Liga Prvaka 2011/12

Arhivirane teme...

Re: Liga Prvaka 2011/12

PostPostao/la The Scarface » 19 tra 2012, 12:59

doro napisao:
The Scarface napisao:Uff da bar ovako ostane nakon prvih utakmica. Niti jedan od Španjolaca u finalu, ali sve mi se čini da će i Chelsea i Bayern ispasti. :no:

Daj mališa hiti se u more ledeno ;)

:haha:

Bravo, iznio si prave argumente zašto to ne bi bilo tako.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 19 tra 2012, 13:04

Gledao sam sinoć utakmicu, prezadovoljan sam rezultatom i nadam se da će sve ostati tako kao i kod nas pa da se konačno zaigra nogomet u finalu. Chelsea da ima onu ekipu iz vremena Mourinha i Hiddinka, još bi zabio jedno 2-3 gola i daleko bolje igrao, no preočito je da ne mogu oni puno i da ovo što su sinoć napravili je vrh vrhova za njih(ukoliko ne bude promjena, proći će ko Inter). Imali su tu sreću što igrači Barcelone u 3-4 navrata(Fabregas najviše) nisu postigli pogodak. Drogba i u 33-34 god. života pokazuje koliki je majstor kad se onako borio, a upravo na utakmici se poslužio u par navrata varanjem koju cigani nisu prakticirali sinoć(na moje opće iznenađenje, no na Cigan Nou će toga biti :mrgreen: ).

Chelsea(kao i naš Bayern) ako preživi gostovanje u Ciganiji, pričat će. 8-)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Mrš » 19 tra 2012, 13:21

ja ne znan zašto svi našu pobjedu i šanse za prolaz uspoređuju s onim od Chelseaja :neee:

jeba te život mi smo Madrida baš nadigrali, razvalili a ovi su parkirali dva autobusa na 16erac i molili sve žive i nežive Bogove i vile su ih na kraju spasile da ne popiju 3,4 komada. jbt šta je vama
''what Platini could do with a ball, Maradona could do with an orange''
Mrš
Školovani fudbaler

PostPostao/la effe__sa » 19 tra 2012, 14:30

Mrš napisao:ja ne znan zašto svi našu pobjedu i šanse za prolaz uspoređuju s onim od Chelseaja :neee:

jeba te život mi smo Madrida baš nadigrali, razvalili a ovi su parkirali dva autobusa na 16erac i molili sve žive i nežive Bogove i vile su ih na kraju spasile da ne popiju 3,4 komada. jbt šta je vama

:lol: :lol: :lol: :lol:
A u pravu si, ovi su se postavili defanzivno, branili se i na kraju sretno se i odbranili (naravno uz to što su još zabili iz jednog jedinog šuta), a naša je igra protiv Reala na puno većoj razini....
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 19 tra 2012, 15:45

The Scarface napisao:
doro napisao:
The Scarface napisao:Uff da bar ovako ostane nakon prvih utakmica. Niti jedan od Španjolaca u finalu, ali sve mi se čini da će i Chelsea i Bayern ispasti. :no:

Daj mališa hiti se u more ledeno ;)

:haha:

Bravo, iznio si prave argumente zašto to ne bi bilo tako.

A tek tvoji i tko spominje argumente već te kudim da ne copraš rađe se bavi nečim korisnijim ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 21 tra 2012, 12:04

Slika

Breitner u intervjuu za tz kaže kako Bayern ako pokaže isti pristup kao u prvoj utakmici, u kojoj su se igrači žestoko borili za svaki milimetar, ima dobre šanse da prođe dalje i isto kaže da se ne treba opšte bojati Santiago Bernabeua.

Bitno je zaustavit Ronalda, to je isto kad kod nas neko zaustavi Riberyja, onda je odradio 30 % posla, a ako se zaustavi Ronaldo odrađeno je 50 % posla-kaže Breitner.

Isto tako Breitner smatra da će Barca rasturiti Chelsea u uzvratu, jer u prvom susretu je "Barca zaboravila samo dati golove", kaže Breitner.

Na pitanje zar ne bi više volio vidjet Chelsea u finalu, on je odgovorio kako želi vidjet najbolju ekipu na svijetu na Alianz areni u finalu, a to je Barca.

Na pitanje da li bi tada Bayern imao šansi da pobijedi, smješkajući se Breitner je odgovorio: "Možda". :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Effenberg23 » 24 tra 2012, 18:25

Jbte je gadan ovaj rezultat 1-0, nek slučajno sjevne kontra jedna kao prošli put i drogba se nađe na mjestu, barci trebaju 3 gola, a ovi će bunkerat kao nikad :shock:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la nele-BHF » 24 tra 2012, 18:46

Mi da imamo upola odbranu kao Chelsea, ja sutra nebi niti imalo sumnj'o u naš prolaz. :/ Odbrana Chelsea je jedna od najboljih i što ti veliš, ako slučajno zabiju gol, tri neće primiti sigurno. :bravo:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Titan » 24 tra 2012, 18:50

Mislim da neće preći polu :lol:

Volio bih da Chelsea prođe, lakše bi Bayernu bilo kad bi prošli u finale, a i Realu . Hmm, ne znam, ako već Real prođe a ne daj Bože, onda bi više volio Real-Barca. Znači Real-Barca ili Bayern-Chelsea ostalo nope.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 24 tra 2012, 19:04

Di Matteo ako večeras uspije proći, taj sigurno jednog dana bi mogao na klupu Italije. Chelseaju će večeras trebati puno više od onoga iz prve utakmice bez obzira na rezultat. Prva utakmica je puka sreća da nije drugačije završila zbog smiješnih promašaja Fabregasa, a k tome i one stative na kraju utakmice, no i to je nogomet.

Večeras se to sigurno neće ponoviti i ukoliko dođu u takve prilike, igrači Barcelone će sigurno pogoditi barem jednom.

Kad smo kod finala... Nama bi u slučaju prolaza bilo svejedno tko će igrati u finalu. Igra se jedna utakmica i to na domaćem terenu gdje nitko nije bolji od Bayerna, pa ni Barcelona. Čak stječem dojam da bi nam možda malo taj bunker Di Mattea predstavljao problem kao klubovi u Bundesligi.

Da Real prođe, onda definitivno Chelsea u finalu. Sanjao sam zadnjih 8 godina okršaj ondašnjih Galacticosa i tadašnje arogancije Abramoviča koji je kupovao sve i svašta da bi uništavao konkurenciju. Otkako je preuzeo klub, nikada nije došlo do okršaja Reala i Chelseaja, pa ni u prijateljskim ogledima.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Titan » 24 tra 2012, 19:09

Kad Bayern ne bi prošao u finale također bi volio da Chelsea uzme titulu po prvi put, a ne tamo Barca po 4 ili 5 koji već, te Real po 1000 :mrgreen:
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 24 tra 2012, 19:19

To da. No s iznimkom da je meni svejedno tko će osvojiti, ali da je okršaj ta 2 kluba koji su tada 2003-2006. bili simbol rastrošnosti i pokazivanja arogancije lovom, pa bi volio konačno sudar tih svjetova, iako je Chelsea daleko od vremena pod Mourinhom i svim današnjim igračima koji su tada bili mlađi i u punoj snazi, kao i ostalima koji su otišli što vrijedi i za Real u neku ruku.

Na kraju krajeva, vjerujem u Bayern i da mi to finale možemo izboriti, a time i uzeti ga!
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 24 tra 2012, 19:20

Special One je rekao haman Terryu kako da prođu Barcelonu. :bravo:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Titan » 24 tra 2012, 19:31

Tako da ne prime gol ili da zabiju 1 , 2 , 3 , 4, 5 itd . Mou se posrećilo što Xavi ne zna dati gol sa 2 metra i sada se pravi kao neki simbol ubice za Barcu, a ne sjeća se prethodnih poraza.

Isto Ali izgubi of Frejzera, svi Alija pamte kao legende, a Frejzera kao dobrog boksača, tako je i sa Real - Barca ovih posljednih godina.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 24 tra 2012, 19:37

Svi znamo kako se može proći Barcelona, ali za to treba koncentracije, svježine i kvalitete, kao i uigran sistem.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva