etotototo to je sve sto sam ti htio dokazati. Imati izbor je kurva i nesmije ga bit, sam tiranija je jedini izlaz iz ovog smeća.
etotototo to je sve sto sam ti htio dokazati. Imati izbor je kurva i nesmije ga bit, sam tiranija je jedini izlaz iz ovog smeća.
ivan napisao:Čemu takvi postovi, ima nas tu jedva 10ak aktivnih (ako) i sad još takve teške riječi...

Miki napisao:Antone, izvini, ali nisi u pravu.
ivan napisao:Sve pet antone možemo argumentirati svatko svoje, ne moramo ići s osobnim uvredama i tu se valjda možemo svi složiti.
Jako ružno izgleda
anton 1983 napisao:Miki napisao:Antone, izvini, ali nisi u pravu.
Kak Miki mozes rec da nisam u pravu ako se drzim zakona? E ajmo se svi pobunit sto je vec 59 godina ogranicenje na cestama 60 a imamo 100 puta bolje kocnice! E zasto se nebunimo? Zato jer je bas to pravo a ti meni govoris da ja nisam u pravu a zelim postivati pravo.
Ja ti kazem da je najgiora stvar Covida Miki to sto ti imas pravo glasa a nesmijes ga imati jer u tom slucaju prava nesmijes imati.
Bayern slijedi pravo a ti kontriras Bayernu sto slijedi pravo.
Znaci ja se nisam cjepio i sprenan sam podnjet sankcije svje necjpljenosti, jer ti to shvataš? Ak drzava kaze da ce mi prirez zbog toga porast 20% i vrtic djeteta porast 30% jebiga to je cijena necjepljenja koju ja mogu il nemoram prihvatit.
ivan napisao:Sve pet antone možemo argumentirati svatko svoje, ne moramo ići s osobnim uvredama i tu se valjda možemo svi složiti.
Jako ružno izgleda

Miki napisao:
Antone, da li je u Njemačkoj po zakonu obavezno vakcinisanje protiv COVID-a? Koliko znam nije. I samim tim je zakon na Kimihovoj strani i ne može Bajern da izmišlja pravila koja su drugačija od zakona države u kojoj se nalazi taj isti Bajern. Onda bi Bajern kršio zakon.
anton 1983 napisao:Miki napisao:
Antone, da li je u Njemačkoj po zakonu obavezno vakcinisanje protiv COVID-a? Koliko znam nije. I samim tim je zakon na Kimihovoj strani i ne može Bajern da izmišlja pravila koja su drugačija od zakona države u kojoj se nalazi taj isti Bajern. Onda bi Bajern kršio zakon.
Ako ti je Miki kurac u šupku znači da si karan svidalo se to tebi ili ne. Nemoj opet fulat cijelu Srbiju.
Na temelju kojeg kurca ako ne zakonskog kurca Bayern igracima nece dat plaču to ti meni reci?
Sve dok postoje cigarete i alkohol nezelim čuti ni N od Antivaksera!
Bog tj doro prica o odlasku iz kluba iz revolta!!! Pa napisti planet ak ti nije drag koji k tu kurac radis?
Red passion napisao:ivan napisao:Sve pet antone možemo argumentirati svatko svoje, ne moramo ići s osobnim uvredama i tu se valjda možemo svi složiti.
Jako ružno izgleda
Da, istina. Nema mjesta vrijeđanju, ali isto tako nema mjesta ni histerisanju i osobnim frustracijama s čime je i počelo.
Nitko ovdje nije bolestan i isto tako mi ne živimo u Njemačkoj, Bavarskoj već u Hrvatskoj. Što bi ja, ovo-ono... učini ako možeš tamo u Njemačkoj, nitko nikome ne brani niti treba tražiti dopuštenje od nekoga.
Bayern je odlučio napraviti to i to svojim igračima i to je tako, nema dalje rasprave. Šteta za momčad je poprilična posebice kad imamo 5 zamjena, kadar je manji za 2 jako bitna igrača.
Ja recimo nigdje ovo nisam čuo ni vidio ni pročitao što @Miki kaže za Agüera i Eriksena do ovdje na forumu i 100% da čitam u komentarima članaka pitaj Boga koga sve ne na društvenim mrežama, a pročitam osim hrvatskih, engleskih i njemačkih i španjolske i brazilske/portugalske sportske medije.
Ni sami Agüero i Eriksen nisu ništa rekli, ali neki očito 'znaju' bolje nego sami liječnici i igrači koji su stradali bez da su ih uopće vidjeli i pregledali.
Ali kad opet vidim ovo kukavice, zaprašivanje aviona, 5G, HAARP, incijatori COVID projekta... nema dalje.
Miki napisao:
Pa znači samo represija, bajo moj, pa kud koji mili moji... Kakva ljudska prava, kakve gluposti... Ne mislim pritom na alkohol i cigarete.
Pa znači samo represija, bajo moj, pa kud koji mili moji... Kakva ljudska prava, kakve gluposti... Ne mislim pritom na alkohol i cigarete.
Ne represija nego samo jednakost i utopija. Znas li ti Miki moj sto je demokracika? 20 glupana ima vise prava nego jedan pametan inteligentan covjek. Nema ovdje represije nego si je to covjek izabro a ti seres kak nema izbor.
Niko Kimmichu nije reko nepostoji nacin da nezaradis placu nego ako oces placu e onda radi ono sto rade svi.
Ne represija nego samo jednakost i utopija. Znas li ti Miki moj sto je demokracika? 20 glupana ima vise prava nego jedan pametan inteligentan covjek. Nema ovdje represije nego si je to covjek izabro a ti seres kak nema izbor.
Niko Kimmichu nije reko nepostoji nacin da nezaradis placu nego ako oces placu e onda radi ono sto rade svi.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost