Momčad i sve vezano za ekipu 2021/22

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano za ekipu 2021/22

PostPostao/la Miki » 22 stu 2021, 14:38

anton 1983 napisao:
ivan napisao:Sve pet antone možemo argumentirati svatko svoje, ne moramo ići s osobnim uvredama i tu se valjda možemo svi složiti.
Jako ružno izgleda

Pa sta se kurac onda doro glupira? Nabijem takve sve nakurac! Sam ja sto reko prije nego vas je proglasio glupima i da nemate mozga.

Pazi ovo moja ekipa zavrsila pravo ekonomiju fer imaju miljone i jebene poslove i druze se u visokom drustvu. Svi odreda cjepljeni samo ja jebivjetar "sam pametan". Ono wtf!?!?! Odjebite s pametovanjem.

Ako igrac Bayerna nemre igrat jer nije cjepljen, nema plače i schluss!

To što je neko završio ekonomski fakultet i odlučio je da se vakciniše nije dokaz da je to ispravan potez. Ispravan je za njega jer je vakcina "civilizacijska tekovina" kako se kaže. S druge strane, ne oslanjam se ja na priču automehaničara Žike ili pekara Pere koji je čuo od tetke svog ujaka da vakcine možda nisu dobre. Luk Montanje (Nobelova nagrada iz medicine), Didije Raul (vlasnik najveće infektološke klinike u Evropi), dr Van Den Boš, Majk Jidon (bivši potpredsjednik Fajzera), od ljudi sa Ex-Yu prostora Srećko Sladoljev, dr Nada Jurinčić, dr Branimir Nestorović itd, itd. su samo neka od imena iz svijeta medicine (ne ekonomije, prava, elektrotehnike već baš medicine kojoj najviše pripada ova tema) koji se protive obaveznoj vakcinaciji i dovode u pitanje bezbjednost ovih vakcina na osnovu svojih saznanja, zvaničnih dokumenata proizvođača vakcina, svog iskustva, itd. Tako da nisu stvari crno-bijele. Možda si ti ispao inteligentniji od svih svojih drugova zajedno što se nisi vakcinisao bez obzira na njihove diplome.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Red passion » 22 stu 2021, 14:53

As of November the state implemented a rule that a boss, doesnt have to pay his employees if they have covid or quarantine if they are not vaccinated.

the problem is as long as they aren't vaccinated this will KEEP happening. the rule in germany is that any unvaccinated person who comes in contact with a person with covid has to quarantine for 14 days.

4 igrača su došla u kontakt sa zaraženim i posljedica toga je 14 dana mirovanja jer je takvo pravilo.

Kimmich iz jedne karantene ode na jedan dan na neku privatnu zabavu, druženje, ceremoniju ili što već i odmah si lik automatski otvorio novu karantenu svjestan ili nesvjestan rizika što to donosi po pravilima u Njemačkoj.

Ovo s plaćama, neisplatom love za utakmice koje propuštaju mi je jasna stvar od kluba jer se klub poziva na postojeće njemačke zakone i to je to.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 22 stu 2021, 14:57

Miki fulao si fubal jer Bayern ne brani Kimmichu pravo na rad, nego mu Bavarska to brani. Možda klub i ne misli jednako, ali ovaj po zakonu mora u karantenu. Kad je u karanteni (u kojoj ne bi bio da je cijepljen) onda ne može radit (igrat) i neće dobit plaću. S te strane smatram da klub ima osnovu uskratit plaću. Tjeraju li ga na cijepljenje? Ne i ne mogu to ni napraviti oni nego isti oni koji su donijeli zakon o karanteni. Kada/ako donesu zakon o obveznom cijepljenju. Do tad se možeš testirati, ali jbg karantena je jedna od mogućih posljedica.

Naravno da se tu radi sve o PR-u i politici, ali ako ti misliš da je klub zakazao onda očito nisi pratio šta se dogodilo Kimmichu u Njemačkoj kad se saznalo da nije cijepljen. Da klub podrži necijepljenje to bi mu bilo samoubojstvo u ovom trenutku.

I opet ponavljam - ovo nam nije tema o tome jesmo li ili nismo za cijepljenje. Za to se može u chatu. Govorimo o pravnoj osnovi kluba da skine s plaće i jbg oni to u ovoj situaciji mogu pa možda i moraju učiniti

PS: Miki ne vjeruješ valjda u globalne teorije zavjere, pa nitko se ni s kim ni za manje gluposti ne može dogovoriti, a da se cijeli svijet udružio u nekon zavjeri da cijepe ljude... Kina Amerika, Rusija, EU... Nema šanse

@anton ma govorio sam općenito za uvrede svima, ne samo tebi. Ti si odgovaran za ono sto ti pišeš, doro za svoje i svi mi ostali za svoje
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 22 stu 2021, 15:49

I ja vidim da sam fulao što se tiče načina kažnjavanja iako se sa kažnjavanjem ne slažem.
I ostajem pri podršci Kimihu.

Što se zavjera tiče, i sam kažeš da se sile kao Kina, SAD, EU i Rusija ni oko najobičnih gluposti ne mogu dogovoriti.
A evo kako su sada mahom sve te 4 sile složne - vakcina je jedini spas. Kako to da niko ne samo od njih nego od drugih država nema neki drugačiji pristup? Ima Švedska, ali će i ona uvesti obaveznu vakcinaciju. Ne znam jedino za Bjelorusiju, ali ok, to je kap u moru. Kako je moguće da niko nema neki drugačiji pristup kad je očigledno da ovaj ne daje rezultate?

Od rođake u Kanadi info - djeci roditelja koji nisu vakcinisani ne daju da treniraju bilo koji sport. Takođe, u klinikama ne žele da pregledaju bolesnu djecu ako roditelji nisu vakcinisani. Zna lično primjer svoje prijateljice koju su izbacili iz klinike sa bolesnim djetetom. Toliko o brizi za zdravlje.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la marac » 22 stu 2021, 16:07

Miki napisao:Pratiš li imalo Srećka Sladoljeva, Nadu Jurinčić, Ivana Vilibora Sinčića? Ili su i oni svi teoretičari zavjere?

:lol: :lol: :lol: smile44
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 22 stu 2021, 16:29

marac napisao:
Miki napisao:Pratiš li imalo Srećka Sladoljeva, Nadu Jurinčić, Ivana Vilibora Sinčića? Ili su i oni svi teoretičari zavjere?

U redu. Podržavaš Plenkovića, vidim. ;)
Miki
Don Quijote

PostPostao/la marac » 22 stu 2021, 16:49

Miki napisao:
marac napisao:

:lol: :lol: :lol:
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 22 stu 2021, 16:59

Miki napisao:Normalno da nisu izjavili jer se praktično ne dozvoljava da se javno govori protiv vakcina, valjda to vidiš i znaš. Uzmi samo Đokovićev slučaj kada je prošle godine rekao da ne želi da prima u svoje tijelo nešto za šta nije siguran kakav će efekat imati, a bilo je pomena da će to biti uslov za putovanje što se evo ispostavlja kao tačno. I onda su mediji osuli drvlje i kamenje prema njemu. Sada ne želi da se izjasni da li je ili nije vakcinisan, a i dalje ga pljuju zbog toga.

Aguero je promovisao vakcine i vakcinisao se. Jedne od mogućih nuspojava vakcina su miokarditis i perikarditis. Ali i ti to vjerovatno smatraš teorijom zavjere. Obojica su zamalo umrla na terenu i to od srčanih smetnji. Obojica poznati sportisti na vrhunskom nivou i eto tek tako se to desi? Da, dešavale su se takve stvari i ranije, ali ne u tako kratkom razmaku. Istraži malo koliko sportista je u posljedjih pola godine-godinu imalo slične probleme. I više nego dovoljno da se posumnja. Ali naravno niko zvanično neće dovesti u pitanje religiju zvanu vakcine jer su one eto jedini spas... Izgleda da ti i dalje vjeruješ u bajke, tj. da je Kinez pojeo supu u koju je uskočio šišmiš i tako se eto virus krenuo širiti.

Pratiš li imalo Srećka Sladoljeva, Nadu Jurinčić, Ivana Vilibora Sinčića? Ili su i oni svi teoretičari zavjere?

Ovaj upis tek sad vidim misleći da nisi ništa replicirao.

O sunce ti poljubim... :facepalm:

Gdje sam ja bilo što isključio u jednom trenutku?
Ja samo kažem dokazi, zakoni i ništa više, ništa teoriziranje, hipotetika, sumnja, teorije zavjere i to. Dokaži, a do tada nastavi sumnjati i vjerovati dok konačno ne saznaš istinu. :)

Na svoje mišljenje imaš pravo ko i na vjerovanja oko svega, ali u ovom slučaju bez dokaza to nije to jer inače bi neka konkretnija i bolja rješenja od ovog cijepiva sada postojala i išlo bi se u tom smjeru, a pravila što Anton kaže sam moraju se poštovati i to je to. Nema tu filozofije i debate, ovo je utrka s vremenom i to maratonska.

Od aviona i HAARP-a zapravo dalje ne trebam ni ići ako si i dalje na liniji iz 2013. i 2014. Još koji link stoji uz to prije 7 godina... :nocomment:

ivan napisao:PS: Miki ne vjeruješ valjda u globalne teorije zavjere, pa nitko se ni s kim ni za manje gluposti ne može dogovoriti, a da se cijeli svijet udružio u nekon zavjeri da cijepe ljude... Kina Amerika, Rusija, EU... Nema šanse

Otvori ovaj link iz 2014. na Chatu i pročitaj par stvari

On ne iznosi gotove i nepobitne dokaze i činjenice, meni je to na kraju jedino bitno u ovoj priči.
Na svoje stavove i mišljenja ima pravo, ali nemati pojma da je u Njemačkoj postojeći zakon kojeg Bayern primjenjuje je neinformiranost i za nas dezinformiranje. Čak kaže da nema nikakvih podataka o učinkovitosti cijepiva, a ja već 5 mjeseci non-stop čitam informacije na domaćim i stranim portalima ovisno o proizvođaču, što se mijenja, kakav je trend opadanja postotka itd.
Čak mi je susjeda farmaceutkinja prije 5 mjeseci pričala o cijepivu, kako nastaju, zašto i kako je prije 40-50 godina trebalo 10-20 godina nešto za stvoriti, a zadnjih 10-ak godina i danas 5-10 godina za stvoriti ih, razlika između mRNA i vektorskog cjepiva itd. na seljački način da uspijem nešto razumijeti.

Miki kaže da ja vjerujem u bajke o šišmišu... Ja kao ni on ni cijeli planet ne zna niti odakle je virus osim što zna da je iz Kine jer je sve krenulo tamo. Ne zna ni kako je nastao, je li umjetno stvoren ili nije, je li pušten namjerno ili ne, je li ovo došlo prirodnim tokom stvari u životu ili ne kao svojevremeno kuga, kolera, žutica, španjolska gripa, ebola, je li taj šimšiš, kameleon bio ili ne, laboratorij ili ne...
S bilo kojom osobom s kojom sam imalo pričao zadnji 18 mjeseci ne zna nijedan odgovor, a svatko ima svoje teorije, pretpostavke i na kraju sve ide dalje i sve je u zraku, ništa crno na bijelo.

I prije 6-7 godina je krenula ta neka političko-ideološka fama sa cjepivima određenih grupacija i pojedinaca pa gdje je to bilo došlo do prije 2-3 godine da su djeca oboljevala od praktički izumrlih bolesti i zaraza, a Pernar i co. pričali priče s pravima itd.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 22 stu 2021, 17:01

marac napisao:
Miki napisao:
marac napisao:

:lol: :lol: :lol:

Ma baš to. :lol: Teorija, pretpostavka, hipotetika, uvjerenje, monitor, smartphone i to je to. I samo odvrti film prije 2019., ishod isti. :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 22 stu 2021, 17:57

Red passion napisao:
Miki napisao:Normalno da nisu izjavili jer se praktično ne dozvoljava da se javno govori protiv vakcina, valjda to vidiš i znaš. Uzmi samo Đokovićev slučaj kada je prošle godine rekao da ne želi da prima u svoje tijelo nešto za šta nije siguran kakav će efekat imati, a bilo je pomena da će to biti uslov za putovanje što se evo ispostavlja kao tačno. I onda su mediji osuli drvlje i kamenje prema njemu. Sada ne želi da se izjasni da li je ili nije vakcinisan, a i dalje ga pljuju zbog toga.

Aguero je promovisao vakcine i vakcinisao se. Jedne od mogućih nuspojava vakcina su miokarditis i perikarditis. Ali i ti to vjerovatno smatraš teorijom zavjere. Obojica su zamalo umrla na terenu i to od srčanih smetnji. Obojica poznati sportisti na vrhunskom nivou i eto tek tako se to desi? Da, dešavale su se takve stvari i ranije, ali ne u tako kratkom razmaku. Istraži malo koliko sportista je u posljedjih pola godine-godinu imalo slične probleme. I više nego dovoljno da se posumnja. Ali naravno niko zvanično neće dovesti u pitanje religiju zvanu vakcine jer su one eto jedini spas... Izgleda da ti i dalje vjeruješ u bajke, tj. da je Kinez pojeo supu u koju je uskočio šišmiš i tako se eto virus krenuo širiti.

Pratiš li imalo Srećka Sladoljeva, Nadu Jurinčić, Ivana Vilibora Sinčića? Ili su i oni svi teoretičari zavjere?

Ovaj upis tek sad vidim misleći da nisi ništa replicirao.

O sunce ti poljubim... :facepalm:

Gdje sam ja bilo što isključio u jednom trenutku?
Ja samo kažem dokazi, zakoni i ništa više, ništa teoriziranje, hipotetika, sumnja, teorije zavjere i to. Dokaži, a do tada nastavi sumnjati i vjerovati dok konačno ne saznaš istinu. :)

Na svoje mišljenje imaš pravo ko i na vjerovanja oko svega, ali u ovom slučaju bez dokaza to nije to jer inače bi neka konkretnija i bolja rješenja od ovog cijepiva sada postojala i išlo bi se u tom smjeru, a pravila što Anton kaže sam moraju se poštovati i to je to. Nema tu filozofije i debate, ovo je utrka s vremenom i to maratonska.

Od aviona i HAARP-a zapravo dalje ne trebam ni ići ako si i dalje na liniji iz 2013. i 2014. Još koji link stoji uz to prije 7 godina... :nocomment:

ivan napisao:PS: Miki ne vjeruješ valjda u globalne teorije zavjere, pa nitko se ni s kim ni za manje gluposti ne može dogovoriti, a da se cijeli svijet udružio u nekon zavjeri da cijepe ljude... Kina Amerika, Rusija, EU... Nema šanse

Otvori ovaj link iz 2014. na Chatu i pročitaj par stvari

On ne iznosi gotove i nepobitne dokaze i činjenice, meni je to na kraju jedino bitno u ovoj priči.
Na svoje stavove i mišljenja ima pravo, ali nemati pojma da je u Njemačkoj postojeći zakon kojeg Bayern primjenjuje je neinformiranost i za nas dezinformiranje. Čak kaže da nema nikakvih podataka o učinkovitosti cijepiva, a ja već 5 mjeseci non-stop čitam informacije na domaćim i stranim portalima ovisno o proizvođaču, što se mijenja, kakav je trend opadanja postotka itd.
Čak mi je susjeda farmaceutkinja prije 5 mjeseci pričala o cijepivu, kako nastaju, zašto i kako je prije 40-50 godina trebalo 10-20 godina nešto za stvoriti, a zadnjih 10-ak godina i danas 5-10 godina za stvoriti ih, razlika između mRNA i vektorskog cjepiva itd. na seljački način da uspijem nešto razumijeti.

Miki kaže da ja vjerujem u bajke o šišmišu... Ja kao ni on ni cijeli planet ne zna niti odakle je virus osim što zna da je iz Kine jer je sve krenulo tamo. Ne zna ni kako je nastao, je li umjetno stvoren ili nije, je li pušten namjerno ili ne, je li ovo došlo prirodnim tokom stvari u životu ili ne kao svojevremeno kuga, kolera, žutica, španjolska gripa, ebola, je li taj šimšiš, kameleon bio ili ne, laboratorij ili ne...
S bilo kojom osobom s kojom sam imalo pričao zadnji 18 mjeseci ne zna nijedan odgovor, a svatko ima svoje teorije, pretpostavke i na kraju sve ide dalje i sve je u zraku, ništa crno na bijelo.

I prije 6-7 godina je krenula ta neka političko-ideološka fama sa cjepivima određenih grupacija i pojedinaca pa gdje je to bilo došlo do prije 2-3 godine da su djeca oboljevala od praktički izumrlih bolesti i zaraza, a Pernar i co. pričali priče s pravima itd.

Shodno tome - pošto ne znamo ništa sa sigurnošću o virusu, kako znamo da je vakcina dobra? Gdje se to smanjuje postotak i kako znamo da je zbog vakcine? Kako to u Africi ili u BiH nije pomor ljudi sa tako malim % vakcinisanih... Ili ništa od toga ne znamo?
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Lennon » 22 stu 2021, 21:11

:haha:

Rijetko dođem ovdje, ali kad dođem onda si pretežno uljepšam dan :haha:

Moram reći, koji su to sve licemjeri i borci za zdravstvo, i Kimmich i Đoković i ostali likovi koji sad rade spektakl od necijepljenja jer kao neznaju što stavljaju u sebe, ali ne rade spektakle kad moraju igrat pod raznim injekcijama, tabletama i ostalim sranjima koji čak i graniče s doping testovima (Ademi), operiraju se i igraju za tjedan dana pod raznim stvarima i faktorima koji sigurno nisu preporučljivi za zdravlje i normalnog čovjeka, nekolicina njih je nažalost preminula od srčanog udara isto pod velikim upitnikom i utjecajem kojekakvih preparata, s 36 godina velika većina njih ne može ni kičmu izravnat od posljedica toga svega kaj su radili tokom karijera, jer su kao tobože živjeli zdravo, ali da, to problem nije, problem je sad jedno cijepivo, koje je ionako probalo pol čovječanstva, a uskoro bu to na 80 %.

Licemjeri i točka. I nema ni a od rasprave!

Svaka čast Bayernu, uzmi i deri, isto kak i ti svi igrači žele enormne svote za ugovore, isto tako moraš snositi i odgovornost za tu enormnu svotu. ... Kome pravo ili krivo.

Ako se taj problem ne riješi unutar par mjeseci, a bit će sve gore i gore, stavi ih na transfer listu i prodaj to. Samo neznam ko će to kupit, jer ionako su pravila (il jesu il će uskoro biti) svugdje ista pa neznam di ti dečki i misle igrat.
Možda u NK Špansko. Ali kako je krenulo, i tamo će upravi bit prevelik rizik kupit nekog ili imat ko nije cijepljen.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 22 stu 2021, 21:50

Pa ni ne znamo što je surova istina osim što vjerujemo ili se pouzdamo tim znanstvenicima i proizvođačima što to svaki dan istražuju i rade i ja osobno sa svojeg pogleda se samo nadam da će to vrijediti. Neki ne vjeruju, neki se boje pa neće, svatko govori nešto svoje, ali ja se neću klati s bilo kime zbog toga niti nekoga napadati.

Spoiler:
Ovo oko postotka sam mislio na ta antitijela koja se unose iglom pa kaže ima 95%, 90% ili ko ono kinesko Sinovac nekih 60-65% učinkovitost, ruski Sputnik 91,6%, Moderna, Pfizer 95-97%, AstraZeneca svoj % i tako to. Kako vrijeme odmiče to opada isto kao i za svako cjepivo.
Pročitam te studije, podatke, postotke, statistike itd. i na kraju je meni opet stvar povjerenja u te studije te istraživačke zajednice. Što drugo može tko osim onih koji se u to razumiju? Ja baš ništa.

Za BiH i Afriku ti ja ne mogu ništa reći. Ne mogu ti ni za Njemačku, Austriju, ostatak Europe. Percepcija medija je jedna, a vidimo svi da ljudi drugačije misle i to raznih društvenih, socijalnih, klasnih, ekonomskih, dobnih kategorija. Nema pravila.

Na kraju je da svatko sam odlučuje.

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1462889220272537601
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 23 stu 2021, 08:57

Ähnliche Einbußen drohen jetzt Gnabry, Musiala, Choupo-Moting und Cuisance. Die Akteure waren „sehr überrascht“ von der Maßnahme. Nach Informationen des Bayerischen Rundfunks denken „einzelne Spieler“ sogar über „juristische Schritte“ nach. Kommt es zum Mega-Krach bei den Bayern?

Ako je istina, popusit ce na sudu samo tako
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la doro » 23 stu 2021, 10:52

Lahm napisao:
Ähnliche Einbußen drohen jetzt Gnabry, Musiala, Choupo-Moting und Cuisance. Die Akteure waren „sehr überrascht“ von der Maßnahme. Nach Informationen des Bayerischen Rundfunks denken „einzelne Spieler“ sogar über „juristische Schritte“ nach. Kommt es zum Mega-Krach bei den Bayern?

Ako je istina, popusit ce na sudu samo tako

Samo neka ih tuze i uzmu im lovu.

Ajmo redom,Kimmich i decki su u karanteni ok...jer su oni testirani recimo svaki 2 dan?!Ako im dokazano da su pozitivni po zakonu o zastiti od zaraza moraju u karantenu i sve ok ako nisu krsi se zakon isti.
Da Bavarska je to naredila ne Bayern karantenu sve 5 to stojil...ali i kod nas ako zavrsis u karanteni drzava ti daje placeno bolovanje.
Di je meni klub pao u ocima kak se odmah primili za lovu.Kak igracima ide placa ak potrga nogu?! Jer to taj zakon ako postoji jel to moralno?!
Mi imamo slucaj di igrac pao s bicikla i uredno prima placu jel tako,zasto onda Kimmich ne prima?! Aha znamo jer nije cijepljen znaci ucjena i podla prisila indirektna.
Idemo dalje drzava mu neda igrat ok plati mi placu itd.Siroka je tu tema i zato se ljudi bore protiv toga a ne ravne zemlje,HARP,5g i sl
I za kraj cu stavit sto je rekao glavni sudac vrhovnog suda u Britaniji.

- Svjedoci smo ultimativnih ludosti uplašenih političara koji ne mogu priznati da su nemoćni pred prirodnim fenomenom.

Ovo je glavna opasnost za sve drzave.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lahm » 23 stu 2021, 12:18

Nece dobiti nista.

Ako budem pozitivan, moram u karantenu, i tih 14 dana cu dobiti 0 Eura. Zivim u BWu.

U BWu je trenutno tako, da ni sa PCR-testom ne mozes uci u pojedine trgovine. Htio sam sa zenom i sa sinom uci u djeciju igraonicu. Zena se cjepila, pokazala na mobitelu potvrdu, nema problema. Ja sam pokazao test, i potvrdu da sam negativan, gospodja veli : Oprostite, vi ne smijete uci. Iako sam negativan

2G i amen.

Zasto bi za nogometase vrijedilo drugacije ?

Um die Impfkampagne gegen Covid-19 weiter zu forcieren, zahlen die Bundesländer ab dem 1. November in keine Entschädigung mehr, wenn die Quarantäne gegen ein ungeimpfte Person angeordnet wird. Das haben die Gesundheitsministerinnen und Gesundheitsminister von Bund und Ländern am Mittwoch, 22.9.2021 beschlossen. Mittlerweile gebe es genug Impfstoff, so dass sich grundsätzlich alle, die dies wollen, gegen Covid-19 impfen lassen können, heißt es in der Pressemitteilung.

Zwei Ausnahmen soll es geben:
Jemand kann sich aus medizinischen Gründen nicht impfen lassen und hat ein entsprechendes Attest.
Die Person gehört zu einem Personenkreis, für die in einem Zeitraum von bis zu acht Wochen vor der Absonderungsanordnung (Quarantäne) keine öffentliche Empfehlung für eine Impfung gegen Covid-19 vorlag.

Svaka drzava ima svoje mehanizme sto se tice sprjecavanja zaraza i sl. medju kojima je i ova pandemija.
A potrgana noga ne spada u te mehanizme...
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva