cruz napisao:Ne mogu ni sad vjerovat, a nitko da izađe s pravim razlozima. Ovi službeni su cringe. Nadam se da pravi razlozi nisu jednaki službenim. Ovo je (ko što Doro reče) presedan.
Meni se strašno sviđa Nagelsmann, uvjeren sam da ima "zeug dafür".
Ovo je pokeranje samo takvo. Šta ako ovakav potez ne postigne reakciju kakvu uprava želi?
Ja ću vrlo rado priznat (ako sve bude kako su tili) da su napravili dobar potez.
Samo evo, iz ove perspektive... huh... Ne znam pajdo
Znamo da ovakve odluke ne može nitko drugi donit/odobrit nego samo Uli...
___
Mia san mia

Jedna velika obitelj

Slijedeće-produžetak s Qatar Airways

25 milijuna € smo mi platili za Nagelsmanna koji mi se iz tadašnje perspektive činio kao da se klub ide iskupiti navijačima i sve smiriti jer smo Herr Flicka otjerali nakon samo 2 nepune sezone što je bila ogromna pogreška kad mu nismo dali 1-2 igrača koja su bila potrebna ekipi, prije svega Braco Salihamidžić koji je praktički bio na izlaznim vratima kluba u 12. mjesecu 2021. zbog svojih gluposti, propusta, malo dobrih poteza kao sportski direktor.
Klub njemu dao 5 godina ugovor i on ne uspije odraditi ni 2 pune godine na Säbneru, a od samog početka se prodavala priča o dugoročnom projektu, budućnosti, "Vorsprung durch Technik", apsolutna potpora treneru, strpljenje, još Braco se razveo i poludio prošle godine pa pokupovao i potpisao sve ono što Bayern unazad 9 godina skupa nije u jednom ljetu i onda dođe ovo... Tko to u klubu radi tako neozbiljne poslove i ponaša se kao najgora vrsta političara i eurobirokrata, jer moramo priznati, naša uprava je baš tako naštimana već više desetljeća.
Ja razumijem da smo mi samo izgledali brutalno onih 3-4 mjeseca 2021. pod Nagelsmannom i da je sve nakon toga otišlo k vragu kad je Kimmich bio COVID pozitivan, oscilacije, 5:0 poraz u Mönchengladbachu u Pokalu, kako su neki najvažniji igrači počeli isto padati, pa eksperimenti trenera koji je izgubio tlo u proljeće 2022., pasivno napadanje bez nekog tempa, brzine, trke, lakoće... desi se i Villarreal isto koji je baš bio dno dna za Nagelsmanna gdje u 2 utakmice nije uspio ništa pružiti kao trener da to riješi i okrene već je nekim drugima otvorio lagan put u finale LP.
Ove sezone se krenulo ispočetka, novi igrači i daleko bolji iako bez top napadača kojeg smo izgubili prvi put nakon 11-12 godina u početnoj postavi, sa mega obranom koja bi komotno mogla primati 20 golova u svim natjecanjima u čitavoj sezoni, na krilima 4-5 rješenja, u veznom redu isto golema gužva iako 2 Nijemca imaju bezuvjetni status i pozicije u Bayernu što i nije dobro, na 10-tki 2 super igrača, jedan iskusni i jedan u naletu, golmani dosta dobri, ma ono...
I u LP i u DFB Pokalu super stojimo, u Bundesligi jednostavno probleme imamo već dulje vremena i tu sada je izgleda nastao znatno vidljiviji karijes jer je razvojni centar Dortmund u naletu s pobjedama, ali daleko od ikakve top ekipe koliko ta pozitivna serija bez poraza cirkulira i naših 7 remija ove sezone. Tu isto može se tražiti razlog za ovo, ali opet mi skroz nedovoljno.
Stalno se vraćamo na Ancefloppija i Kovača, a sada smo im pridružili ovdje i laptop trenera Nagelsmanna kojemu je taktiziranje jaka strana, jel... Ja s ovim mislima jednostavno ne razumijem što naša uprava hoće, ali zaista čovječe... 10 uzastopnih naslova prvaka, fenomenalna kampanja u LP(iako će tu se odmah početi kopati igra u grupnoj fazi protiv 2 naša konkurenta i kako to zapravo na terenu nije isto što i na semaforu i tablici i K.O. stablu), Pokal se ide u finale i to osvojiti jer nema druge nakon zadnje 2 sezone.

Ovo što radimo, to nismo mi, što @doro kaže neviđeni presedan u FC Bayernu.
S Tuchelom nisam baš optimističan. Taj nema s kime se ne svađa i posvađan je sa samim sobom da bi ga trebalo nekad iscipelariti dobro ili umjesto toga natrpati ga svim vrstama mesa godinu dana da dođe k sebi(ako razumijete zašto baš to

). On odradi sezonu 2023./2024. i amen, ako možda i toliko. Eto toliko ja vidim njegov vijek trajanja, ali od sada i svakog trenera Bayerna, godina i pol najviše.