje, već osječaj prevare vlada.
Dal je neko greška ili nije to se tek pokazuje, pitanje je samo koliko se plaća trenutačno stanje i potencijal.
Mi smo prošle sezone nekako bili u raspadnu sistema, ali su nas ta 3 ugovora nekako podigla. Tu se radilo o jebeno dobrim i bitnim igračima, koje smo platili tak kak smo platili. S druge strane Sanea nismo platili... Sada kod Upe je problem što mi se on ne čini toliko važan niti lider, niti da toliko vrijedi, no moram živjeti u nadi da će uspjet.
Recimo sada je Laimer jeben i kaj ak oće dobru plaću ga treba naguzit? Tanka je tu linija pameti...
Pa jebote Tah kod nas igra dobro, a lik je bio predifiniran da bude flop i eto ti ga na. Njegov najveći adut je bio kaj je Free i kaj je švabo, te direktno oslabljujemo našeg konkurenta. Mi trenutačno nemamo štopera koji me veseli. Možda sam zato nekak htio Šlota, ali i taj vlak je sad prošao. S druge strane Tah i Šlot mi je fujki Bljaki kombinacija.
Uglavnom nakon što su Kimmich, Davies, Musiala produžili osjećo sam kakvo takvo olakšanje, ali sad kod Dayota osjećam prevaru...
Pa onda ima ona da se Davies i Musiala nisu ozlljedili, možda sad bi bili zadovoljniji, možda bi imali kantu prošle godine, no možda i ne bi, a možda onda i nebi znali ko je Lenart Karl...
Tak da jebiga.... Niko s ovim produživanjem nije sretan čini mi se. Sad nam je jedina šansa da se VK nekak skrumpa zeme LP i Dayot bude proglašen za obrambenog igrača godine...
A postoji i druga opcija, da se sad potrga jer to nam je u zadnje vrijeme standard nakon novog brutalnog ugovora